Ph.d. i musik

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

I løbet af din tid hos os bliver du en del af vores specialiserede fællesskab, udveksler ideer og udvikler dine egne kreative og intellektuelle interesser, informeret af faglig akademisk personale inden for Center for musik og lydteknologi.

Individuelle medarbejderes forskningsinteresser dækker en bred vifte af aspekter af musikens sammensætning, performance, etnomusikologi og musikteknologi, og tilsyn er tilgængeligt på alle disse områder. For disse programmer har du regelmæssige møder med din vejleder samt undervisning i forskningsmetoder i de tidlige stadier af din forskning. Derudover inviterer vi jævnligt faglige og professionelle specialister til gæsteforelæsninger, workshops og specielle arrangementer, der er relevante for elevernes forskning.

Om Center for Musik og Lydteknologi

Vi er beliggende på Medway campus ved University of Kent, inden for Historic Dockyard Chatham. Vores faciliteter omfatter specialbyggede optagestuer, efterproduktionsrum, prøverum, arbejdsstationer og seminarværelser. Vi har et professionelt designet 5.1 optagelses- og kompositionsrum og et rumlig lydstudio. Derudover har vi et multi-højttalers lyddiffusionssystem til udførelse af lydkunst og liveelektronik.

Vores studerende udforsker både de kreative og tekniske aspekter af musik og tilhørende teknologier og har mulighed for at arbejde sammen med andre musikpraksis.

Forskningsområder

Kent er et top 20 forskningsintensive universitet. Alle vores akademiske skoler producerer verdensklasse forskning, og Kent er klassificeret som internationalt fremragende, hvilket fører vejen i mange fagområder.

Center for musik og lydteknologi forskning kan grupperes i tre skærende aktivitetsområder:

  • Sammensætning, Teknologi og Ydeevne;
  • Psykologi for musik, musik, sundhed og velvære, fællesskabsmusik og uddannelse;
  • Populære musikstudier, etnomusikologi.

Ved at lave, anvende og vurdere musik som kreativ praksis og kulturindustri er centret både offentligt engageret og anerkender musikens fordele for samfund, sundhed og velvære.

Adgangskrav

En første eller 2.1 æresbevisning grad, normalt i et relevant humaniora emne, plus en postgraduate uddannelse på Masters niveau.

Eller en væsentlig rekord af professionel præstation som musik / lyd kunstpædagog, plus en postgraduate uddannelse på Masters niveau.

I begge tilfælde vil der være behov for et acceptabelt forskningsforslag.

Under visse omstændigheder vil centret overveje kandidater, der ikke har fulgt en konventionel uddannelsesvej, men som kan have relevant erfaring i branchen. Disse sager vurderes individuelt af direktøren for kandidatstudier.

Alle ansøgere behandles individuelt og supplerende kvalifikationer, og faglige kvalifikationer og erfaring vil også blive taget i betragtning ved behandlingen af ​​ansøgninger.

Internationale studerende

Se vores International Students hjemmeside for adgangskrav efter land og andre relevante oplysninger for dit land.

Engelsksprogede adgangskrav

Universitetet kræver, at alle engelskspråklige engelskspesialister har en minimumsstandard for færdigheder i skriftlig og talt engelsk, inden de begynder en postgraduate. Visse emner kræver et højere niveau.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Highly ranked in the UK, the School offers a fantastic location for you to study and an environment rich in academic excellence with staff that will inspire your studies in Fine Art,Music & Audio ... Læs mere

Highly ranked in the UK, the School offers a fantastic location for you to study and an environment rich in academic excellence with staff that will inspire your studies in Fine Art,Music & Audio Arts and Creative Events. Minimer