Ph.d. i skotsk historie giver dig mulighed for at udforske Skotlands fortid på et avanceret niveau gennem uafhængig forskning.

University of Edinburgh har en af ​​de største koncentrationer af lærde interesseret i den skotske fortid. Vores forskningskompetence i skotsk historie inden for skolen spænder fra det sene middelalderlige kongerskab og helgenes kulturer til reformationen, heksejagen, regeringen og økonomien, højlandet i alle perioder, skotlands diaspora og eksterne forbindelser og dets plads i Unionen. Kollegier i arkæologi og klassikere har også skotske interesser, og disse lærde suppleres af akademikere på andre områder af universitetet, herunder:

 • Keltiske og skotske studier
 • Sociale og politiske videnskaber
 • Geografi
 • Uddannelse
 • Guddommelighed
 • Skotsk litteratur

Bredden af ​​ekspertise i skolen og i det bredere universitet gør det muligt for os at overvåge en meget bred vifte af emner. Hver studerende tildeles mindst to vejledere, så vi kan kombinere tematisk, kronologisk og i givet fald disciplinær ekspertise i tilsynsholdet. Vi har også tætte forbindelser med eksterne organisationer, såsom National Museums of Scotland, og kan muligvis inkludere eksterne partnere i tilsynshold.


Programstruktur

Ph.d. er en væsentlig del af uafhængig forskning, der bidrager til tilstanden af ​​eksisterende viden på området. Ph.d.-uddannelsen er designet til at tage tre år på heltid eller seks år på deltid. Ph.d.-studiet undersøges ved forelæggelse af en afhandling på op til 100.000 ord og ved mundtlig eksamen.

Ph.d.-studerende arbejder tæt sammen med deres vejledere, som er anerkendte eksperter inden for studiet. Alle ph.d.-studerende forfølge et individuelt skræddersyet program for forskningstræning, der er aftalt med deres vejledere. Ph.d.-uddannelserne i historien giver kerneuddannelse i de forskningsevner, der er nødvendige for at blomstre på ph.d.-niveau og udover, gennem et kernekursus i semester et, faglige færdigheder for historikere og en dagslang årskonference for ph.d.-studerende i semester to. Alle ph.d.-studerende i skolen har også gavn af skole- og universitetsuddannelse inden for forskning og faglige kvalifikationer.

Ph.d.-studerende opfordres til at dele deres forskning med andre postgraduate studerende gennem workshops og seminarer og aktivt deltage i forskningsfagets historiefag, skolen og universitetet gennem vores forskningsgrupper og centre og gennem studentledede værksteder og seminarer. Forskningscentre indeholdt i skolen omfatter det skotske center for diaspora studier, der blev oprettet i 2008 for at fremme historisk undersøgelse af dette vigtige emne.


Adgangskrav

Du vil have brug for en UK 2: 1 æresbevisning grad i en relevant disciplin og en relevant kandidatgrad med et samlet karakter på mindst 65%, eller den internationale tilsvarende.

Vi kan også overveje din ansøgning, hvis du har relevant erhvervserfaring; Kontakt venligst din potentielle tilsynsførende, inden du anvender.

Internationale kvalifikationer

Kontroller, om dine internationale kvalifikationer opfylder vores generelle adgangskrav:

engelsk sprog

Alle ansøgere skal have en af ​​følgende kvalifikationer som bevis for deres engelskspråklige evne:

 • en bachelor eller kandidatgrad, der blev undervist og vurderet på engelsk i et flertals engelsktalende land som defineret af britiske visum og indvandring
 • IELTS: totalt 7,0 (mindst 6,0 i hvert modul)
 • TOEFL-iBT: totalt 100 (mindst 20 i hvert modul)
 • PTE (A): i alt 67 (mindst 56 i hver af afsnittene "Kommunikative færdigheder")
 • CAE og CPE: i alt 185 (mindst 169 i hvert modul)
 • Trinity ISE: ISE III med et pas i alle fire komponenter

Grader undervist og vurderet på engelsk må ikke være mere end tre år gamle i begyndelsen af ​​dit uddannelsesprogram. Sprogprøver må ikke være mere end to år gamle i begyndelsen af ​​dit uddannelsesprogram.

Hvis dine sprogkundskaber kun opfylder kravene til den nederste ende, kører det engelske sprogundervisningscenter på universitetet adskillige kurser på engelsk til akademiske formål.

Program undervist i:
Engelsk
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

Se 4 flere kurser fra The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology »

Senest opdateret October 30, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
19,000 GBP
Heltids studier: Oversøiske £ 19.000 pr. År. Yderligere gebyrer kan være gældende
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019