Ph.d.-program i ledelse

Generelt

Program beskrivelse

The Desautels Fakultet for Ledelse hos McGill, kendt verden over for avanceret forskning, tilbyder en Ph.D. Program i ledelse hvor fremragende studerende gennemfører grundlæggende forskning ved grænserne for ledelsens viden og praksis.

Programmet forbereder i samarbejde med fakultetets og industriens ledere de studerende til selvstændige forskere, hvis undervisning, publikationer og konsulentvirksomhed bidrager til førende universiteter og organisationer rundt om i verden.

The Desautels Ph.D. Programmet deltager i et fælles ph.d.-program, der samler de fire førende Montreal universiteter (HEC-Montreal, Concordia, UQAM og McGill). Som følge heraf får eleverne adgang til de rige doktorgrader fra andre universiteter og forventes at indeholde professorer fra andre universiteter på deres udvalg.

Specialiseringområder

Før du går i ph.d. I Management Program hos Desautels skal eleverne vælge et område med specialisering fra et af følgende eller fra en kombination heraf:

 • Regnskab
 • Finansiere
 • Informationssystemer
 • Marketing
 • Operations Management
 • Organisatorisk adfærd
 • Strategi og organisation

Regnskab

Ph.D. specialisering i regnskabsfokus fokuserer på spørgsmål i forbindelse med brugen af ​​regnskabsoplysninger fra forskellige brugere (dvs. investorer, finansielle analytikere), virkningen af ​​regler og ændringer i regnskabspraksis og teori. Disse omfatter regnskabsaflæggelse og offentliggørelse, ledelsesregnskaber og kontrolsystemer samt revision.

Finansiere

Ph.D. specialisering i økonomi forbereder eleverne til forskningsorienterede akademiske karriere. Mens studerende fra alle baggrunde opfordres til at ansøge, har den typiske studerende en bachelorgrad eller en mastergrad i økonomi, økonomi, matematik, statistik, datalogi, teknik eller fysik.

Informationssystemer

Målet med ph.d. specialisering i informationssystemer (IS) skal fremme teoretisk og anvendt forskning om emner relateret til informationssystemer praksis med et kombineret fokus på videnskabelig stringens og relevans.

Marketing

Ph.D. specialisering inden for marketing handler om forbrugernes, konkurrenternes og formidlernes adfærd og resultaterne af deres beslutninger som de vedrører virksomheders og brands præstationer. Et tværfagligt felt, marketing afhænger betydeligt af områder som psykologi, økonomi, statistik og sociologi for at udvikle teori og metodologi.

Operations Management

Ph.D. specialisering i Operation Management er typisk karakteriseret ved en blanding af teoretisk og anvendt forskning. Udover McGills Management Science Research Center er områdets medlemmer tilknyttet to hovedforskningscentre mellem Gérard og CIRRELT.

Organisatorisk adfærd

Det grundlæggende mål for ph.d. specialisering i organisatorisk adfærd er at uddanne forskere i verdensklasse på dette område. Udtrykket "organisatorisk adfærd" refererer til en samling teori og forskning, der fokuserer på individets og gruppens holdninger, kognitioner og adfærd i organisationer.

Strategi og organisation

Ph.D. specialisering i strategi og organisation er designet til at uddanne studerende i teori og metoder for strategi og organisation. Desautels er kendt for sin processtrategi - fokus på den dynamik, som strategier fremkommer og realiseres i organisationer, og de særlige begreber og metoder til at studere dynamikken i strategiske forandringer.

Programstruktur

Fase I: Forberedelse (3 til 12 måneder)

Inden du går ind i programmet, har du valgt dit område af specialisering fra følgende områder eller en kombination af dem:

 • Regnskab
 • Finansiere
 • Informationssystemer
 • Operations Management
 • Marketing
 • Organisatorisk adfærd
 • Strategi og organisation
 • NSERC CREATE
 • Enviro option

De krævede kurser i fase I omfatter:

 • Kandidatniveau kurser (som påkrævet): Bestemt på tidspunktet for registrering, vil kursuskrav afhænge af den studerendes faglige baggrund og / eller det ønskede område af specialisering.
 • Management Research Statistics (MGSC 706): Emner omfatter simpel, multipel, polynomial og trinvis regression; matrix tilgang til regression; envejsanalyse af varians, tovejsanalyse af varians med og uden replikation; analyse af kovarians flere sammenligningsprocedurer Ikke-parametriske statistiske metoder; one- og multi-sample problemer; test af tilfældighed; og øvelser ved hjælp af statistiske computerprogrammer.

