1489470987_p.JPG

Globale politiske udfordringer som aldring, klimaforandringer, økonomiske kriser og terrorisme kræver innovative løsninger ud over institutionelle og disciplinære grænser, og offentlige skoler, afdelinger, institutter og programmer er oprettet i førende universiteter over hele verden for at tackle disse globale udfordringer. Med betydelige styrker inden for videnskab, ingeniørvirksomhed, erhvervsliv og ledelse samt kvantitative samfundsvidenskabelige områder er Public Public Relations (PPOL) og Institut for Offentlig Politik (IPP) etableret for at udvikle offentlig politik som et fremadrettet strategisk område ved at fremme tæt samarbejde på tværs af discipliner og at bidrage mere til politikudvikling på nøglepolitiske områder både lokalt og globalt.

Programmet sigter mod at udvikle unikke tværfaglige postgraduate programmer til at yde en streng uddannelse i politisk forskning på en bred vifte af politikområder, såsom miljø / social / økonomisk politik, innovation og teknologipolitik, der opfylder samfundets behov og faglige krav.

Ph.d. i offentlig politik

Ph.d. i Public Policy programmet giver rigorøs uddannelse i offentlig politisk forskning til akademisk fremragende studerende aspireret til at forfølge en karriere inden for politik forskning og undervisning. I lyset af bredden og dybden af ​​forskningsfaglig ekspertise på tværs af afdelinger og skoler i HKUST vil studerende i det offentlige politikprogram have mulighed for at specialisere sig på et af følgende fire politikområder: videnskab, teknologi og innovationspolitik, miljøpolitik og bæredygtighed og sociale ændringer og den offentlige orden og Kinas udviklingspolitik.

Research Foci

Følgende områder er divisionens hovedfokus:

  • Videnskab, Teknologi og Innovationspolitik
  • Miljøpolitik og bæredygtighed
  • Sociale ændringer og offentlig politik
  • Kinas udviklingspolitik

For at lette tværfaglig forskning vil de studerende, der er indskrevet i programmet, blive overvåget af fakultetets medlemmer af divisionen, der er udpeget i fællesskab med andre skoler.

img 2

Programinformation for 2020/21 er nu klar kl

Adgangskrav

jeg. Generelle adgangskrav

Ansøgere, der søger adgang til et ph.d.-studium, skal have:

  • opnåede en bachelorgrad med en dokumenteret fortegnelse over fremragende resultater fra en anerkendt institution eller fremlagt bevis for tilfredsstillende arbejde på ph.d.-niveau på fuldtidsbasis i mindst et år eller på deltidsbasis i mindst to år.

ii. Engelsk Sprog Adgangskrav

Du skal opfylde engelsksprogskrav med en af ​​følgende færdigheder *:

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • TOEFL-revideret revideret papirleveret test 60 (total score for afsnit om læsning, lytte og skrivning)
  • IELTS (Akademisk modul) Samlet bedømmelse: 6,5 og Alle delresultater: 5.5

* Hvis dit modersmål er engelsk, og din bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation er tildelt af en institution, hvor undervisningsmediet var engelsk, vil du blive frafaldet fra at opfylde ovenstående engelsksprogskrav.

# refererer til den samlede score i et enkelt forsøg

Ansøgningsfrister

Vær sød at henvise til

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 41 flere kurser fra The Hong Kong University of Science and Technology »

Senest opdateret August 26, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
42,100 HKD
Deadline
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date