Read the Official Description

 • Varighed (år): 3
 • Kvalifikation tildelt: Medier og Kommunikation (Ph.d., 3 år)
 • Kvalifikationsniveau: 3. cyklus (Doktorgrad)
 • Undervisningssprog: Programmet tilbydes både på engelsk og græsk.
 • Studieform: Fuldtid / Deltid
 • Minimum ECTS Credits: 180

Profil af programmet

Med styrker på tværs af medier og kommunikation tilbyder Afdeling for Kommunikation aspirantforskere og udøvede fagfolk en stærk platform for at udvikle både deres akademiske interesser og deres karriere. Instituttet har til formål at skabe et inspirerende og levende miljø for forskeruddannelse, for at understøtte udviklingen af ​​forsknings- og præsentationsfærdigheder og at reagere på de studerendes faglige behov. Vi skaber muligheder for tværfaglig interaktion, og vi er stolte af at hjælpe vores studerende med at udvide deres faglige netværk ved at organisere konferencer, seminarer og arrangementer, der har til formål at etablere tætte forbindelser med medieindustrien og det lokale og internationale akademiske samfund. Medlemmerne af Kommunikationsministeriet er aktivt engageret i udfordrende projekter og publikationer og i en bred vifte af ekstracurricular aktiviteter som: kreative medieprojekter, organisering af medierelaterede festivaler og andre kulturelle arrangementer; faglig uddannelse og konsulentbistand inden for en række områder som mediekendskab og uddannelse, digitale medier og læring, filmpolitik, fællesskabsmedier, transmedia og digital historiefortælling og social media management.

Prospektive ph.d.-studerende er velkommen til at henvende sig til instituttet når som helst i studieåret. Det anbefales kraftigt at kontakte Doktorgradskoordinatoren, inden du tager en formel ansøgning. Dette hjælper os med at sikre, at vi kan tilbyde dig den bedste støtte og sætte dig i kontakt med institutmedlemmet, som har ekspertisen til at hjælpe og lede dig.

Dr. Costas Constandinides

Institut for Kommunikation Doktorgradskoordinator

constandinides.c@unic.ac.cy

Karriereudsigter

Personer, der gennemfører ph.d.-uddannelsen, vil kunne:

 • Arbejde som forskningsfakultetmedlemmer i videregående uddannelsesinstitutioner.
 • Udøve en ledende rolle i medierne, fx industrien eller den akademiske verden.
 • Udnævnes som højtstående embedsmænd i forskellige departementer / tjenester fra ministerier, der er knyttet til mediernes funktion og bidrag til social og kulturel udvikling.
 • Udøve en administrativ og / eller tilsynsrolle i offentlige eller private højere læreanstalter, i forskningscentre eller i konsulentvirksomheder.

Adgang til videre studier

N / A

Afgangskrav

Programmet strækker sig over tre akademiske år, det er 6 semestre i alt.

Læringsresultater

 1. At give den studerende dybe kendskab til de nye tendenser (fag- og forsknings-klog) af den koncentration, han / hun valgte.
 2. At sætte den studerende i stand til at planlægge og afslutte storskalaforskning og dermed skabe ny viden og dermed bidrage til den videre udvikling af videnskab i mediepraksis og medieuddannelse.
 3. At sætte den studerende i stand til at forstå de problemer, der er forbundet med fremskridt i medier og kommunikation, der hidrører fra den sociale og teknologiske udvikling.
 4. At forberede eleverne til at fungere som agenter for forandring i deres arbejdsmiljø.
 5. At forberede eleverne til at gennemføre og udøve succesfuld ledelsesroll (er) inden for deres koncentration / arbejdsmiljø.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Program taught in:
Engelsk
Græsk
University of Nicosia

See 15 more programs offered by University of Nicosia »

Last updated November 22, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
13,500 EUR
Lokale / EU-studerende årlige undervisning; € 13.500 International studerende årlig undervisning
Deadline
Contact school
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Contact school
Application deadline
Contact school

Sep. 2019

Location
Application deadline
Contact school
End Date
Contact school