Karakteristik af undersøgelserne

Specialisering af Musikteori og Uddannelse er baseret på udvælgelse og syntese af de musikologiske og musikalske uddannelsesdiscipliner, der muliggør en afbalanceret forberedelse af højt kvalificerede eksperter hvad angår forskning og undervisning. I overensstemmelse med et bredt spektrum af musikalsk pædagogik følger specialiseringen omfanget af studiet svarende til målet: forberedelse af specialister inden for forskning i almen musikuddannelse, erhvervsuddannelse og andre aktiviteter, der kræver en sådan specialisering.


Beskrivelse af verifikation og evalueringskriterier

Entréprøve

Ansøgere indsender et skriftligt projektforslag (herunder bibliografi) op til 10 sider om kandidatens udvalgte faglige emne. Forskningsprojektet skal sendes sammen med ansøgningen til Institut for Naturvidenskab, Uddannelsesfakultet, Karlsuniversitetet. Det forventes, at forskningsprojektet har sine egne ideer og viser sig at have færdigheder til videnskabeligt arbejde. Projektet skal indeholde karakteristika for forskningsproblemet, den grundlæggende ide om problemets mål og struktur og metoderne i teoretisk forskning og faglig litteratur.

Evalueringskriterier: Ansøgeren kan få maksimalt ti point, antallet af point for optagelse til studie bliver mindst syv point.


Betingelser for optagelse

Optagelse til ph.d.-studier er betinget af en vellykket gennemførelse af en kandidatuddannelse.

Verifikationsmetode:


Karrieremuligheder

Den studerende er uddannet til videnskabelig forskning i to erhverv: 1) som psykolog-universitetslærer og 2) som psykolog-praktiserende læge (rådgiver psykolog, skolesykolog, psykolog i andre institutioner med uddannelsesmæssige bekymringer). Han er i stand til at udføre empirisk forskning inden for hans interesseområde; at diskutere det med sine videnskabelige jævnaldrende at foredle det til sine elever at anvende med det til videnskabeligt tilskud.

Undersøgelser er ikke at kompensere for kandidatuddannelserne i psykologi, hvis der anmodes af kamre eller sammenslutninger af psykologer som betingelse for psykologi praksis eller til yderligere studier (især i medicin). Det tilføjer til den tidligere instruktion kompetence til psykologisk forskning i undervisningen.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 8 flere kurser fra Charles University Faculty of Education »

Senest opdateret Januar 10, 2019
Dette kursus er Campusbaseret, Online og campus kombineret
Start Date
Okt 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
2,000 CZK
pr. akademisk år. Online ansøgningsgebyr: 540 CZK. Papiransøgningsgebyr: 590 CZK.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date