Ph.d. i teknologier og materialer

Generelt

Program beskrivelse

Programbeskrivelse

Ph.d.-studiet fokuserer på uafhængige videnskabelige og forskningsprojekter inden for materialefeltet. Dets mål er at producere højtuddannede og kreative kandidater, der er i stand til at deltage i videnskabelige, forskning og professionelle anvendelser og udvikling af materialer til maskinteknik.

117779_chemistryclass.jpg

De kandidater er i stand til selvstændigt at anvende masteroplevelser og det høje niveau af teoretisk viden, der gives i forelæsninger og erhverves gennem moderne læringsmetoder til løsning af specifikke problemer inden for ingeniørteknologi. Desuden er de bekendt med forskningsmetoder inden for ingeniørteknologi og i stand til kritisk analyse, evaluering og syntese, således at de kan diskutere resultaterne af deres undersøgelser og udvide summen af ​​den nuværende viden på en professionel måde værd at offentliggøre og dele med andre medlemmer af det faglige samfund både i indlandet og i udlandet.

Efter afslutningen af uddannelsen vil kandidaterne lykkes i stillinger af forskergruppemedlemmer i både teoretiske og anvendte forskningsområder eller som eksperter i teamene i industrielle udviklingscentre og store forskningsinstitutioner med fokus på et bestemt område. På grund af deres dybe viden og faglige tilgange vil de også lykkes i en bredere sammenhæng som foredragsholdere på de videregående uddannelsesinstitutioner.

59271_scientific-2040795__340.jpg

Škoda Auto PhD Program

Ph.d.-kandidater på TUL er berettiget til at ansøge om deltagelse i Škoda Auto PhD-programmet, eller de kan skrive deres speciale på et emne, der tilbydes af virksomheden.

117780_promotionabroad3.jpg

Nøgle Fakta

 • FAKULTET: Fakultet for Maskinteknik
 • INSTRUKTIONS SPRÅK: Engelsk
 • STØTTEBERETTIGELSE:
  • Anerkendt tertiær uddannelse (kandidatgrad) som foreskrevet i lov nr. 49/2009, Coll. (ikke nødvendigt for ansøgere fra Slovakiet, Polen, Ungarn og Slovenien).
  • Entréprøve / interview
 • VARIGHED: 4 år
 • FEE / AKADEMISK ÅR: USD 2000
 • Ansøgningsgebyr: CZK 2000 / USD 100
 • APPLICATION DEADLINE: 31. januar 31. august
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven ... Læs mere

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven faculties and one specialized institute. Minimer
Liberec , Wrocław , Zittau + 2 Mere Mindre