Ph.d.-stipendium i Det fakultet for kunst

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Hong Kong Baptist University (HKBU) opfordrer kandidater med al kulturel og etnisk baggrund med bevis på akademisk ekspertise, forskningsevne og potentiale og god kommunikations-, interpersonel- og ledelsesevne til at ansøge om fuldtids ph.d.-studium under Hong Kong PhD Fellowship Scheme (HKPFS). HKPFS er etableret af Hong Kong Research Grants Council (RGC) med det formål at tiltrække de bedste og klareste studerende fra hele verden til at fortsætte deres ph.d.-studier i Hong Kong.

Ansøgere om optagelse i HKBUs ph.d.-uddannelser via HKPFS vil samtidig blive taget i betragtning til vores almindelige kandidatuddannelsesprogram.

Hvorfor HKBU?

Grundlagt i 1956, er Hong Kong Baptist University (HKBU) bredt anerkendt for sin karakteristiske uddannelse og kvalitetsforskning. HKBU forbereder unge mennesker med den innovative impuls og kreative tanker, som det 21. århundrede kræver, og afbalancerer akademisk ekspertise med hele personens udvikling.

Universitetet har udarbejdet en 10-årig strategisk plan for at bringe os til nye højder som en forskningsstyret liberal kunstinstitution af global betydning. Universitetets succes bygger på sin omsorgsfulde, kreative og globale kultur. Vi bestræber os på at levere den bedste studerendes oplevelse og fremme forskningsekspertise ved at tilbyde forskningsberigede og kreative læseplaner, hvor forskellige samfund af elever arbejder i faciliteter i verdensklasse og engagerer sig åbent.127192_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg Priscilla Du Preez / Unsplash

HKBU-forskningsstrategi

Hong Kong Baptist University, der stræber efter at være et førende, forskningsstyret, liberalt kunstuniversitet i Asien, er forpligtet til at gennemføre verdensledende undersøgelser, der udvider grænserne for viden, tackle globale udfordringer og gavner samfundet i ind-og udland.

Omfattende af HKBU's forskningsstyrker har universitetet dannet forskningsklynger inden for tre nøgleområder, der understøtter tværfaglig forskning og temabaseret forskning, til fremme af ekspertise inden for forskning og viden / teknologioverførsel.

Om HKPFS

Hong Kong Baptist University (HKBU) opfordrer kandidater med al kulturel og etnisk baggrund med bevis på akademisk ekspertise, forskningsevne og potentiale og god kommunikations-, interpersonel- og ledelsesevne til at ansøge om fuldtids ph.d.-studium under Hong Kong PhD Fellowship Scheme (HKPFS).

HKPFS er etableret af Hong Kong Research Grants Council (RGC) med det formål at tiltrække de bedste og klareste studerende fra hele verden til at fortsætte deres ph.d.-studier i Hong Kong.

Ansøgere om optagelse i HKBUs ph.d.-uddannelser via HKPFS vil samtidig blive taget i betragtning til vores almindelige kandidatuddannelsesprogram.

Kort over HKPFS

stipendium

HK $ 25.800 (ca. US $ 3.300) månedligt /

HK $ 309.600 (ca. US $ 39.600) årligt

Studieafgivelse / stipendium *

HK $ 42.100 (ca. US $ 5.400) pr. År for hvert af de 4 år med studier

Konference- og forskningsrelateret rejsegodtgørelse

HK $ 12.900 (ca. US $ 1.650) pr. År i højst tre år plus universitetets levering af HK $ 20.000 (ca. US $ 2.560) for hele studietiden.

* Med forbehold af tilfredsstillende faglige fremskridt

Studieområde

Kunstakademi

Stærk i klassisk kinesisk, kulturstudier, litterær kreativitet, musikpræstationer, religiøse studier og oversættelsesstudier.

  • Kinesisk sprog og litteratur.
  • Engelsk sprog og litteratur.
  • Humaniora og kreativ skrivning.
  • Musik.
  • Religion og filosofi.
  • Oversættelse, tolkning og interkulturelle studier.

Akademiske kvalifikationskrav

Ansøgere skal have:

  • En kandidatgrad fra et anerkendt universitet eller sammenlignelig institution eller
  • En bachelorgrad med førsteklasses honours fra et anerkendt universitet eller sammenlignelig institution.

Krav til sprogkundskaber

En ansøger, der søger optagelse på grundlag af en kvalifikation fra et universitet eller en sammenlignelig institution, hvis sprog for undervisning og / eller eksamensbevis ikke er engelsk, er forpligtet til at opnå en minimums score i

  • Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) ved 79 (Internet = baseret test); eller
  • International English Language Testing System (IELTS) på 6.5
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The Faculty of Arts is an essential part of Hong Kong Baptist University, an institution that is firmly committed to being ”a leading liberal arts university in Asia for the world delivering academic ... Læs mere

The Faculty of Arts is an essential part of Hong Kong Baptist University, an institution that is firmly committed to being ”a leading liberal arts university in Asia for the world delivering academic excellence in a caring, creative and global culture.” Minimer