Læs den officielle beskrivelse

LSBU er det højeste moderne universitet i London for verdens førende og internationalt fremragende forskning inden for generel ingeniørvirksomhed, som omfatter The Built Environment and Architecture Research - Research Excellence Framework (REF) 2014.

Den brede vifte af forskningsaktiviteter i vores skole, sammen med blandingen af ​​akademiske medarbejdere, postdoktorale stipendiater og gæsteprofessorer, giver os mulighed for at tilbyde et stimulerende og forskelligt miljø.

Forskningstemaer

Forskning inden for teknik og det byggede miljø udføres af specialistcentre. De fleste akademiske medarbejdere tilhører en eller flere af disse og forskerstuderende kan forvente at blive med i et lille team, der arbejder med særlige problemer. Forskningstemaer omfatter:

 • Akustik
 • Transport Engineering
 • Køling og aircondition
 • Effektiv og vedvarende energi i bygningen

Forskningsområder, hvor vi kan tilbyde tilsyn, omfatter:

 • Passiv lav energi design og bygningsfysik, klimaændringer og tilpasning af eksisterende bygninger
 • Bygningstjenester, energieffektive og vedvarende energiteknologier
 • Køle-, klimaanlæg, opvarmning, køling og energilagringsteknologier
 • Elektriske byggetjenester, herunder belysning, strøm og kontrol
 • Miljø og arkitektonisk akustik
 • Livscyklusvurdering, vedligeholdelse og kapitalforvaltning.
 • Strukturteknik, strukturanalyse og simulering,
 • Transportteknik
 • Vand systemer og ledelse
 • Bæredygtighedsudvikling
 • Byens modstandsdygtighed
 • Aldring forskning i de byggede og menneskelige omgivelser
 • Grøn konstruktion
 • Energi og ressourceeffektivitet
 • Overvågning af energibehov
 • Energimæssig vurdering, måling og ydeevne af bygninger
 • Vedvarende energi i byer, lokalsamfund og distrikter
 • Katastrofefasthed

Et medarbejder, ekspert på det valgte område, har direkte ansvar for at lede og støtte dit forskningsprogram. Som forskningsstuderende bliver du en del af vores blomstrende akademiske samfund.

En ph.d., pr. Definition, er et originalt bidrag til viden. En forskeruddannelse er forskellig fra et undervist kursus. Forskningsstuderende forventes at selvstyre deres læring med støtte fra et tilsynshold.

Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode

Faciliteter

Regulering af bygningstemperaturer effektivt, en ph.d.

Metkels ph.d.-forskning fokuserede på at forbedre effektiviteten af ​​et arbejdsmiljø-varmepumpeanlæg, hans resultater har konsekvenser for regeringens politik og vedvarende industri

Center for effektiv og vedvarende energi i bygninger (CEREB)

Denne £ 2,8million facilitet er en unik, undervisning, forskning og demonstration ressource for vedvarende og intelligente energiløsninger.

Akustiske Forskningsfaciliteter

Vores akustiske laboratorier tilbyder et fremragende og sjældent læringsmiljø. Faciliteterne omfatter en Anechoic Chamber og et Reverberation Chamber, som understøtter avanceret forskning inden for anvendt akustik.

beskæftigelsesegnethed

Forskning færdigheder udvikling

Alle forskerstuderende skal deltage i et Nøglefærdighedsudviklingsprogram, der tager sigte på at udvikle overførbare færdigheder ud over dem, der er beskæftiget med forskning. Uddannelse i forskningsmetoder er tilgængelig gennem hyppige forskningseminarer.

Forskningsstuderen kan om nødvendigt delvis følge de relevante masteruddannelser, der er til rådighed inden for skolen og især enheder på forskningsmetoder. I nogle tilfælde opmuntres forskerstuderende til at følge andre kurser, der er tilgængelige inden for universitetet eller eksternt har til formål at forbedre deres generelle ekspertise inden for deres udvalgte områder.

Derudover kan de opfordres til at følge sprogkurser med det formål at forbedre deres mundtlige og skriftlige færdigheder - både essentielle i deres fremtidige karriere.

Overførbare færdigheder

En forskningsgrad vil udstyre dig med mange overførbare færdigheder. Selvdisciplinen, efterspørgslen efter klar analytisk tænkning og evnen til at gøre kritik af andre til at virke ind i noget konstruktivt, er alle en unik træning for næsten enhver form for karriere. Spændingen og tilfredsheden med at finde nye fakta, en ny ide eller en ny måde at se på noget kan være meget givende.

Deltagelse i konferencer

Forskerstuderende er ofte sponsoreret til at deltage i nationale og internationale konferencer og til at møde førende forskere på deres områder og at præsentere deres forskningsresultater. Fremskridtene for alle forskerstuderende overvåges formelt af universitetets forskerudvalg.

Ansættelsesservice

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for andet år i træk - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

 • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
 • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.

