Læs den officielle beskrivelse

Business School har et voksende forskeruddannelsesprogram med vægt på en deltidsstudie af studerende, som samtidig udvikler og forbedrer deres professionelle karriere. Skolen tilbyder traditionel ph.d.-studie, der fører til tildeling af ph.d.

LSBU Business School har også hentet prisen for 'Årets regnskabskollegium - Offentlig sektor' på PQ Magazine 2017-priserne.

Finansiering succes

Skolen har haft succes med at sikre betydelig forskningsfinansiering fra mange kilder, herunder Det Økonomiske og Sociale Forskningsråd (ESRC), Det Tekniske Forskningsråd (EPSRC), Institut for Erhverv, Erhverv og Regulatorisk Reform (DBERR) og Institut for Innovation , Universiteter og færdigheder (DIUS) (gennem videnoverførselsprogrammer) og Europa-Kommissionen.

Virksomhed gennem forskning

Virksomheden som en kerneforskningsfortælling opfordrer forskere til at bidrage med arbejde, der kan bemærkes for akademisk kvalitet og indflydelse, og alle mulige områder kan være omfattet af dette tema, herunder, men ikke begrænset til, små og mellemstore virksomheder, lokaløkonomi, organisationsanalyse, social virksomhed og samfund. Det giver mulighed for at arbejde sammen om forskning og publikationer, dele data, komplementære metoder og forbinde med virksomhedens aktiviteter.

Engagerende med erhvervsliv og samfund

Skolen er også forpligtet til "civilsamarbejde" med en mission om at dele praktiske forskningsresultater for at forbedre samfundet omkring os, og dette afspejles i mange af de konsekvensstudier, der genereres. Vores lokale erhvervsliv er afgørende for Londons succes, og vi er ivrige efter at engagere os i forskning, der støtter dette samfund gennem systematisk indfangning af struktur, økonomiske konsekvenser eller forretningslivscyklus.

Vi ønsker derfor, at vores forskning er akademisk stærk og i stand til at skabe effekt lokalt, nationalt eller internationalt. Vi er glade for at overveje en bred vifte af forskningsforslag inden for forretningsområdet, så længe de kan ses for at tilbyde potentialet for rigoritet, originalitet, rækkevidde og indflydelse.

En ph.d., pr. Definition, er et originalt bidrag til viden. En forskeruddannelse er forskellig fra et undervist kursus. Forskningsstuderende forventes at selvstyre deres læring med støtte fra et tilsynshold.

akkrediteringer


Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode

beskæftigelsesegnethed

Forskning færdigheder udvikling

Alle forskerstuderende skal deltage i et Nøglefærdighedsudviklingsprogram, der tager sigte på at udvikle overførbare færdigheder ud over dem, der er beskæftiget med forskning. Uddannelse i forskningsmetoder er tilgængelig gennem hyppige forskningseminarer.

Forskningsstuderen kan om nødvendigt delvis følge de relevante masteruddannelser, der er til rådighed inden for skolen og især enheder på forskningsmetoder. I nogle tilfælde opmuntres forskerstuderende til at følge andre kurser, der er tilgængelige inden for universitetet eller eksternt har til formål at forbedre deres generelle ekspertise inden for deres udvalgte områder.

Derudover kan de opfordres til at følge sprogkurser med det formål at forbedre deres mundtlige og skriftlige færdigheder - både essentielle i deres fremtidige karriere.

Overførbare færdigheder

En forskningsgrad vil udstyre dig med mange overførbare færdigheder. Selvdisciplinen, efterspørgslen efter klar analytisk tænkning og evnen til at gøre kritik af andre til at virke ind i noget konstruktivt, er alle en unik træning for næsten enhver form for karriere. Spændingen og tilfredsheden med at finde nye fakta, en ny ide eller en ny måde at se på noget kan være meget givende.

Deltagelse i konferencer

Forskerstuderende er ofte sponsoreret til at deltage i nationale og internationale konferencer og til at møde førende forskere på deres områder og at præsentere deres forskningsresultater. Fremskridtene for alle forskerstuderende overvåges formelt af universitetets forskerudvalg.

Ansættelsesservice

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for andet år i træk - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

  • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
  • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.

Professionelle links

Der er udviklet forbindelser med eksterne finansieringsorganer til forskning, og der er især lagt vægt på at øge kvantiteten af ekstern finansiering til forskningsaktivitet. Eksterne midler er opnået fra kilder, der omfatter Den Europæiske Union, Det Forenede Kongeriges Forskningsråd, de store velgørende forskningsstiftelser og Det Forenede Kongeriges ministerium for handel og industri. Særlig opmærksomhed er blevet rettet mod udviklingen af forskeruddannelser og øget niveauet af ekstern finansiering til forskningsaktivitet.

Ved en yderligere anerkendelse af skolens iværksætterkultur og avancerede praksis er den blevet tildelt Institute of Enterprise and Entrepreneurs (IoEE) Center of Excellence status. Dette er IoEE's flagskibsorganisatoriske akkreditering for organisationer, der fremmer og leverer udvikling af virksomhedskompetencer.

Faciliteter

Specialistindustrien software forbereder vores studerende på de digitale færdigheder, som arbejdsgiverne værdsætter. Studerende på vores programmer har adgang til Bloomberg, Thomson One Banker, SAGE, Blueprint, FAME, NVivo og SPSS.

Undervisning og læring

Alle forskningsstuderende understøttes i deres arbejde af et personale tilsynshold. I første omgang overvåges eleverne af deres studieleder, med hvem de forventes at opretholde tæt kontakt, mens yderligere vejledning også kan gives af medvejlederne.

