Ph.d. i strategisk human resource management

Generelt

Program beskrivelse

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle den studerendes avancerede kompetence til at designe og udvikle organisatoriske interventioner og procedurer. Kvalifikationen gør det muligt for studerende at udføre en lederrolle og indtage en kritisk og videnskabelig tilgang til præstation og forandring. Dette er et struktureret forskningsprogram med forskningsbaserede opgaver og anvendelse af forskning i praksis som grundlag for afsluttet afhandling.

Regler for adgang

En passende kandidatgrad, der er relevant for adgang til en ph.d. grad. Den studerende skal have afsluttet et æresmodul for forskningsmetodik (NQF-NIVEAU 8 eller 9), der er gennemført som en del af en grad. Studerende er forpligtet til at deltage i og bestå et modul om forskningsmetodologi, som tilbydes af instituttet. Begrænsninger for antallet af studerende kan muligvis kræve en udvælgelsesproces, der består af udvælgelsessamtale, psykometrisk test og en undersøgelse af et forslag.

Fuldtids-læseplan / deltids-læseplan

Kvalifikationen skal afsluttes over en minimumsperiode på to år og en maksimal periode på fire år for fuldtidsstuderende og en minimumsperiode på to år og en maksimal periode på fem år for deltidsstuderende om et godkendt emne . De akademiske forskrifter for ph.d.-kvalifikationer gælder også.

Forskningstid: 100%

* Et krav for tildeling af denne kvalifikation inkluderer, at studerende med indsendelse af deres traditionelle speciale forelægger en artikel til mulig offentliggørelse.

CUsai / Pixabay

På University of Johannesburg “Fremtiden. Reimagined.” er ikke blot en iørefaldende sætning

Institutionen tager føringen på tværs af Afrika i den fjerde industrielle revolution Tænkning, genintegrering af fremtiden for alle discipliner 4IR er den næste bølge af industrialisering, som vi er nødt til at forstå og forme for at opbygge fremtiden for dette land - og det Afrikanske kontinent - så rigtigt fortjener. 4IR handler ikke kun om robotik og automatisering; det handler om samfundets fremgang for at styrke mennesker og løfte generationer.

Når verden bevæger sig ind i den fjerde industrielle revolution, gør UJ det også med "Uddannelse 4IR" - bringer 4IR-tænkning og teknologi ind i læseplanen på tværs af forskellige kurser og bruger innovative blandet-læringsteknologier. Dette betyder, at UJ-kandidater er bedre forberedt på at omfavne fremtiden for erhvervslivet, da AI og 4IR spiller en større rolle i den måde, vi lever og arbejder på.

På University of Johannesburg er det vores pligt at omfavne og navigere i de fremtidige ledere i vores land stolt og frimodigt gennem de ufattelige kompleksiteter i 4IR, så de kan drage fuld fordel og levere en bedre morgendag. Fremtidige ledere som dig! Her leder vi modig samtale; skubbe og forme designet til en ny i morgen. Her tager vi handling og bygger den nye verden.

Kontakt

Mr. Nathaniel Mudzunga
Tlf .: 011 559 2522
E-mail: nathanielm@uj.ac.za

Fru Charlene Eloff
Tlf .: 011 559 2033
E-mail: celoff@uj.ac.za

Senest opdateret May 2020

Om skolen

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Læs mere

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Minimer
Johannesburg