Adgangskrav

Ansøgere til et kandidatuddannelsesprogram ved LSBU forventes normalt at have en god æresbevisning (2: 2 og derover) og en relevant kandidatuddannelse, fortrinsvis fortjeneste på kandidatniveau. Angiv også to faglige referencer som en del af din ansøgning. Du skal også være forpligtet til at vise bevis for alle dine kvalifikationer. Hvis engelsk ikke er dit modersmål, skal du bevise din kompetence på engelsk og vise en IELTS-score på mindst 7,0 på postgraduate niveau. Du vil blive inviteret til et interview med din potentielle vejleder, personligt eller telefonisk, inden et tilbud bliver foretaget.

Academic Technology Approval Scheme

Hvis du er en ikke-EU / EØS-statsborger, skal du muligvis ansøge om Udenrigs- og Commonwealth Office (FCO) for godkendelse fra Akademisk Teknologi Approval Scheme (ATAS) for at studere dette kursus. Dette er et krav til indskrivning på universitetet eller for at opnå en bekræftelse af godkendelse for studier (CAS), hvis du skal lave en Tier 4 General visumansøgning. Bemærk venligst, at der ikke kræves et ATAS certifikat, så du kan indsende en ansøgning til et kursus på LSBU og modtage et tilbud.

Du kan finde flere oplysninger om, hvorvidt du vil kræve dette via FCO-webstedet og i vores MyLSBU-guide til Akademisk Teknologi Approval Scheme.

Processen for at få et ATAS certifikat kan tage lidt tid, så det er vigtigt at du kontrollerer, om du har brug for en så tidligt som muligt, så du kan gøre din ansøgning om certifikatet til at få det i god tid. Hvis du ikke fremlægger et gyldigt ATAS certifikat, kan det resultere i forsinkelser at modtage din CAS, eller vi kan muligvis ikke tilmelde dig på universitetet.

JACS-koden til dette kursus er H700.

Hvordan man ansøger

Instruktioner for hjemme- / EU-ansøgere

Mode

Hjem / EU postgraduate studerende og forskerstuderende skal søge gennem vores dedikerede ansøgningssystem.

Fuldt detaljerede oplysninger om, hvordan du gør dette, findes i vores How to Apply sektion for postgraduate studerende og vores How to Apply sektion for forskningsstuderende.

Internationale ansøgere bør bruge vores internationale ansøgningssystem. Fuldstændige detaljer kan findes på vores Hvordan søge sektion for internationale studerende.

I betragtning af din ansøgning

Din ansøgning vil blive sendt til en række potentielle vejledere, der vil se på dine akademiske kvalifikationer, erfaring og forskningsforslaget for at afgøre, om din forskningsinteresse er noget, der kunne overvåges hos LSBU.

Der vil også være et interview enten telefonisk eller på universitetet. Hvis du lykkes, vil du blive tilbudt et sted på et kursus og informeret om den næste tilmeldingsdato. Hele processen tager normalt mellem seks og otte uger fra modtagelse af din ansøgning til afgørelse om din ansøgning på skolen.

Forskningsforslag

Ved ansøgning skal du vedlægge en oversigt over dit forskningsforslag (maks. 2.000 ord).

Forbered dig på at starte

Vi hjælper vores elever med at forberede sig på universitetet allerede inden semesteret starter. For at finde ud af, hvornår du skal ansøge om din LSBU indkvartering eller studiefinansiering, læs fanen Sådan ansøger du om dette kursus.

Velkomstuge

Inden du starter dit kursus, sender vi dig oplysninger om hvad du skal gøre før du ankommer og i løbet af de første par dage på campus. Du kan læse om processen på vores velkomstuge sider.

Program undervist i:
Engelsk

Se 20 flere kurser fra London South Bank University »

Senest opdateret February 23, 2019
This course is Online, Campus based
Start Date
Apr. 2019
Maj 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
4,325 GBP
År 1 fuldtids UK / EU gebyr: £ 4325; År 1 på heltid Internationalt gebyr: £ 13780. År 1 deltid UK / EU gebyr: £ 2162,5; År 1 deltid Internationalt gebyr: £ 6890
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Apr. 2019
End Date
Mar. 31, 2022
Ansøgningsfrist
Start Date
Maj 2019
End Date
Apr. 30, 2022
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 23, 2019
End Date
Juni 4, 2022
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt. 2019
End Date
Sep. 30, 2022
Ansøgningsfrist
Start Date
Nov. 2019
End Date
Okt. 31, 2022
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan. 27, 2020
End Date
Jan. 21, 2023
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb. 2020
End Date
Jan. 21, 2023
Ansøgningsfrist
Start Date
Mar. 2020
End Date
Feb. 28, 2022
Ansøgningsfrist

Apr. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Mar. 31, 2022

Maj 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Apr. 30, 2022

Sep. 23, 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Juni 4, 2022

Okt. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Sep. 30, 2022

Nov. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Okt. 31, 2022

Jan. 27, 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Jan. 21, 2023

Feb. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Jan. 21, 2023

Mar. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Feb. 28, 2022