Ph.d.-programmer studie (ph.d.)

University of Economics Prague -Faculty of International Relations

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d.-programmer studie (ph.d.)

University of Economics Prague -Faculty of International Relations

Ph.d. Study Programs (Ph.D.)

Ph.d.-studier på fakultetet for internationale relationer tager tre år, og de studerende tildeles efter ph.d.-graden ph.d. Indskrivning er betinget af, at eksamensbeviset er bestået, hvor ansøgeren skal bevise sin færdighed på to verdenssprog, et tilstrækkeligt niveau af viden om sin studiestien og kunne forsvare hensigten med hans / hendes foreslåede doktorsafhandling .

Fakultetet for Internationale Forbindelser har indskrevet mere end 200 ph.d.-kandidater, tre fjerdedele af dem er deltidsstuderende, og de resterende kandidater er praktikanter eller statsbidragsstøttede studerende.

Doktorsstudier på engelsk gives på Det Internationale Fakultet for Internationale Økonomiske Forbindelser og Statskundskabsprogrammer, der består af følgende fagområder:

1. Internationale økonomiske forbindelser

Dette studieprogram giver mulighed for yderligere faglig uddannelse af universitetsstuderende fagfolk ved at erhverve videnskabelige kvalifikationer inden for internationale økonomiske relationer. Studien udvider kendskabet til denne brede og dynamisk udviklende afdeling og udvikler færdigheder i at anvende videnskabelige metoder inden for forskning på dette område. Den uddanner eksperter til selvstændigt kreativt arbejde og konceptuel tilgang til at løse problemer med internationale økonomiske relationer og at anvende ny viden i praksis.


2. Kommerciel og international økonomisk lov
Denne filial af doktorgradsstudier giver udvidet viden inden for juridiske discipliner tæt knyttet til spørgsmålene om internationale og nationale forretningsforbindelser. Derfor er nøglefagene i denne filial forretningslov, forretningsvirksomheders lov, fællesskabsret, international og sammenlignende forretningsret, værdipapir- og børsret.


3. Internationale politiske forhold
Doktorale studie filial af internationale politiske relationer tilbyder udvidet viden inden for rammerne af international politik. Undersøgelsen er udtænkt som tværfaglig, er baseret på viden om verdensøkonomi, international ret og andre vigtige aspekter af den internationale virkelighed - sikkerhed, økologi, kultur. Grundlæggende stress er lagt på undersøgelsen af ​​teori og aktuelle spørgsmål om international politik, tværfaglige analyser af globale processer.


4. Statsvidenskab

På grund af et fælles økonomisk grundlag for ph.d.-studiet ved VŠE får den studerende kombineret viden om økonomi og politik, hvilket er en af ​​de vigtigste forbindelser til forståelse af en moderne verden. Studiet af statsvidenskab inden for ph.d.-studier tilbyder viden, der er uundværlig både for kvalificerede beslutninger i institutioner for det politiske system og for effektiv beslutningstagning af virksomheder, for hvilke politiske interesser udgør et naturligt miljø i deres aktiviteter. I en mindre specialisering af ph.d.-studerende giver afdelingen en ret bred vifte af ph.d.-afhandlinger - fra politiske videnskabelige analyser af historiske emner og politisk tænkning, sammenlignende undersøgelse af politiske systemer eller politiske fænomener, til analyse af fænomener af den moderne politiske proces.

Kandidater fra andre universiteter end University of Economics, Prag, opfordres til at søge så ph.d.-studerende ved Det Naturvidenskabelige internationale forbindelser som godt.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
5,000 EUR
pris pr
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Prague, Prague
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tjekkiet - Prague, Prague
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen