Ph.d.-program i samfundsvidenskab

Generelt

Program beskrivelse

115566_gsfdr.JPG

Studerende i ph.d.-programmet for samfundsvidenskab fuldfører en ph.d.-studerende, cand.sc. (Admin.), Grad eller doktor i filosofi i kommunikationsstudier.

Programmet er tværfagligt og har til formål at uddanne eksperter fra eksperter og uafhængige forskere til stillinger specielt i den offentlige sektor, men også i den private sektor og for andre samfundsaktører.

De videnskabelige ressourcer i programmet er de af forskningsområderne i de vigtigste fag i enheden for administrative videnskaber. Programmets indhold afgøres af programmets grupper. De vigtigste emner er regionale studier, offentlig forvaltning, offentligret, social- og sundhedsstyring samt kommunikationsstudier.

Fokusområderne af fagene er

  • regional udvikling og økonomi
  • undersøgelse af offentlig forvaltning og etik: etisk ledelse og identifikation af problemer, god ledelse og ledelse
  • skiftende styreformer og grundlæggende rettigheder
  • undersøgelse af sociale og sundhedstjenester og systemer: borgerdeltagelse, styring og forvaltning af komplekse problemer
  • kommunikationsstudier

Studierne af programmet består af flere elementer, såsom dybdeuddannelse i forskningsfagets teoretiske baggrund, forskningsmetoder, etik og metode til forskning. Et yderligere mål er at inkludere kurser, der forbereder eleverne til arbejdslivet. Det er også hensigten at udnytte den nyeste videnskabelige viden. Ph.d.-programmet er nationalt og internationalt netværk. Forskerne organiserer seminarer og deltager aktivt i internationale seminarer og nutidig offentlig diskussion.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The University of Vaasa is a multidisciplinary University with more than 5000 students, and it offers degrees at all academic levels from Bachelor to Master and Doctor.

The University of Vaasa is a multidisciplinary University with more than 5000 students, and it offers degrees at all academic levels from Bachelor to Master and Doctor. Minimer