Ph.d.-program i teknisk videnskab

University of Vaasa

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d.-program i teknisk videnskab

University of Vaasa

Energi, ledelse og økonomi er de centrale fokusområder inden for forskning i ph.d.-uddannelsen i tekniske fag. Ph.d.-programmet dækker alle forskningsområder under Det Tekniske Fakultet ved Vasa Universitet. Den ph.d.-program producerer Læger of Science i Teknologi (D.Sc. (Tech), Læger of Science i Business Administration (D.Sc. (Econ) og læger i filosofi (ph.d.). Målet med ph.d.-programmet er at uddanne højt kaliber eksperter i stand til selvstændigt forskningsarbejde for at tjene industrier, det økonomiske liv, den akademiske verden og andre organisationer.

Den ph.d.-program udfører grundforskning og arbejdsrelateret anvendt forskning. Anvendelse kendte metoder og værktøjer samtidig udvikle nye løsninger til problemer i forbindelse med teknologisk område og økonomien er nøgleelementer i programmerne. Programmet er tværfaglig og dækker alle dele af den teknologiske udvikling af nye tekniske innovationer og løsninger på produktudvikling. Programmet byder også teknologisk videnskabelig viden, metodiske og beregningsmæssige grundlag for at løse problemer inden for den teknologiske forskning og de matematiske og statistiske modeller for økonomiske fænomener.

Undersøgelser i ph.d.-programmet består af generelle undersøgelser, forskning områdestudier og undersøgelser, der understøtter forskningsområdet. Den vigtigste del af programmet er den ph.d.-afhandling, som støttes af yderligere videnskabelige undersøgelser, graduate school kurser og seminarer. Ph.d.-programmet i de Tekniske Videnskaber tilbyder ph.d.-studier i den forskning inden for automatisering, energi, el, data og telekommunikation engineering samt industriteknik, økonomiske matematik, statistik og matematik.

Forskning foregår i forskningsgrupper. Projekter ledes af forskergrupper i samarbejde med industrivirksomheder og forskellige nationale og internationale universiteter og forskningsinstitutter.

Fakultetet er en del af det nationale ph.d.-program for el-energiteknik (DPEEE), energieffektivitet og systemer (EEA) og informationsteknologi (INFORTE.FI) samt det finske ph.d.-program i stokastik og statistik (FGSS) og ph.d. af Graduate School of Logistics og Supply Chain Management (L & SCM).

Institut for Industrial Management Institut for Elektroteknologi og Automation, Institut for Datalogi og Institut for Matematik og statistik er ansvarlige for indholdet af den ph.d.-program.

Den ph.d.-program ledes af professor Seppo Hassi.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 21, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Okt. 31, 2018
Locations
Finland - Vaasa
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Okt. 31, 2018
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Finland - Vaasa
Ansøgningsfrist Okt. 31, 2018
Slutdato Kontakt skolen
Aug. 2019
Finland - Vaasa
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen