Ph.d. i olie-, gas- og energiteknik

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

 • Varighed (år): 3
 • Kvalifikation tildelt: Filosofie doktor i olie-, gas- og energiteknik
 • Kvalifikationsniveau: 3. cyklus (ph.d.-grad)
 • Undervisningssprog: Forskningsproduktionen og ph.d.-afhandlingen skal være skrevet på engelsk.
 • Studieform: Fuldtid eller deltid studie
 • Minimum ECTS Credits: 180

Profil af programmet

Ph.d.-graden er beregnet til studerende, der har udmærket sig i deres bachelor- og / eller kandidatuddannelser, har en stærk motivation og entusiasme over for teknologisk forskning og innovation og er tilbøjelige til at forblive i et akademisk eller forskningsmiljø, der arbejder med nye teknologier og udfordrende ingeniørprojekter .

Videnskabsskolen ved University of Nicosia er forpligtet til at give ph.d.-kandidater en dybdegående akademisk viden og praktisk erfaring inden for avancerede teknikemner som kulbrintegeologi, flydende naturgasproduktion, rørledningsteknologi, flowsikring, brudmekanik , hydraulisk brud, forbedret olie

Under deres studier vil de studerende have mulighed for at arbejde på finansierede forskningsprojekter, medforfatterpapirer med deres rådgivere og andre klassekammerater, præsentere deres bidrag på internationale konferencer, deltage i opstilling af forskningsforslag, udarbejde videnskabelige rapporter, anvende simulering software, laboratorieforsøg, deltage i træningsskoler, deltage i workshops mv. De treårige erfaringer, der er opnået under deres ph.d.-studier, og som primært arbejder med at formulere og løse udfordrende tekniske problemer, vil give de studerende de nødvendige færdigheder, værktøjer og kvalifikationer til at udmærke sig inden for deres ekspertiseområde og sikre en forskning / akademisk stilling på et universitet eller college, et regeringsinstitut eller højteknologisk firma.

Karriereudsigter

Kandidater med en ph.d. i olie, gas og energi Engineering vil være udstyret med de nødvendige færdigheder for at give dem mulighed for at sikre en forskning / akademisk stilling på et universitet eller college, et statsinstitut eller højteknologiske selskab.

Adgang til videre studier

N / A

Afgangskrav

Ph.d.-uddannelsen kræver færdiggørelse af 180 ECTS, hvoraf 30 ECTS er afsat til forberedelsen af ​​forskningsforslaget, og 150 ECTS er afsat til forskning, opskrivning og forsvar af afhandlingen.

I hvert studieår skal ph.d.-studerende registrere sig for 60 ECTS-point. Forskningsarbejde kan omfatte udarbejdelse af et forskningsforslag, præsentation og forsvar af forskningsforslaget, deltagelse i internationale konferencer, forberedelse og forelæggelse af journal / konferencepapirer, opskrivning af ph.d.-afhandlingen og præsentation og forsvar af ph.d.-afhandlingen.

Det mindste antal år for ph.d.-afslutningen er tre (3), og det maksimale antal år er otte (8).

Ph.d.-uddannelsen indebærer følgende faser:

 • Tilstedeværelse af en række kandidatkurser, som institutskandidatudvalget godkender og finder nødvendige
 • Opskrivning og forsvar af ph.d.-forslaget til tilsynsholdet;
 • Forskningsarbejde af ph.d.-kandidaten under ledelse af rådgiveren og tilsynsholdet
 • Opsendelse og indsendelse af afhandlingen
 • Forsvar af afhandlingen inden eksamenskomiteen.

Læringsresultater

Ph.d. i olie-, gas- og energiteknik, i tråd med den generelle filosofi bag tildeling af en ph.d.-grad, giver studerende:

 1. højt specialiseret og avanceret videnskabelig viden inden for olie-, gas- og energiteknik
 2. optimere eksisterende olie
 3. nye metoder og værktøjer skræddersyet til innovativt design, videnskabelig udvikling og teknologisk revolution;
 4. forskningsfærdigheder og analytisk tænkning for effektivt at tackle grundlæggende og anvendte energitekniske problemer;
 5. omfattende træning og professionel praksis inden for deres primære forskningsinteresseområde
 6. formulere teknologiske løsninger til nedbringelse af omkostningerne, overvinde tekniske udfordringer og minimere miljøbelastning i forbindelse med olieudforskning og udvinding
 7. kompetencer relateret til væsentlig myndighed, innovation, autonomi, videnskabelig og faglig integritet.

Indehavere af ph.d. i olie-, gas- og energiteknik:

 1. have en dybtgående forståelse af deres forskningstema (r) og demonstrere avancerede færdigheder og forskningskapacitet forbundet med deres fagområde (r)
 2. er i stand til at udvide evnen til en gennemprøvet proces, forlænge levetiden for olie
 3. have evnen til at udtænke, designe, implementere og tilpasse en proces relateret til kulbrinte s upstream, midstream eller downstream sektorer;
 4. har gjort et bemærkelsesværdigt bidrag gennem oprindelig forskning, der udvider grænsen for videnskab gennem udvikling af en væsentlig arbejdsgruppe, hvoraf nogle fortjener national eller international refereedpublikation;
 5. er i stand til at udnytte deres kreativitet til at trykke og økonomisk udnytte ny ukonventionel olie
 6. er i stand til at fremme teknologisk, social eller kulturel udvikling i et videnbaseret samfund
 7. er i stand til at arbejde som led i et team i et akademisk og forskningsmiljø, der fremmer nye ideer og nye teknologier.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Senest opdateret November 2018

Om skolen

UNIC is the largest university in Cyprus, with over 12,000+ students, from over 70 countries across the globe, coming together in an innovative and transformative learning space.

UNIC is the largest university in Cyprus, with over 12,000+ students, from over 70 countries across the globe, coming together in an innovative and transformative learning space. Minimer
Nicosia , Athen + 1 Mere Mindre