Karakteristik af undersøgelserne

Formålet med ph.d.-studier er at forberede kvalificerede forskere inden for tjekkisk og tjekkoslovakisk historie, som vil blive hovedrolle for yderligere historisk forskning. Studierne udvikler speciel viden om ph.d.-studerende og giver dem en dybere forståelse af den valgte specialisering. Via forelæsninger og seminarer lærer ph.d.-studerende sig om den nyeste viden om historisk videnskab såvel som aktuelle trends i metodologi. Fokus på ph.d.-studier ligger i at præsentere skriftlig afhandling af originalvidenskabeligt arbejde baseret på den oprindelige kildebase. Ph.D. afhandling skal udvide tidligere forskningsresultater, og doktorander demonstrerede også evnen til at håndtere emnet med passende metoder og på internationalt plan.


Beskrivelse af verifikation og evalueringskriterier

Entréprøve

Diskussion om ansøgerens forskningsprojektforslag. Forskningsprojektet skal sendes sammen med ansøgningen til Institut for Naturvidenskab, Uddannelsesfakultet, Karlsuniversitetet. Ansøgeren skal demonstrere deres kvalifikationer til videnskabeligt arbejde. Der lægges vægt på orienteringen af den videnskabelige produktion af det valgte emne, evnen til at udstede delvis integration i den generelle historiske sammenhæng og at formulere egne konklusioner. Ansøgerne indsender forskningsprojektet op til 10 sider inklusive bibliografi. Projektemnet, der vælges af sig selv, svarer normalt til det overordnede tema, som de gerne vil forfølge under ph.d.-studier.

Evalueringskriterierne bedømmes fra 1 til 10 point, med en maksimal score på 10 og en minimums score på 7.


Betingelser for optagelse

Optagelse til ph.d.-studier er betinget af en vellykket gennemførelse af en kandidatuddannelse.

Verifikationsmetode:


Karrieremuligheder

Kandidatuddannelsen i Tjekkisk og Tjekkoslovakisk historie er udstyret med teoretisk og praktisk viden inden for historisk arbejde, nemlig videnskabelig forskning og undervisningshistorie. Arbejdsmæssigt arbejder kandidaten på universiteter og gymnasier, i videnskabelige institutioner, museer, gallerier og andre kulturinstitutioner.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 8 flere kurser fra Charles University Faculty of Education »

Senest opdateret Januar 10, 2019
Dette kursus er Campusbaseret, Online og campus kombineret
Start Date
Okt 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
2,000 CZK
pr. akademisk år. Online ansøgningsgebyr: 540 CZK. Papiransøgningsgebyr: 590 CZK.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date