Tilsynsgruppens første indsats vil være at gøre det muligt for forskerstuderende at forberede deres registrering. Dette sker normalt efter en første prøvetid på seks måneder (fuldtids) eller ni måneder (deltid). Skolen tilbyder muligheder for studerende til at præsentere deres arbejde på vej til et skole publikum, der er både støttende og kritisk gennem åbne medarbejdere / elev seminarer.

Hvor relevant for deres forskningsfelt er de studerende i stand til og opfordret til at tage enheder fra den brede vifte af undervisede kandidatuddannelser inden for skolen.

Adgangskrav

Ansøgere til et kandidatuddannelsesprogram ved LSBU forventes normalt at have en god æresbevisning (2: 2 og derover) og en relevant kandidatuddannelse, fortrinsvis fortjeneste på kandidatniveau. Angiv også to faglige referencer som en del af din ansøgning. Du skal også være forpligtet til at vise bevis for alle dine kvalifikationer. Hvis engelsk ikke er dit modersmål, skal du bevise din kompetence på engelsk og vise en IELTS-score på mindst 7,0 på postgraduate niveau. Du vil blive inviteret til et interview med din potentielle vejleder, personligt eller telefonisk, inden et tilbud bliver foretaget.

Hvordan man ansøger

Instruktioner for hjemme- / EU-ansøgere

Mode

Hjem / EU postgraduate studerende og forskerstuderende skal søge gennem vores dedikerede ansøgningssystem.

Fuldt detaljerede oplysninger om, hvordan du gør dette, findes i vores How to Apply sektion for postgraduate studerende og vores How to Apply sektion for forskningsstuderende.

Internationale ansøgere bør bruge vores internationale ansøgningssystem. Fuldstændige detaljer kan findes på vores Hvordan søge sektion for internationale studerende.

I betragtning af din ansøgning

Din ansøgning vil blive sendt til en række potentielle vejledere, der vil se på dine akademiske kvalifikationer, erfaring og forskningsforslaget for at afgøre, om din forskningsinteresse er noget, der kunne overvåges hos LSBU.

Der vil også være et interview enten telefonisk eller på universitetet. Hvis du lykkes, vil du blive tilbudt et sted på et kursus og informeret om den næste tilmeldingsdato. Hele processen tager normalt mellem seks og otte uger fra modtagelse af din ansøgning til afgørelse om din ansøgning på skolen.

Forskningsforslag

Ved ansøgning skal du vedlægge en oversigt over dit forskningsforslag eller et projektoversigt (op til 1.500 ord).

Academic Technology Approval Scheme

Hvis du er en ikke-EU / EØS-statsborger, skal du muligvis ansøge om Udenrigs- og Commonwealth Office (FCO) for godkendelse fra ATAS (Academic Technology Approval Scheme) for at studere dette kursus. Dette er et krav til indskrivning på universitetet eller for at opnå en bekræftelse af godkendelse for studier (CAS), hvis du skal lave en Tier 4 General visa ansøgning.

Du kan finde flere oplysninger om, hvorvidt du vil kræve dette via FCO-webstedet og i vores MyLSBU-guide til Akademisk Teknologi Approval Scheme.

Processen for at få et ATAS certifikat kan tage lidt tid, så det er vigtigt, at du tjekker, om du har brug for en så tidligt som muligt. Manglende frembringelse af et gyldigt ATAS certifikat kan medføre forsinkelser mod at modtage din CAS, eller vi kan ikke være i stand til at tilmelde dig på universitetet.

JACS-koden for dette kursus er B990.

Forbered dig på at starte

Vi hjælper vores elever med at forberede sig på universitetet allerede inden semesteret starter. For at finde ud af, hvornår du skal ansøge om din LSBU indkvartering eller studiefinansiering, læs fanen Sådan ansøger du om dette kursus.

Velkomstuge

Inden du starter dit kursus, sender vi dig oplysninger om hvad du skal gøre før du ankommer og i løbet af de første par dage på campus. Du kan læse om processen på vores velkomstuge sider.

Program undervist i:
Engelsk

Se 20 flere kurser fra London South Bank University »

Senest opdateret February 23, 2019
This course is Online, Campus based
Start Date
Apr. 2019
Maj 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
4,325 GBP
År 1 fuldtids UK / EU gebyr: £ 4325; År 1 på heltid Internationalt gebyr: £ 13780. År 1 deltid UK / EU gebyr: £ 2162,5; År 1 deltid Internationalt gebyr: £ 6890
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Apr. 2019
End Date
Mar. 31, 2022
Ansøgningsfrist
Start Date
Maj 2019
End Date
Apr. 30, 2022
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 23, 2019
End Date
Juni 4, 2022
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt. 2019
End Date
Sep. 30, 2022
Ansøgningsfrist
Start Date
Nov. 2019
End Date
Okt. 31, 2022
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan. 27, 2020
End Date
Jan. 21, 2023
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb. 2020
End Date
Jan. 21, 2023
Ansøgningsfrist
Start Date
Mar. 2020
End Date
Feb. 28, 2022
Ansøgningsfrist

Apr. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Mar. 31, 2022

Maj 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Apr. 30, 2022

Sep. 23, 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Juni 4, 2022

Okt. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Sep. 30, 2022

Nov. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Okt. 31, 2022

Jan. 27, 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Jan. 21, 2023

Feb. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Jan. 21, 2023

Mar. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Feb. 28, 2022