Read the Official Description

Ph.d. i moderne sprog og områdestudier

Forskning oversigt

Skolen for sprog og områdestudier (SLAS) er en af ​​de største, veletablerede afdelinger af sin art i Storbritannien. Vi kan tilbyde ph.d.-tilsyn i en bred vifte af temaer og discipliner med særlig ekspertise inden for anvendt lingvistik, sociolingvistik, sprogundervisning, oversættelse, international udvikling, afrikanske studier, amerikanske studier, europæiske studier og østasiatiske studier.

Som ph.d.-studerende kan du gennemføre dine studier på helt eller deltid under tilsyn af internationalt anerkendte forskere, der vil byde dig velkommen til vores levende forskningsmiljø. Vores ph.d.-studerende understøttes fuldt ud gennem hele deres studieperiode af deres tilsynsgruppe, Graduate School og Center for European and International Studies Research (CEISR).

Forskningscenter

Alle forskere i sprogskolen og områdestudier tilhører Center for European and International Studies Research (CEISR) . Dette er et stort tværfagligt center, der samler forskere og kandidater fra hele universitetet, herunder sprogkundskaber, historikere, sociologer, politiske forskere, antropologer og specialister i områdestudier. CEISR er organiseret i otte forskningsklynger:

 • Frankofon afrika
 • Retfærdighed i skrøbelige stater
 • Sprog over grænserne
 • Sikkerhed, Unionsborgerskab og Social Retfærdighed
 • Social og kulturhistorie
 • Sociologi og social teori
 • Tværnationalt Europa
 • Kvinder og kønsstudier.

Forskningsområder

Skolen bifalder ansøgninger fra kandidater, der ønsker at forfølge en højere grad ved forskning. Vi kan tilbyde tilsyn på tværs af en række områder, herunder Kommunikation og Anvendt Lingvistik, Oversættelse og Tolkning, Sprogundervisning, International Udvikling, Afrikanske Studier, Amerikanske Studier, Europæiske Studier og Østasiatiske Studier.

Finansierede ph.d.-muligheder

 • Udviklingen af ​​metoder til mainstreaming af vold mod kvinder og piger linser inden for evalueringer af internationale sociale udviklingsprogrammer. (ansøgningsfrist den 22. januar 2018)
 • Handel, køn og udvikling: en sammenligningsanalyse i indvirkningen af ​​handelspolitikker på kvinder i udvalgte særlige økonomiske zoner (SEZ) i det fælles marked for østlige og sydlige Afrika (COMESA) og / eller den sydasiatiske nation for regionalt samarbejde (SARC) . (ansøgningsfrist den 22. januar 2018)
 • Taler om andres terrorangreb (ansøgningsfrist 22. januar 2018)

Graduate School

Vores dedikerede Graduate School er den første indkaldelseshavn for information til alle ph.d.-studerende og vejledere. Vi støtter, administrerer og koordinerer uddannelse til MPhil, PhD og Professional Doctorate programmer.

Som forskeruddannelsesstuderende ved University of Portsmouth du adgang til Graduate School Development Programmet, der tilbyder bredbaseret generisk færdighedstræning med over 150 workshops på en bred vifte af emner, herunder forskningsprojekter, doktorgradsproces og karriereudvikling. Disse populære og højt vurderede workshops leveres af vores ekspertvejlere fra hele universitetet og støtter vores studerende i alle faser af deres forskningsgrad.

Find en vejleder

Kontakt os for at diskutere dine forskningsideer mere detaljeret og for at sikre, at vi har den tilsynsmæssige ekspertise til rådighed for at støtte dit planlagte forskningsområde. Vi kan så sætte dig i kontakt med en potentiel vejleder.

Adgangskrav

En god første grad fra et internationalt anerkendt universitet (afhængigt af valgt kursus, minimum anden klasse eller tilsvarende) eller en kandidatgrad i et passende emne. Undtagelsesvis vil tilsvarende erhvervserfaring og / eller kvalifikationer blive overvejet.

For elever, hvis første sprog ikke er engelsk, kræves en engelsksprogskompetence på et minimum af IELTS-bånd 6,5 uden komponentpoints under 6,0. Oversættelse og litteraturstudier kræver engelsksprogsfærdighed på mindst IELTS-bånd 7,0 uden komponentscore under 6,5 .

Startdato: oktober og februar.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by University of Portsmouth »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2019
Okt. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date