Ph.d. i visdom Studies

Generelt

Program beskrivelse

Vores globale ph.d.-program er åbent for et spektrum af discipliner og interesser. Det sigter mod at løse en række problemer på stort set alle områder af menneskelig og økologisk interesse. Vores ph.d.-program er dedikeret til at hjælpe dig med at forme og skabe en ny global civilisation, så den menneskelige art kan lære at fungere som ansvarlige og respektfulde ledere af vores større planetære økosystem.

På alle niveauer i doktorgradsprocessen støttes du af mentorer og coacher. Du bliver pålagt at tage bestemte kernekurser og har friheden til at designe resten af dit program i samråd med dine mentorer og dekanen for kandidatstudier.

Studerende kan vælge kurser fra enten indenfor Ubiquity eller udenfor Ubiquity. Det betyder, at hvis der er et kursus, skal du tage det, der tilbydes gennem en anden institution, du er fri til at gøre det. Ubiquity's personlige kurser er også tilgængelige for ph.d.-kredit.

At ansøge om vores ph.d. programmet skal du skrive til dekanen for kandidatstudier, Dr. Gyorgyi Szabo (g.szabo@ubiquityuniversity.org), som vil kontakte dig og diskutere dine ambitioner og potentielle Pathway . Alle ph.d.-studerende skal levere udskrifter af tidligere uddannelse og skrive et essay, der angiver det forskningsområde, de ønsker at udforske.

Krav

Doktorander skal gennemføre fire kernekurser, der tilbydes af Ubiquity University , samt skrive en doktorafhandling. De resterende kurser kan tages fra Ubiquity eller andre steder som specifikke kurser relateret til det valgte studieretning.

4 kerne kurser:

  • Dissertation Skrive og Forskningsmetoder med Dr. Gyorgyi Szabo (4 credits i person)
  • Store bøger med Dr. Jim Garrison og Dr. Gyorgyi Szabo (3 credits online)
  • Visdom på civilisationens skærekant med dr. Jim Garrison og andre (4 kreditter i person)
  • Ubiquity Chartres Academy, der mødes årligt i Chartres, Frankrig (4 credits i person)

Bemærk, at visdommen ved Cutting Edge of Civilization og Ubiquity Chartres Academy- kurserne kunne erstattes af et andet Ubiquity University tilbydes kursus, indtil aftale med dekanen for kandidatstudier.

I alt: 15 point

Kreditkrav

24 point skal udfyldes fra kurser plus 36 point til doktorgradsopgave på i alt 60 point.

Undervisning og gebyrer

Samlet undervisning og gebyrer for hele programmet = $ 18.000 for 60 kreditgebyrer ($ 300 pr. Kredit) *, Afhandlingsgebyr, Størrelsesrådgivergebyr og Examinatorafgift.

* Denne sum for kurser kan variere, hvis kurser er taget fra udenfor Ubiquity som uafhængig undersøgelse. Der er et kreditoverførselsgebyr på $ 100 pr. Kredit for eventuelle kurser taget udenfor Ubiquity.

Personlige kurser vil omfatte logistikomkostninger (f.eks. Om bord og logi), som ikke er inkluderet i omkostningerne ovenfor.

Adgangskrav

  • Studerende skal have en kandidatgrad eller dets ækvivalens. En ækvivalens består af dokumenteret træning ud over en bachelorgrad, der svarer til timer og krav til en kandidatgrad.
  • En afsluttet Ubiquity University Admissions-ansøgning skal indsendes.
  • Studerende opfordres til at tilhøre et akademisk forskningsbibliotek i det område, de bor i.

Accept af afhandlingsforslaget

Efter at kandidatgennemgangen er afsluttet, forbereder den studerende, der arbejder med sin hovedrådgiver, et formelt forslag til deres afhandling, der skal indeholde et abstrakt, hovedtemaer, der skal dækkes, og metoden til undersøgelse og / eller forskning. Dette vil blive gennemgået af dekanen for kandidatstudier, der kan trække på råd fra relevante fakultetsmedlemmer eller medlemmer af doktorgradsudvalget. Når udvalget og dekanen for kandidatstudier har givet deres godkendelse, kan den studerende begynde på afhandlingen.

Valg af en stor rådgiver

Hver elev er ansvarlig for at forberede sin egen afhandling. På grund af doktorafhandlingernes strenge karakter er rådgivere afgørende for at vejlede eleverne både for at opnå omfattende kendskab til det valgte fagområde og for at forfinde de ideer og forskning, der går i en afhandling. Hver elev skal vælge en stor rådgiver, enten fra listen over The Wisdom School fakultet eller uden for universitetet, som ville være hensigtsmæssigt efter høring af dekan for kandidatstudier, Gyorgyi Szabo. Valget af den store rådgiver er på mange måder andet end for selve afhandlingsemnet, fordi det er den store rådgiver, som vil lede den studerende over en flerårig proces med udforskning, forberedelse og færdiggørelse af deres videnskabelige arbejde.

Områder af Ph.D. Koncentration

Der er en række koncentrationsområder, hvor studerende kan optjene en ph.d. grad, så længe det er inden for det generelle domæne af "Visdomsundersøgelser." I sidste ende er valget intenst personlig og kan være et emne, man har spekuleret på i nogen tid eller er et område med brændende interesse for yderligere udforskning. Succesfulde afhandlinger kan spænde fra ren forskning til kreative kunstprojekter og / eller hellig aktivisme. For eksempel kan man undersøge en bestemt mystik, historisk begivenhed eller et område med åndelig bekymring. Man kan udvikle et kunstnerisk projekt såsom et stykke musik eller kunst og skrive det op. Man kan engagere sig i en bestemt hellig handling som f.eks. At rejse til Indien for at arbejde med dårligt stillede børn og skrive det op. Dette er en beslutning, du skal tage, for i sidste ende er afhandlingen dit arbejde og skal afspejle, hvem du er, og hvad du finder vigtig for din akademiske og spirituelle vækst.

Når du tænker på fokusområder, skal du vide, at der er et antal af The Wisdom School fakultetet med betydelig ekspertise inden for en lang række fokusområder, der kan fungere som Major Advisors.

Det kan være, at dit forskningsområde ligger uden for fakultetets visdomskole. I så fald vil vi arbejde sammen med dig for at finde den rigtige person til at mentorere dig. Nøglen er at være i kontakt med Dekanen for Graduate Studies, så snart du tilmelder dig, så du kan få vejledning om, hvad du måske vil udforske for dit afhandlingstema og som du måske vil have som en stor rådgiver.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you ... Læs mere

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you are here to help bring forth a new world, if you are drawn to cultivating your gifts within an open-minded, diverse learning community, if you are motivated by a question-led life and an exploration of mystery, then Ubiquity might be the right fit for you. Minimer
USA Online , Chartres + 1 Mere Mindre