Læs den officielle beskrivelse

Dynamisk forskningskultur

Som forskningsstuderende bliver du en del af vores blomstrende akademiske samfund. Udforsk medarbejdere, faciliteter og mere på Center for Uddannelse og Skolepartnerskaber. Et medarbejder, en ekspert på dit valgte område, har direkte ansvar for at lede og støtte dit forskningsprogram.

Hvorfor Uddannelse på LSBU?

  • Nr. 1 i london for karrieremuligheder i uddannelse (værge 2019).
  • Vores ph.d.-program har anerkendelse fra Det Økonomiske og Sociale Forskningsråd (ESRC) i sociologi og socialpolitik.
  • Vi modtager en bred vifte af eksterne midler fra ESRC, Department for International Development (DfID) og British Academy.
  • Participatory Autism Research Collective (PARC) startede på LSBU.
  • Research Excellence Framework (REF) tildelte 75% af vores forskning 3 * ud af 4 * for 'miljø' - en kvalitet, der er defineret som befordrende for at producere forskning af international excellence.

Fordele ved en ph.d.

At tilegne sig en ph.d.-uddannelse betyder et originalt bidrag til viden. De adskiller sig fra en undervist Masters, fordi din endelige produktion vil være et udvidet dissertation eller kreativt projekt, der er relevant for dit interesseområde, snarere end modulbaserede kursusarbejde og eksamener.

Du kan fuldføre en fuld ph.d., der kan tage op til fem år. Studerende forventes selv at lede deres læring med støtte fra et tilsynshold.

Skolen tilbyder også en professionel doktorgradsuddannelse, der består af to års undervisede klasser efterfulgt af tre års uafhængig forskning.

Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode

beskæftigelsesegnethed

Mulige forskningsområder relateret til uddannelse omfatter:

Uddannelse og social retfærdighed

Forskning færdigheder udvikling

Alle forskerstuderende skal deltage i et Nøglefærdighedsudviklingsprogram, der tager sigte på at udvikle overførbare færdigheder ud over dem, der er beskæftiget med forskning. Uddannelse i forskningsmetoder er tilgængelig gennem hyppige forskningseminarer.

Forskningsstuderen kan om nødvendigt delvis følge de relevante masteruddannelser, der er til rådighed inden for skolen og især enheder på forskningsmetoder. I nogle tilfælde opmuntres forskerstuderende til at følge andre kurser, der er tilgængelige inden for universitetet eller eksternt har til formål at forbedre deres generelle ekspertise inden for deres udvalgte områder.

Derudover kan de opfordres til at følge sprogkurser med det formål at forbedre deres mundtlige og skriftlige færdigheder - både essentielle i deres fremtidige karriere.

Overførbare færdigheder

En forskningsgrad vil udstyre dig med mange overførbare færdigheder. Selvdisciplinen, efterspørgslen efter klar analytisk tænkning og evnen til at gøre kritik af andre til at virke ind i noget konstruktivt, er alle en unik træning for næsten enhver form for karriere. Spændingen og tilfredsheden med at finde nye fakta, en ny ide eller en ny måde at se på noget kan være meget givende.

Deltagelse i konferencer

Forskerstuderende er ofte sponsoreret til at deltage i nationale og internationale konferencer for at møde ledende forskere på deres områder og at præsentere deres forskningsresultater. Fremskridtene for alle forskerstuderende overvåges formelt af universitetets forskerudvalg.

Ansættelsesservice

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for andet år i træk - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

  • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
  • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.

Adgangskrav

Ansøgere forventes at have en 2.1 honnør grad, og en relevant Postgraduate kvalifikation på Masters niveau.

Du skal også være forpligtet til at vise bevis for alle dine kvalifikationer. Hvis engelsk ikke er dit modersmål, bliver du bedt om at bevise din kompetence og viser en IELTS-score på mindst 7,0 på postgraduate niveau.

Hvordan man ansøger

Instruktioner for hjemme- / EU-ansøgere

Mode

Hjem / EU postgraduate studerende og forskerstuderende skal søge gennem vores dedikerede ansøgningssystem.

Fuldt detaljerede oplysninger om, hvordan du gør dette, findes i vores How to Apply sektion for postgraduate studerende og vores How to Apply sektion for forskningsstuderende.

Internationale ansøgere bør bruge vores internationale ansøgningssystem. Fuldstændige detaljer kan findes på vores Hvordan søge sektion for internationale studerende.

I betragtning af din ansøgning

Din ansøgning vil blive sendt til en række potentielle vejledere, der vil se på dine akademiske kvalifikationer, erfaring og forskningsforslaget for at afgøre, om din forskningsinteresse er noget, der kunne overvåges hos LSBU.

Der vil også være et interview enten telefonisk eller på universitetet. Hvis du lykkes, vil du blive tilbudt et sted på et kursus og informeret om den næste tilmeldingsdato. Hele processen tager normalt mellem seks og otte uger fra modtagelse af din ansøgning til afgørelse om din ansøgning på skolen.

Forskningsforslag

Hvis du er ph.d.-ansøger, skal du vedlægge en oversigt over dit forskningsforslag (op til 1.000 ord).

Forbered dig på at starte

Vi hjælper vores elever med at forberede sig på universitetet allerede inden semesteret starter. For at finde ud af, hvornår du skal ansøge om din LSBU indkvartering eller studiefinansiering, læs fanen Sådan ansøger du om dette kursus.

Velkomstuge

Inden du starter dit kursus, sender vi dig oplysninger om hvad du skal gøre før du ankommer og i løbet af de første par dage på campus. Du kan læse om processen på vores velkomstuge sider.

Program undervist i:
Engelsk

Se 20 flere kurser fra London South Bank University »

Senest opdateret February 23, 2019
This course is Online, Campus based
Start Date
Apr. 2019
Sep. 23, 2019
Duration
1 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
4,325 GBP
År 1 fuldtids UK / EU gebyr: £ 4325; År 1 på heltid Internationalt gebyr: £ 13780. År 1 deltid UK / EU gebyr: £ 2162,5; År 1 deltid Internationalt gebyr: £ 6890
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Apr. 2019
End Date
Mar. 31, 2020
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 23, 2019
End Date
Juni 5, 2020
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt. 2019
End Date
Sep. 30, 2020
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan. 27, 2020
End Date
Jan. 23, 2021
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb. 2020
End Date
Jan. 23, 2021
Ansøgningsfrist

Apr. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Mar. 31, 2020

Sep. 23, 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Juni 5, 2020

Okt. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Sep. 30, 2020

Jan. 27, 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Jan. 23, 2021

Feb. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Jan. 23, 2021