Ph.d. i maskinteknik

Generelt

Program beskrivelse

Kandidatuddannelsen giver mulighed for faglig udvikling i form som instruktionskurser til forbedring af den tekniske kompetence inden for maskinteknik. træne gennem en række erfaringer inden for design, udvikling, forskning, eksperimentering og / eller analyse i fælles indsats med fakultet og jævnaldrende specialiserede uddannelser kræves for indrejse i karrierefelter knyttet til maskinteknik disciplin; guidet individuel undersøgelse under fakultet tilsyn og støttende kurser for programmer, der fører til karriere, der kræver tværfaglig kompetence.

En studerende med hjælp fra en fakultetsrådgiver planlægger et program, som vil være i overensstemmelse med hans eller hendes tekniske interesser og de tilgængelige faciliteter og kursustilbud. Programmer klassificeres typisk som:

 • Termisk videnskab
 • Væskevidenskab
 • Mekanisk Design og Produktion
 • Fast mekanik og strukturer
 • Kontrol og systemer

Adgangskrav

Adgangsstatus

 1. Ubetinget optagelse: For at være ubetinget optaget skal en ansøger i det mindste opfylde betingelserne 1, 2, 3 og 4.
 2. Probationær optagelse: Ph.D. Ansøgere, der ikke opfylder betingelserne for ubetinget optagelse, men som opfylder alle tre af punkterne 1, 2, 3 og 4, vil blive betragtet som prøvetilladelse.
 3. Foreløbig optagelse: Ansøgere, der ikke kan levere al den krævede dokumentation inden optagelsesfristen, men som ellers synes at opfylde adgangskriterierne, kan få foreløbig optagelse.
 4. Afvisning: Ansøgere, der ikke opfylder mindst to af de første fire adgangskriterier, vil normalt nægtes adgang.
 5. Udskud: En udskudt beslutning kan gives, når en ansøgningsfil er ufuldstændig, eller når en afvist afgørelse ikke er relevant.

Adgangskrav til BS til ph.d. Spore

 1. En samlet GPA, som beregnet af Graduate School, på 3,3 eller højere i bacheloruddannelser.
 2. En GRE-score på mindst 150 (450 i gammel skala) (verbal) og 159 (750 i gammel skalering) (kvantitativ).
 3. Tre tilfredsstillende skriftlige henstillinger fra tidligere professorer eller tilsynsførende.
 4. Et skriftligt oplæg om elevens mål og grunde til at forfølge kandidatstudier.
 5. For ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk: Alle elever, der indlægges i programmet, skal opfylde minimumskravene til engelskspråklige sprog som beskrevet i katalogets generelle adgangskrav. Dog opfylder minimumskravet ikke adgang. Programmet vil give præferencer til elever med IELTS score på 6,5 eller TOEFL-iBT total score på 84.

Yderligere oplysninger om adgangskrav.

Gradskrav

Der er ikke krav på fremmedsprog for ph.d. grad.

MS-Ph.D. Sporstuderende

For at opfylde det uddannelsesmæssige mål for en bred teknisk baggrund inden for maskinteknik forventes det, at hver elev skal tage tilstrækkelige kandidatuddannelser til at opnå indgående kendskab i mindst to maskintekniske områder. Studerende, hvis baggrund er inden for et andet felt end maskinteknik, skal opfylde kernekravene fra Master of Science. Bemærk, at registrering i valgfrie kurser uden for afdelingen for maskin- og luftfartsindustrien kræver forudgående godkendelse af maskiningeniørrådgiveren og den studerendes udvalgsformand. Ellers vil de ikke regne med gradueringskrav. Ph.d.-uddannelsen består af mindst 24 studiepoeng af kurser uden for kandidatuddannelsen plus 9 timers afhandling og 2 timers seminar og kræver en vellykket gennemførelse af følgende krav:

 1. Tre kerne kurser (9 kredit timer) fra mindst to forskellige områder, som anført nedenfor:
  • Termisk videnskab: ME 5316 Termisk ledning, ME 5317 Konvektionsvarmeoverførsel, ME 5318 Radiativ varmeoverførsel, ME 5321 Avanceret klassisk termodynamik
  • Fluid Science: ME 5313 Fluid Dynamics, ME 5342 Avanceret Gas Dynamik I, ME 5344 Viskøs Flow
  • Design, Mekanik og Produktion: ME 5310 Finite Element Methods, ME 5337 Introduktion til Robotics, ME 5339 Structural Aspects of Design
  • Kontrol og systemer: ME 5303 Klassiske metoder til kontrolsystemanalyse og syntese, ME 5305 Dynamic Systems Modeling, ME 5341 Control Systems Components.
 2. Et ekstra kursus (3 kredit timer) på kandidatniveau i et af de brede områder inden for maskinteknik uden for elevens hovedområde. Et kerne kursus er også acceptabelt for at opfylde dette krav.
 3. Tre yderligere kurser (9 kredit timer) i elevens hovedområde
 4. Et kursus (3 kredit timer) af ingeniøranalyse (ME 5331, 5332, eller andre godkendte matematik kurser).
 5. To kredit timer af seminar
 6. Ni kredit timer (ME 6999) til en afhandling.

Afsluttende kursuskrav bestemmes af den studerendes tilsynsudvalg. Desuden skal en studerende bestå tre prøver, inden han bliver tildelt ph.d. grad: Diagnostisk eksamen, den omfattende eksamen og den afsluttende eksamen (eller Dissertation eksamen).

