Ph.d. i matematik

Generelt

Program beskrivelse

Einstein Institut for Matematik ved Det Hebraiske Universitet hilser ansøgninger fra fremragende internationale studerende velkommen til Ph.D. program. Programmet sigter mod at træne det øverste niveau af fremtidige matematikere og tilbyder et unikt attraktivt miljø at lære og arbejde med ugentlige seminarer, hyppige specielle forelæsningsserier om aktuelle emner inden for matematik og videnskabelig udveksling med gæsteforskere fra Israel og rundt om i verden, som samt avancerede tematiske år og workshops arrangeret af det nærliggende Israel Institute of Advanced Studies.

144960_pexels-photo-1467564.jpeg

Programstruktur

Programkravene er de samme som for israelske studerende, herunder:

 • Kurser på i alt 12 point i løbet af graden (hvert kreditpoint er ca. 1 time om ugen for et semester-langt kursus). Avancerede kurser vil blive tilbudt på engelsk.
 • Forskningsafhandling (afleveres tæt på slutningen af graden).

Derudover følger undersøgelserne visse procedurer, der er specificeret af forskningsmyndigheden. Specifikt udpeges en videnskabelig komité til at følge den studerendes fremskridt bestående af rådgiveren og to eksterne eksperter. Inden for de første 18 måneder af studiet forelægger den studerende et forskningsforslag og præsenterer det for udvalget. Senere i graden vil den studerende præsentere en statusrapport for udvalget, og endelig vil resultatet af forskningen blive præsenteret i en afdelingsseminarium. Når afhandlingen er afleveret, evalueres den af rådgiveren og to eksterne eksperter.

Indlæggelser

Ansøgninger kan indgives når som helst, men det anbefales, at ansøgninger, der starter i efterårssemesteret, indgives inden 31. januar det foregående studieår. Ansøgninger, der indsendes senere, vil blive behandlet fra sag til sag.

Ansøgninger skal sendes via e-mail. Sørg for, at emnelinjen har formularen "Ansøgningsbrev til efternavn, fornavn". E-mailen skal indeholde:

 • CV.
 • Officielle udskrifter fra din kandidatgrad.
 • Erklæring om forskningsinteresser (maks. 2 sider). Dette bør ikke være et forskningsforslag, men mere en redegørelse for den studerendes interesser og status for hans / hendes viden om dem.
 • Navne på tre potentielle rådgivere fra vores afdeling, der hjælper med at evaluere kandidaten (dette forslag er ikke bindende, og hvis det accepteres, kan den studerende arbejde sammen med andre fakultetsmedlemmer). Den studerende skal i deres erklæring om forskningsinteresser understrege, hvordan den foreslåede forskning vedrører de foreslåede potentielle rådgivere.

Derudover skal din ansøgning omfatte:

 • To eller flere henstillingsbreve. Forfatterne af brevene skal sende dem direkte til ovenstående mail (de skal ikke sendes af ansøgeren!) Med emnelinjen "Anbefalingsbrev til efternavn, fornavn". Vi opfordrer dig til at anmode om et brev fra en person, der har interageret med vores afdeling før.

Finansiel støtte

Studerende, der accepteres til programmet, modtager:

 • Stipendium (med et tillæg til familier).
 • Fuld undervisningsstøtte.
 • Støtte til boligudgifter.
 • Lokal sundhedsforsikring.
 • Støtte til rejser til / fra Israel.

Med forbehold for overholdelse af de akademiske krav ydes støtten i tre år. Der er mulighed for at udvide støtten til det fjerde år i henhold til akademiske kriterier.

Senest opdateret Nov 2020

Om skolen

The Hebrew University of Jerusalem is consistently ranked as the top university in Israel and among the top 100, worldwide. In addition, The University was ranked the top Israeli university and 201-20 ... Læs mere

The Hebrew University of Jerusalem is consistently ranked as the top university in Israel and among the top 100, worldwide. In addition, The University was ranked the top Israeli university and 201-205 best out of the top 800 institutions in the 2016-17 Times Higher Education World University Rankings, published by the British magazine Times Higher Education. HUJI was the only Israeli university to place in the world’s top 200 universities in the rankings. Minimer