Ph.d. i uddannelse

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Accelereret æterisk doktorgrad i uddannelse

Har du allerede optjent din kandidatgrad i uddannelse? Hvis du nogensinde vil gå videre til en højt betalte karriere inden for uddannelse, skal du have denne grad på dit CV. Men det betyder ikke, at du skal stoppe der.

Skoler og virksomheder er de to største arbejdsgivere af uddannelsesfagfolk. De modtager tusindvis af ansøgninger fra kandidatholdere hvert år. Selvom der er mange gode job inden for uddannelsesområdet, ansøger endnu flere mennesker til disse job. Dette er mennesker, som alle også har kandidatuddannelser.

Hvis du vil skille dig ud fra mængden af andre jobansøgere, skal du blive en doktor i uddannelse. Der er ikke så mange uddannelsesdoktorer, som der er uddannelsesmestre. Så hvis du kommer til en arbejdsgiver med en Doctor of Education Degree på dit CV, bliver din ansøgning prioriteret.

Når du er uddannet læge, betyder det, at du har legitimationsoplysninger til at drive en skole, et universitet eller et helt skolekvarter. Selvfølgelig skal du tjene noget erhvervserfaring som lærer eller professor. Men når du arbejder dig op ad stigen, kan du finde dig selv i rollen som universitetsdekan eller skoleleder en dag.

American International Theism University tilbyder et avanceret og accelereret uddannelsesprogram, der træner studerende til at blive læger for uddannelse på så lidt som 12 måneder. Hvis du allerede har din kandidatgrad i uddannelse, er du næsten tæt på slutningen af din træning. Bliv bare lidt længere, så bliver du læge, før du ved af det.

Alle vores kurser og grader er akkrediteret af akkrediteringstjenesten for internationale skoler, colleges og universiteter. Mange uddannelsesinstitutioner over hele verden kender denne organisation. En doktorgrad med ASIC-akkreditering vil vise sig at være meget værdifuld, når man ansøger om job inden for uddannelse efter eksamen.

Kurserne du skal tage inkluderer: Historien om amerikansk uddannelse, teorier om læring, globalisering og uddannelse, teknologi inden for uddannelse, grundlaget for fjernundervisning, uddannelsesmæssigt lederskab, forskningsmetoder inden for uddannelse, menneskelige ressourcer inden for uddannelse og emner inden for specialundervisning.

Når du gennemfører disse kurser, har du alle de værdifulde værktøjer, der er nødvendige for at tackle enhver lederposition inden for uddannelse. Det er, hvad skoler og virksomheder vil se i folks applikationer. Hvis du kan bevise over for arbejdsgivere, at du har disse færdigheder, vil de med det samme ansætte dig.

American International Theism University er et af de få akkrediterede universiteter i verden, der tilbyder overkommelige doktorgradsprogrammer over internettet. Ikke kun det, men de er også accelererede uddannelser. Det betyder, at hvis du vil tjene din doktorgrad på 12 måneder i stedet for 24 måneder, kan du gøre det. Det kræver kun, at du bliver en fuldtids online studerende ved vores universitet.

Overkommelighed er en anden drivende faktor i, hvorfor så mange studerende vælger at forfølge deres doktorgrad ved American International Theism University . Undervisningsgraden er $ 7,350 for hele doktorgradsprogrammet.

Når du overvejer, at de fleste universiteter opkræver $ 30.000 til $ 100.000 for deres doktorgrad, får du en rigtig god handel her. Den bedste del er, at vores grader er akkrediterede, så de har lige så stor værdi som andre doktorgrader fra dyrere universiteter.

142862_pexels-photo-3762806.jpeg

Nødvendige klasser

 • EDUD 810 - Historien om amerikansk uddannelse
 • EDUD 870 - Globalisering og uddannelse
 • EDUD 895 - Teorier om læring
 • EDUD 920 - Teknologi inden for uddannelse
 • EDUD 930 - Grundlaget for fjernundervisning
 • EDUD 950 - Forskningsmetoder inden for uddannelse
 • EDUD 960 - Human Resources in Education
 • EDUD 971 - Problemer inden for specialundervisning
 • EDUD 973 - Uddannelsesledelse
 • EDUD 979 - Uddannelsesret og etik
 • EDUD 1000 - Graduate Project / Thesis

Kursusinfo

AITU tilbyder uddannelsesprogrammer, der forbereder eleverne til religiøse kald som ministre, fagfolk eller lægfolk i ministeriet. Vores ikke-religiøse programmer inkluderer rådgivning, teisme, uddannelse, forretningsadministration, musik, kunst, mediekommunikation eller socialt arbejde.

 • Gradens længde: Op til 3 år
 • Forudsætninger: Kandidatgrad i uddannelse eller et beslægtet felt.
 • Undervisning: $ 7.350
 • Kursets afslutningstider: 6-15 uger for hvert kursus
Senest opdateret Nov 2020

Om skolen

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine a ... Læs mere

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine arts, media communications, or social work. Minimer