Fase II - Specialisering (18 til 24 måneder)

Når du indtaster fase II i programmet, vil du danne et fase II rådgivende udvalg bestående af tre eller flere medlemmer. Mindst en professor skal repræsentere en af ​​de andre universiteter, der deltager i det fælles program. Dette udvalg overvåger alt dit fase II arbejde. Dens rolle er tredobbelt:

 • At godkende specialisering og støtte felt kursus valg
 • At overvåge forskningspapiret
 • At administrere din omfattende eksamen og give dig en aftalt liste over tekster og artikler for at forberede eksamen.

Fase II indledes ved din arkivering af fase II-formularen, som lister udvalgets medlemmer og krav med foreløbige gennemførelsesdatoer. Denne fase består af:

 • Seminarium om forskningsmetodik (eller godkendt ækvivalent kursus): En introduktion til forskningsmetodernes grundforskning (videnskabelig metode, forskningsmetoder anvendt i ledelse, metode med flere metoder), forskningsgyldighed, forskningsmåling og kvalitativ forskningsteknik.
 • Seminar i pædagogik (eller godkendt ækvivalent kursus): Dette seminar giver de studerende mulighed for at øve sig og forbedre sig på de vigtigste metoder, værktøjer og supportaktiviteter, der anvendes i undervisningen i ledelsen (dvs. forelæsningsmetode, sager, undervisning gennem praksis osv.). deres undervisningsfærdigheder og at reflektere over universitetsundervisning og undervisningsstedet i en akademisk karriere.
 • Mindst fire kurser i den studerendes specialområde
 • Mindst to kurser på elevens støttefelt
 • Et forskningspapir
 • Forberedelse og afslutning af en omfattende eksamen

Fase III - Afhandling (12 til 24 måneder)

Alt fase III-arbejde overvåges af din fase III-afhandlingskomité. Dette udvalg kan være det samme som dit fase II rådgivende udvalg eller kan rekonstitueres igen med repræsentation fra mindst et andet deltagende universitet.

Denne tredje fase begynder med at indsende en fase III-formular, som indeholder en liste over udvalgsmedlemmer og en enkeltsidet beskrivelse af dit forskningsemne. Derefter offentliggør du offentligt dit afhandlingsforslag, som skal formelt godkendes af din afhandlingskomité. Når forskningen og den skriftlige afhandling er afsluttet, forsvarer du offentligt din afhandling som det endelige trin på ph.d.

Indlæggelser

McGill Ph.D. i ledelsen har til formål at tiltrække personer, der har en stærk akademisk baggrund, personlige initiativer og potentialet til at blive fremragende forskere.

Ansøgere vurderes i henhold til deres tidligere akademiske rekord, evalueringer af tidligere professorer eller vejledere, præstationer på standardeksamen, relevant erhvervserfaring og pasformen mellem deres interesser og fakultetets fokus og mål.

McGill Doktorgradsudvalget gennemgår alle færdige ansøgninger og foretager de endelige adgangs anbefalinger til Fælles Doktorandudvalget og Fakultetet for Graduate Studies and Research til endelig godkendelse.

Kandidater har typisk en Masters-niveau grad, med en stærk akademisk rekord fra et anerkendt universitet.

Ph.D. i ledelse er kun et fuldtidsprogram. Bemærk venligst, at vores ph.d.-program ikke gennemgår ansøgninger om Special / Exchange / Visiting.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The Desautels Faculty of Management at McGill University is ranked as one of the world’s top international business schools. The Faculty’s innovative programs and historic reputation for excellence co ... Læs mere

The Desautels Faculty of Management at McGill University is ranked as one of the world’s top international business schools. The Faculty’s innovative programs and historic reputation for excellence continue to attract the finest students and the most prominent professors from around the globe to its downtown campus located in the vibrant metropolis of Montreal. Minimer

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited