Ph.d. i regnskab

The Hong Kong University of Science and Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i regnskab

The Hong Kong University of Science and Technology

HKUST er hjemsted for Asiens førende alt = "regnskabsprogram, der kombinerer verdensledende forskning, prisbelønnet undervisning, fremragende studerende og en state-of-the-art pensum til at uddanne morgendagens ledere. Alle fakulteter har ph.d.'er fra verdens førende forskning universiteter.

I de senere år har Department of Accounting konsekvent været blandt de bedste globalt for publikationer i ledende alt = "regnskabsforskningstidsskrifter. F.eks. Er det ifølge University of Texas i Dallas Top 100 Business School Research Rankings, der er 15. verdensklassebaseret på publikationer i de tre øverste alt = "regnskabsskrifter over ti år (2003-2012).

HKUST er akkrediteret af Hong Kong Institute of Certified Public Accountants. I 1999 blev HKUST det første alt = "regnskabsprogram uden for Nordamerika for at vinde akkreditering fra AACSB, det førende akkrediteringsorgan for erhvervsskoler. I 2003 blev HKUST det første universitet uden for Nordamerika tildelt et kapitel af Beta Alpha Psi, den verdens førende alt = "regnskabsmæssige æresorganisation.

Afdelingen er vært for det internationale sommersymosium om regnskabsforskning på HKUST campus, som nu er en vigtig begivenhed på kalendrene til alt = "regnskabs akademikere over hele verden.

Vores Ph.D. Programmet er ens i struktur og indhold til dem på andre topuniversiteter i verden. Studerende skal gennemgå streng uddannelse i de første to år for at opbygge et solidt fundament af viden om økonomiske teorier, statistik / økonometri, økonomi samt alt = "regnskabsføring. Efter at have bestået den kvalifikationsprøve formeltes de i afhandlingen fase. I hele programmet arbejder fakultetets rådgivere tæt sammen med eleverne for at give råd og vejledning om kursusarbejde og forskningsudvikling.

Research Foci

Fakultetets medlemmer fokuserer primært på: finansielle alt = "regnskabs- og kapitalmarkeder, værdipapirprissætning, Kina-relaterede emner, indtjeningsstyring, finansielle medier, den virkelige effekt af alt =" regnskabsoplysninger, revision og corporate governance.

Adgangskrav

jeg. Generelle adgangskrav

Ansøgere, der søger optagelse til en kandidatgrad, skal have:

  • fået en bachelorgrad fra en anerkendt institution eller en godkendt tilsvarende kvalifikation

ii. Engelsk Sprog Adgangskrav

Du skal opfylde engelsksprogskrav med en af ​​følgende færdigheder *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-pBT 550
  • TOEFL-revideret papirleveret test 60 (samlede scoringer for læsning, lytning og skrivning)
  • IELTS (akademisk modul)
    • Til 2019/20 optagelser: Samlet score: 6.5 og Alle underpoints: 5.5
    • Til 2018/19 optagelser: Samlet score: 6,0 og Alle underpoints: 5,5

* Hvis dit modersmål er engelsk, og din bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation er tildelt af en institution, hvor undervisningsmediet var engelsk, vil du blive frafaldet fra at opfylde ovenstående engelsksprogskrav.

iii. Programspecifikke adgangskrav

Ansøgere skal have en tilfredsstillende score i GMAT eller GRE, oven på (i) og (ii) ovenfor

Ansøgningsfrister

For 2019/20 Efterårsperiode Indtagelse:

Ikke-lokale ansøgere *
Heltid: 15. januar 2019
Deltid: 15. januar 2019

Lokale ansøgere
Heltid: 15. januar 2019
Deltid: 15. januar 2019

* Ansøgere, der har brug for en visum / indrejsetilladelse til at studere i Hong Kong, betragtes som ikke-lokale studerende. For detaljer om student visum / indrejsetilladelse krav, venligst klik her .

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret September 10, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
42,100 HKD
Per år
Locations
Hongkong - Hong Kong
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Please visit here for details.
Slutdato Kontakt skolen