115566_gsfdr.JPG

Studerende i ph.d.-programmet for samfundsvidenskab fuldfører en ph.d.-studerende, cand.sc. (Admin.), Grad eller doktor i filosofi i kommunikationsstudier.

Programmet er tværfagligt og har til formål at uddanne eksperter fra eksperter og uafhængige forskere til stillinger specielt i den offentlige sektor, men også i den private sektor og for andre samfundsaktører.

De videnskabelige ressourcer i programmet er de af forskningsområderne i de vigtigste fag i enheden for administrative videnskaber. Programmets indhold afgøres af programmets grupper. De vigtigste emner er regionale studier, offentlig forvaltning, offentligret, social- og sundhedsstyring samt kommunikationsstudier.

Fokusområderne af fagene er

  • regional udvikling og økonomi
  • undersøgelse af offentlig forvaltning og etik: etisk ledelse og identifikation af problemer, god ledelse og ledelse
  • skiftende styreformer og grundlæggende rettigheder
  • undersøgelse af sociale og sundhedstjenester og systemer: borgerdeltagelse, styring og forvaltning af komplekse problemer
  • kommunikationsstudier

Studierne af programmet består af flere elementer, såsom dybdeuddannelse i forskningsfagets teoretiske baggrund, forskningsmetoder, etik og metode til forskning. Et yderligere mål er at inkludere kurser, der forbereder eleverne til arbejdslivet. Det er også hensigten at udnytte den nyeste videnskabelige viden. Ph.d.-programmet er nationalt og internationalt netværk. Forskerne organiserer seminarer og deltager aktivt i internationale seminarer og nutidig offentlig diskussion.

Programlederen er professor Seija Virkkala.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurser fra University of Vaasa »

Senest opdateret Maj 26, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Price
- Graduate School of University of Vaasa inviterer til et (1) stipendium (24.000 €) til ph.d.-studerende på University of Vaasa til at skrive deres ph.d.-afhandling for adacemisk år 2019-2020.
Deadline
Kontakt skolen
Okt 31, 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Okt 31, 2019
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
Okt 31, 2019
End Date