Nanovidenskab og teknologi opfattes som et af de vigtigste områder, der påvirker menneskeheden i det 21. århundrede. Nanovidenskab og teknologi er i sagens natur tværfaglige. Ved at være i stand til at skræddersy materialeegenskaber på det mest grundlæggende niveau, forventes nanoteknologi at påvirke stort set alt fra kommunikation til energiproduktion, miljøledelse, medicin, computing og uddannelse. Omfanget af nanovidenskab og teknologiforskning kan variere fra nanomaterialer til computerelektronik, medicin og sundhedspleje, luftfart og rum, miljøstudier og energi, bioteknologi og landbrug, national sikkerhed og uddannelse.

Pearl River Delta er velorganiseret til at være en af ​​verdens produktionscentre for et meget varieret udvalg af produkter. Som den førende by i denne region er det afgørende, at Hongkong spiller en ledende rolle inden for forskning såvel som personlig træning til den kommende bølge af nanoteknologrevolution.

Mens det er diversificeret i dets applikationer, har nanovidenskab og teknologi tre veldefinerede kerneelementer, der definerer grundlaget for vores undervisnings- / forskningsprogram. Disse tre elementer er prøvefabrikation, karakterisering-eksperimentering og teori-simuleringer.

Nano Science and Technology (NSNT) Programmet mig defineret på baggrund af de tre ovennævnte elementer sigter mod at uddanne de studerende med den nødvendige tværfaglige viden til at bidrage til den langsigtede nanoskala forskning og udvikling, hvilket vil føre til potentielle gennembrud i områder såsom materialer og fremstilling, nanoelektronik, medicin og sundhedspleje, miljø, energi, kemikalier og bioteknologi. Dette program giver eleverne mulighed for at anvende viden inden for fysik til deres studier inden for nanovidenskab og teknologi.

Research Foci

Instituttet koncentrerer sine ressourcer på kondenseret materiel fysik med potentiel relevans for den teknologiske industri. Fakultet og postgraduate forskning fokuserer på optisk, kondenseret materiale og statistisk fysik, og omfatter fysik i lasere, solid state, mesoskopiske systemer, enheder, nanomaterialer, tynde film, overflader, grænseflader, flydende krystaller, polymerer og kompositter.

Et område for tværfagligt samarbejde, der er opstået i årenes løb, er nanomaterialer og nanoteknologi, og afdelingen er tæt forbundet med HKUST forreste William Mong Institut for Nano Videnskab og Teknologi. Følgende er de vigtigste forskningsområder, som instituttet i øjeblikket fokuserer på:

 • Første Principper Studier af Materialegenskaber
 • Information Fysik
 • Nano Materialer
 • Halvleders fysik
 • Atomisk, Molekylær og Optisk (AMO) Fysik
 • Soft Condensed Matter Physics
 • Stærkt korrelerede elektronsystemer
 • Overfladefysik
 • Ultrafast Photonics og Nonlinear Optics
 • Wave Phenomena and Wave Functional Materials
 • Partikelteori og kosmologi
 • Biofysik

Adgangskrav

jeg. Generelle adgangskrav

Ansøgere, der søger optagelse til en kandidatgrad, skal have:

 • fået en bachelorgrad fra en anerkendt institution eller en godkendt tilsvarende kvalifikation

ii. Engelsk Sprog Adgangskrav

Du skal opfylde engelsksprogskrav med en af ​​følgende færdigheder *:

 • TOEFL-iBT 80
 • TOEFL-PBT 550
 • TOEFL-revideret papirleveret test 60 (samlede scoringer for læsning, lytning og skrivning)
 • IELTS (akademisk modul) Samlet score: 6.5

* Hvis dit modersmål er engelsk, og din bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation er tildelt af en institution, hvor undervisningsmediet var engelsk, vil du blive frafaldet fra at opfylde ovenstående engelsksprogskrav.


Ansøgningsfrist

Se venligst http://pg.ust.hk/programs ("Application") for detaljer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 36 flere kurser fra The Hong Kong University of Science and Technology »

Senest opdateret February 6, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
42,100 HKD
Per år
Deadline
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date