Ph.d.-program

NHH Norwegian School of Economics

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d.-program

NHH Norwegian School of Economics

PhD på NHH

Ph.d.-uddannelsen på NHH er designet til dem, der søger en specialisering inden for økonomi og erhvervsliv for udfordrende job i den private og offentlige sektor. Selv om hovedparten af ​​vores ph.d.-kandidater går på arbejde i akademiske institutioner, tager et stigende antal kandidater stilling i ledelse, rådgivning og større organisationer.

NHH PhD-programmet tilbyder specialiseringer på seks forskellige områder:

  • Regnskab, revision og lov
  • Business og Management Science
  • Økonomi
  • Finansiere
  • Strategi og ledelse
  • Professionel og interkulturel kommunikation

Som ung forsker ved NHH vil du arbejde tæt sammen med ledende professorer inden for dit valgte område, have adgang til de sofistikerede forskningsressourcer og blomstrende intellektuelle samfund, som vil hjælpe med at udvikle dine faglige interesser.

NHHs ph.d.-program starter hvert år i august. NHH Ph.d.-stipendier finansieres fuldt ud i fire år på meget konkurrencedygtige vilkår.

Ph.d.-stipendier omfatter en forpligtelse til at arbejde 25% som undervisnings- og / eller forskningsassistent for skolen, mens hun er indskrevet i ph.d.-uddannelsen. Den årlige løn for ph.d.-stipendierne er i øjeblikket USD 53 400. NHH yder generøse forskningsfonde til rejser og konference deltagelse og et bonussystem til publikationer i top internationale tidsskrifter.

"Jeg er aldrig tabt for inspiration eller motivation. Jeg finder det hver dag med mine kolleger og arbejdsmiljøet, forskningsressourcerne, arbejder som forskningsassistent, friheden til at udforske mine interesser og selvfølgelig Bergen selv og den omgivende natur. Som ph.d.-studerende behandles du som fakultet, og du føler virkelig, at dine bidrag er velkomne og værdsat. "
YUN TANG, ph.d.-studerende ved NHH

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret August 7, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
3 - 4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Feb. 1, 2019
Locations
Norge - Bergen, Hordaland
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Feb. 1, 2019
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Norge - Bergen, Hordaland
Ansøgningsfrist Feb. 1, 2019
Slutdato Kontakt skolen
Videoer

NHH Norwegian School of Economics

PhD at NHH - Unique Opportunities