Ph.d.-program

Generelt

2 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Få en PhD i Business og økonomi

Bliv vidensproducenten i morgen og derover

Har du:

 • En interesse for erhvervslivet og økonomien ud over det sædvanlige?
 • En kandidatgrad og en passion for at skabe viden?
 • Et ønske om at arbejde med spørgsmål, der er vigtige for både dig selv og samfundet?
 • Et ønske om at beskytte din beskæftigelsesegnethed i morgendagens og hinsides globale økonomi?

Hanken underskriver ansættelseskontrakter med alle nye ph.d.-studerende. Ansættelseskontrakterne er i 12 måneder med mulighed for yderligere 12 måneder, forudsat at der har været god studieforløb.

Programstruktur

Hanken Ph.d.-programmet svarer til fire års fuldtidsstudier, hvor du udarbejder en ph.d.-afhandling (180 point) og afslutter 60 ECTS-point.

Hanken Ph.d.-uddannelsen svarer til fire års fuldtidsstudier , hvor du aflægger en doktorsafhandling (180 ECTS) og afslutter 60 ECTS-point . Kurserne udføres normalt i løbet af de første 12-18 måneder af studiet. De består af 44 studiepoeng i de store og beslægtede emner og 16 studiepoints i almen metode, videnskabsfilosofi eller lignende kurser af metodologisk karakter .

Mod slutningen af dine studier har du mulighed for at undervise og erhverve andre kompetencer, der er vigtige for en vellykket postdoktorarkarriere.

Den årlige registrering er en vigtig proces, hvor du rapporterer om dine præstationer, planlægger det kommende år, og opdaterer din forskningsplan i samarbejde med din vejleder.

Hanken støtter dine ph.d.-studier gennem mange forskellige processer, lige fra tilsyn og studieadministration til præstationsovervågning og hjælp til finansiering af dine studier. Hanken tilbyder dig også støtte til ansøgning om finansiering til postdoktoral forskning.

Som en Hanken ph.d. er du også medlem af Hanken alumni-fællesskab, med alt dette indebærer adgang til vigtige netværk og interessante arrangementer.

Kurser

Som ph.d.-studerende på Hanken har du adgang til en bred vifte af kurser, konferencer og workshops både i Finland og i udlandet. Under dine studier har du gode muligheder for at følge og bidrage til videnudviklingen inden for dit forskningsfelt. Med forbehold af din eksamens supervisor kan du tage Hanken egne ph.d.-kurser samt kurser fra andre universiteter og ph.d.-programmer i Finland og i udlandet , som f.eks. KATAJA og FDPE i Finland eller EIASM i Europa.

De kurser du studerer behøver ikke at fokusere direkte på emnet for din afhandling. De kan godt dække et bredere emne inden for din valgte majoritet, eller relaterer til nogle specifikke aspekter af dit forskningsfelt.

Visse hovedemner inden for Hanken Ph.d.-uddannelsen har sat kurser eller kursuspakker, der er obligatoriske for alle studerende inden for denne hovedgruppe, uanset deres ph.d.-emne. Målet er da at sikre, at alle elever i hovedet har en solid grundlæggende forståelse af disciplinen.

Majors og Supervisors

Doktoranduddannelse hos Hanken

Hanken tilbyder ph.d.-uddannelse i følgende majors:

 • Regnskab (Helsinki og Vaasa)
 • Handelsret (Helsinki og Vaasa)
 • Økonomi (kun Helsinki)
 • Iværksætteri, ledelse og organisation (Helsinki og Vaasa)
 • Finansiering, med mulig specialisering i statistik (Helsinki og Vaasa)
 • Ledelse og organisation (kun Helsinki)
 • Marketing (Helsinki og Vaasa)
 • Supply Chain Management og Socialt Ansvar (kun Helsinki)

Grad Tilsyn

Inden for hvert fag er der Graduate Supervisors for ph.d.-studier, der informerer de studerende om, hvordan studierne er oprettet og organiseret.

De nyuddannede studerende skal kontakte deres vejledere for at diskutere deres studier. Graden Supervisor vil hjælpe eleverne med at finde de kurser, der skal indgå i deres grad. Grad Supervisor vil også ajourføre elevernes studieplaner årligt, og han / hun vil foreslå en afhandling Supervisor, når afhandlingen tema er blevet etableret. Studerende, der skal tage et kursus på et andet universitet eller inden for en kandidatskole, bør høre deres eksamensbevis for at sikre, at kurset kan indgå i graden. Han / hun skal godkende kurset, før den er registreret. Når tiden er inde, administrerer eksamensadministratoren den studerendes offentlige dissertationsforsvar og vil fungere som Custos (formand) for forsvaret.

Ph.d. karrieremuligheder

En ph.d. fra en akkrediteret, forskningsintensiv og internationalt anerkendt erhvervsskole er et attraktivt aktiv for det internationale arbejdsmarked.

 • Doktorsovervågning af høj kvalitet sikrer en god start til den postdoktorale karriere. Hanken er tilsyn personligt og individuelt skræddersyet i den bedste nordiske tradition. Alle vores ph.d.-supervisorer er erfarne, internationalt aktive forskere i forkant med deres forskningsområder.
 • To tredjedele af Hanken ph.d.-alumner går til akademiske karriere. Arbejdsmarkedet for erhvervsskolernes akademikere er fuldt internationalt og tilbyder spændende muligheder for at arbejde overalt i verden.
 • En tredjedel af vores ph.d.-alumner vælger at arbejde i industrien eller den tredje sektor. Deres succes på tværs af en bred vifte af felter viser, at ph.d. er en hård valuta også uden for akademiet. Det udvikler færdigheder, der hjælper dig med at avancere langs mange forskellige veje.

Hvordan man ansøger?

Der er to ansøgningsrunder om året til Hanken Ph.d.-programmet.

Ansøgningsrunderne er altid synlige på vores hjemmeside.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At Hanken you as a student are met as an individual. All students receive personal guidance and professors are easily approachable. Every year some 350 students enrol and in total we have some 2300 st ... Læs mere

At Hanken you as a student are met as an individual. All students receive personal guidance and professors are easily approachable. Every year some 350 students enrol and in total we have some 2300 students on our campuses in Helsinki and Vaasa. The size of the School makes close interaction between students and personnel on all levels possible. The atmosphere at the School is international, reflected by our numerous international partners and the exchange programme the School runs in addition to the high share of international students enrolled. Minimer
Helsinki , Vaasa + 1 Mere Mindre