Generelt
Program beskrivelse
Oversigt

Dette fagområde er fokuseret på uddannelse af specialister, der er kompetente til at arbejde i et bredt spektrum af mikrobiologi. Undersøgelsen er rettet mod den komplekse styring af flere grene af nutidig mikrobiologi, herunder miljø-, klinisk og fødevaremikrobiologi sammen med principper for molekylær genetik.
Karriere
Kandidaten er forberedt til forskning, men også for den ledende stilling i mange brancher af teknologiske, kliniske, miljømæssige og fødevarebiologiske laboratorier. Det garanterer et dybt kendskab til grundlæggende mikrobiologi og nutidige arrays af molekylærbiologi og biokemi.
Udvælgelse af nyere afhandlinger

- Isolering af antimikrobielle peptider fra planter
- Tilpasning af Campylobacter jejuni til fødevaremiljø
- Overvågning af miljøforurening ved bioluminescerende bioreportere
- Rollen af RNA-chaperonen Hfq og små RNA'er i Bordetella pertussis virulens
- Optagelse og intracellulær sekvestrering af zink ved ectomycorrhizal svampen Russula atropurpurea
- Pro-apoptotisk signalering af Bordetella pertussis adenylatcyclase-toksin
- Fremstilling af transgene organismer til fremstilling af terapeutiske stoffer
- Intracellulær transport af glycoproteinprecursor af Mason-Pfizer-ape-virussen
- Udvikling og anvendelse af molekylærbiologiske metoder i klinisk mikrobiologi
- Anvendelse af moderne metoder til undersøgelse af fødevare mikroorganismer
Keystone-stipendium
Om skolen
The University of Chemistry and Technology, Prague (UCT Prague) is the largest educational institution of its kind in Central Europe with a tradition spanning almost two centuries. With progressive fi ... Læs mere