Ph.d. i nødstyring

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Missionen for NDSUs Emergency Management Program er at skabe en gruppe kandidater med omfattende teoretisk og anvendt viden inden for nødledelse, der kan fremme området og disciplinen i nødstyring. Programmet er bygget på en kerne af beredskabsstyring og metoder / teorikurser for at hjælpe studerende med at nærme sig studiet af katastrofer og beredskabsstyring fra nødledelsesdisciplinært perspektiv. Derudover trækker programmet fra andre discipliner, der forbedrer udviklingen af processer og teknikker til at håndtere nødsituationer og katastrofer.

Kandidat- og doktorgradsprogrammerne i nødstyring ved NDSU er campusbaserede. Potentielle studerende opfordres til at besøge campus og møde fakultetet og de nuværende studerende.

Doktorgrad

North Dakota State University tilbyder en ansigt til ansigt doktor i filosofi i nødsituationsstyring designet til at forberede kandidater til karriere, der underviser fremtidige generationer af nødledelsesstuderende i videregående uddannelser, der udfører forskning, der beskriver og forklarer mønstre, processer, ændringer og effektivitet / effektivitet relateret til nødstyring og / eller politikudvikling og analyse relateret til nødstyring.

På det tidspunkt, hvor en studerende har en doktorgrad i nødstyring fra North Dakota State University's Department of Emergency Management, skal den studerende være i stand til at gøre følgende:

  1. Foreslå implikationer fra udviklingen af nødstyring for politik, praksis og forskning.
  2. Demonstrere omfattende viden om litteraturen forbundet med den akademiske disciplin inden for to af de fire specialiseringsområder inden for nødledelse (dvs. beredskab, reaktion, genopretning, afbødning).
  3. Udvikle indsigt, drage slutninger og / eller drage konklusioner om den aktuelle viden (f.eks. Udfordringer, muligheder og tendenser) og status for teori om nøgleemner inden for fagområdet.
  4. Formuler tilgange til nødstyringsindsats.
  5. Vurdere de vigtigste metoder / analytiske tilgange og forskningsstandarder relateret til disciplinen.
  6. Skab ny viden på en måde, der er i overensstemmelse med de disciplinære forskningsstandarder.

Uddannelsesprogrammet er bygget på en kerne af nødledelseskurser for at hjælpe studerende med at lære, hvordan mennesker skaber, interagerer og håndterer farer, sårbarhed og tilknyttede begivenheder. Programmet understreger undersøgelsen af, hvordan mennesker håndterer farebegivenheder gennem aktiviteter relateret til beredskab, respons, genopretning og afbødning. Dette omfattende og udfordrende program er forpligtet til både omfattende forskning og dets praktiske anvendelse inden for nødstyring. I løbet af deres kandidatkarriere har de studerende mulighed for at udføre forskning og arbejde i marken.

Se kravene forbundet med doktorgraden i nødstyring.

Ph.D. tildeles i anerkendelse af den betydelige dybde af forståelse og videnskabelige præstationer inden for nødledelse. Modtageren skal gennemføre alt det krævede kursusarbejde, inklusive to funktionelle områdespecialiseringskurser, bestå to skriftlige omfattende eksamener og mundtligt forsvar af dem (en om nødstyringsteori og en om forskningsmetoder), gennemføre et nyt og betydningsfuldt forskningsprojekt til afhandling og med succes forsvare denne forskning i en mundtlig eksamen. Den studerendes fremskridt vil blive gennemgået af et tilsynsudvalg, der er ansvarligt for at gennemgå den studerendes studieplan, skriftlige omfattende eksamener, afhandlingens forslag og afhandlingens forsvar.

Adgangskrav

Department of Emergency Management ved NDSU er selektiv i at vælge kandidater til optagelse på kandidat- og doktorgradsprogrammerne. Optagelse er konkurrencedygtig, hvilket afspejler instituttets engagement i små studiekohorter af høj kvalitet, der matcher fakultetets mentorkapacitet.

Ansøgere evalueres i en to-trins proces. I den første fase gennemgås ansøgerens Graduate School-ansøgning, henvisningsbreve, GRE-scores (hvis relevant) og akademiske skrivepapireksempler af fakultetet for Emergency Management. Ansøgere, der demonstrerer godnethed med Department of Emergency Management's mission og mål og en evne til kandidatstudie vil blive opfordret til at afslutte anden fase af optagelsesprocessen.

Finansiel bistand

Både undervisnings- og forskningsassistentforhold er tilgængelige, afhængig af forskningsfonde fra institutter og fakulteter. Alle studerende overvejes automatisk til kandidatassistentophold, medmindre de anmoder om andet, så der kræves ingen separat ansøgningsproces til en sådan overvejelse. Præmier er baseret på tidligere akademiske og professionelle præstationer. Gennemgangsprocessen er meget konkurrencedygtig.

Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

NDSU is a student-focused, land-grant, research university with a graduate student population of about 2,000 across 75+ programs. Our students work with world-class faculty on innovative, and often in ... Læs mere

NDSU is a student-focused, land-grant, research university with a graduate student population of about 2,000 across 75+ programs. Our students work with world-class faculty on innovative, and often interdisciplinary, research. Additionally, our students have access to professional development opportunities, and events such as Three Minute Thesis. Our low tuition costs make NDSU a bargain, and our career outcomes are excellent. We are located in Fargo, ND – a Midwestern “hidden gem,” and a welcoming and vibrant community of about 230,000 with a unique rural-urban feel. We have a bustling entrepreneurial atmosphere; rich culture; great local fare, arts, and entertainment; and family friendly environment. Minimer