En kvalificeret eksamen for MS til Ph.D. spor studerende vil blive administreret før starten af ​​elevernes andet lange semester. Den diagnostiske undersøgelse tester grundlæggende viden inden for to tekniske områder inden for maskinteknik. Den studerende og den studerendes forskningsrådgiver vælger i fællesskab de tekniske områder fra følgende fem: (1) termisk videnskab, (2) væskevidenskab, (3) mekanisk design og fremstilling, (4) solid mekanik og strukturer og (5) kontroller og systemer. Eksamenstemaerne for de tekniske områder er givet i maskiningeniør Ph.D. diagnostisk eksamen uddeling. Den diagnostiske undersøgelse tilbydes normalt to gange om året ugen før begyndelsen af ​​efteråret og / eller forårssemestrene. En studerende, der planlægger at tage den diagnostiske undersøgelse, skal informere maskiningeniørrådgiveren på forhånd og senest i midten af ​​det lange semester forud for den planlagte eksamenstid og konsultere den maskintekniske kandidatrådgiver for tiden og stedet for den diagnostiske undersøgelse.

En omfattende undersøgelse vil blive administreret til den studerende efter en vellykket gennemførelse af alle faser af den diagnostiske undersøgelse og før den studerendes forskningsarbejde til afhandlingen. Den omfattende undersøgelse bruges til at bestemme, om den studerende har den nødvendige baggrund og specialisering, der kræves for afhandlingsforskningen, og hvis den studerende kan organisere og gennemføre forskningen. En ansøger skal bestå denne eksamen for at blive optaget til kandidatur til ph.d. grad.

Den studerende skal tilmelde sig mindst tre timers afhandlingskurser (ME 6399-6999) eller forskningskurser (ME 6397-6999) hvert semester, hvor den studerende er aktivt involveret i afhandlingens forberedelse eller forskning, bortset fra at den studerende skal tilmelde mig 6999 i semesteret af eksamen.

Den studerende skal indsende Ansøgningen om kandidat og slutprogram for arbejde til Mekanisk Udvalg for Graduate Studies umiddelbart efter afslutningen af ​​den samlede eksamen. Undervisning på kandidatuddannelsen ved denne institution kan bruges til at opfylde disse krav; Dog kan kurser, der er opført på kandidatuddannelsen eller en anden grad, ikke opføres som det egentlige kursuskrav på det endelige arbejdsprogram. Overførselsarbejde accepteres ikke i ph.d.-uddannelser; Sådanne kurser kan dog danne grundlag for at afstå fra nogle kursuskrav.

Den studerende skal indgive ansøgningsskemaet til forskerskolen mindst to uger før forsvaret. Samtidig skal den studerende også meddele eksamensbeviset til universitetsmedlemmernes medlemmer ved at sende flyvere på afdelingens opslagstavler og ved at sende en elektronisk erklæring til maskiningeniøradvokatadministratoren for at blive offentliggjort på institutets hjemmeside med angivelse af detaljer ( titel, abstrakt, rådgiver, tid og sted) af eksamen. Godkendelse af afhandlingen af ​​disses disses medlemmer er påkrævet.

Se venligst afsnittet "General Graduate School Regulations" og "Information" i universitetskataloget for yderligere oplysninger.

Graden af ​​R (forskning i gang) er en permanent karakter; Udfyldelse af kursuskrav i et senere semester kan ikke ændre det. For at modtage kredit for et R-grad kursus skal den studerende fortsætte med at tilmelde sig kurset, indtil en bestået karakter er modtaget.

En ufuldstændig karakter (I-karakteren) kan ikke gives i et kursus, der er klassificeret R, og heller ikke R's klasse kan gives i et kursus, der er graderet I. For at modtage kredit for et kursus, hvor den studerende tjente en I, den studerende skal gennemføre kursets krav. Indskrivning igen i løbet, hvor en jeg blev optjent, kan ikke ændre en karakter på I. Efter instruktørens skøn kan en endelig karakter tildeles ved en ændring af karakterformular.

Tre-timers afhandlingskursus og tre- og seks timers afhandlingskurser er kun klassificeret R / F / W. Karakteren af ​​P (krævet til færdiggørelse af uddannelser for studerende, der er optaget i afhandling eller afhandling) kan kun optjenes i seks timers speciale eller ni timers afhandlingskurser. I kurslisten nedenfor er R-graderede kurser angivet enten "Graded P / F / R" eller "Graded R." Lejlighedsvis ændres de gyldige karakterer for et kursus. Studerende bør konsultere den relevante kandidatrådgiver eller instruktør for gyldig karakterinformation for bestemte kurser.

BS til Ph.D. Spore

Foruden de ovenfor anførte krav til ph.d. grad, en BS-ph.d. Sporstuderende vil blive pålagt at tilmelde sig mindst tre timers forskning hvert semester i løbet af den studerendes første to år og modtage en bestået / ikke bestået karakter (ingen R-karakter) i disse timer. En BS-Ph.D. den studerende skal have en fakultetsrådgiver (afhandling) rådgiver inden starten af den studerendes andet hele semester. En BS til en ph.d. studerende skal tage ph.d. Kvalificerende eksamen inden starten af sit andet lange semester.

Undervisning og overkommelighed

UTA-oplysninger om undervisning og overkommelighed

Datoer for prioritetsansøgning

Efterår | 15. marts
Forår | 15. august
Sommer | 15. februar

Ansøgninger accepteres efter den offentliggjorte prioritetsdato for hvert valgperiode, men for garanteret behandling af optagelse skal du indsende ansøgningen og tilhørende materiale inden prioritetsdatoen. Det er dog vigtigt at ansøge i god tid inden din påtænkte startdato for at være berettiget til programspecifikke finansieringsmuligheder såsom assistenter og stipendier. Husk, at behandlingsperioder for afdelingernes ansøgning varierer meget, og nogle programmer kræver ansøgninger op til et år i forvejen.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong ... Læs mere

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong economic development here--Dallas-Fort Worth is one of the top ten fastest growing metros in the United States. Minimer