Ph.d.-studier (ph.d.)

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d.-studier (ph.d.)

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

Programoversigt

Ph.d.-uddannelsen ved UCD Michael Smurfit Graduate Business School giver de studerende et støttende miljø, hvor de kan få en forskning i verdensklasse uddannelse.

Hvem er ph.d.-uddannelsen for?


Ph.d.-uddannelsen er velegnet til dem, der ønsker at forfølge en karriere i den akademiske verden, erhvervslivet uddannelse, forskning, rådgivning og relaterede erhverv.

Hvad betyder ph.d.-uddannelsen indebærer?


Ph.d.-uddannelsen er en fireårig struktureret program, som involverer kursusaktiviteter i forskningsmetoder, disciplin specifikke kurser og generiske færdigheder og uddannelse. Studerende tildeles vejledere og arbejde med en tilsynsførende panel.

Der er periodisk vurdering og vejledning for at sikre studerende gennemfører deres ph.d. inden for en fireårig periode. Dette udstyrer dig med de færdigheder til at foretage du ejer forskning. Styret af forskning og faglig udviklingsprogram, kan du planlægge og organisere dine kurser og forskningsaktiviteter i løbet af dine studier.

Hvordan vil jeg drage fordel af ph.d.-uddannelsen?


Du vil indgå i en af ​​de førende programmer i Europa. Vi tiltrækker studerende fra hele verden, som giver dette ph.d.-program en tydelig international smag og skaber et udfordrende miljø for dialog og debat og udveksling af ideer. Du vil nyde fremragende faciliteter og har mulighed for at benytte sig af finansieringsordninger meget attraktive.

Ph.d.-uddannelsen fra UCD Michael Smurfit Graduate Business School er en af ​​de største ph.d.-programmer i Europa.

Hvad er ph.d.-uddannelsen om?


Forskning er hjørnestenen i top business skoler. Vores dynamiske, tilstrækkelige ressourcer ph.d.-uddannelse giver dig fordelen af ​​et struktureret program, og mulighed for at arbejde med førende internationale forskere.

Vores vigtigste forskningsområder er:

 • regnskab
 • Bank og Finans
 • Arbejdsmarkedsrelationer og Human Resources
 • ledelse
 • Forvaltning af Information Systems
 • markedsføring

Kursus Formål


Vi tilstræber at give en fremragende uddannelse og teknisk uddannelse til vores ph.d. studerende. De opfordres til at udvikle deres egen forskning ideer og til at vælge deres egne foretrukne metodiske tilgange under nøje vejledning af en højtstående akademisk kollega.

Ph.d. Program Structure

Ph.d.-uddannelsen ved UCD Michael Smurfit Graduate Business School har til formål at finde en balance mellem det underviste del af programmet og forskning afhandling.

Program Structure


Ph.d.-uddannelsen er normalt en fire års program. Hvis du studerer for din ph.d. på deltid, er det mindste registreringsperioden er seks år.

Din Ph.d.-graden tildeles på en vellykket gennemførelse af et struktureret program for forskning, studier og personlig og faglig udvikling. Dette program er ordineret af din vejleder, med rådgivning fra Ph.d. Panel.

Du skal tage tre sæt af moduler i dit første studieår:

 • Sæt 1: Moduler i forskningsmetoder og tilknyttede kurser.
 • Sæt 2: Moduler, der er specifikke for din disciplin og dit område for forskning og vil blive besluttet i samråd med din vejleder og din ph.d.-studier Panel.
 • Sæt 3: Moduler i generiske overførbare færdigheder, såsom Core Research (herunder skrivefærdigheder, forskningsetik, kommunikation og præsentationsteknik) og Advanced Research (projektstyring, finansiering din forskning, at få offentliggjort).

De kandidater, der overvejer at foretage en MPhil eller PhD på deltid, skal du være opmærksom på, at undervises moduler kan planlægges inden for normal arbejdstid på hverdage.


Når du er færdig med denne del af programmet, vil du koncentrere dig om dit forskningsprojekt, der arbejder tæt sammen med din hovedvejleder og ph.d.-studier Panel, som vil vejlede dig i dit studie.

Eksaminer


Når du er færdig med din ph.d.-afhandling, vil det blive forelagt til undersøgelse. Undersøgelsen Udvalget vil bestå af både interne og eksterne censorer, som er internationale eksperter inden for forskning, du har foretaget.

Forskning og professionel udviklingsprogram


Dette er en integreret del af ph.d.-uddannelsen. Det er specielt designet til at hjælpe dig i planlægningen, overvågning og gennemførelse af dit ph.d.. Den vil spille en stor rolle i at lede løbet af din ph.d. forskning og i din udvikling som forsker.

Programmet vil hjælpe dig i planlægningen af ​​forskning, være en nyttig ressource, når det kommer til at skrive dit speciale og hjælpe dig med at udvikle vigtige færdigheder, som vil være uvurderlig for både din aktuelle forskning og fremtidige karrieremuligheder.

Endelig vil det være et vigtigt dokument i dit Fase 1 Vurdering anmeldelse og til at bestemme, når du er klar til at aflevere specialet.

Karriere

Ph.d.-uddannelsen fra UCD Michael Smurfit Graduate Business School imødekommer de behov, erhvervslivet og akademiske miljø ved at give kandidater med en uovertruffen evne til at gennemføre forskning.

Hvor kan jeg gå?


Ph.d. søger at give uddannelse og teknisk uddannelse for dem der ønsker at forfølge en karriere i den akademiske verden, erhvervslivet uddannelse, forskning, rådgivning og relaterede erhverv.

Adgangskrav


- Du skal have et af følgende:

 • Et minimum 2,1 primær grad i Commerce eller Business Studies
 • Et minimum 2,1 grad i et emne tæt knyttet til din foreslåede område af undersøgelsen
 • En passende kandidatgrad (eller tilsvarende) fra et anerkendt videregående uddannelsesinstitution
 • Bevis for akademisk stående og / eller relevant erhvervserfaring, der vil tilfredsstille College Graduate School Bestyrelse din egnethed til ph.d.-studier

- Et forslag forskning (ca. 1000 ord). Dette bør:

 • Angive emnet for din ph.d.-forskning
 • Fastlagt art, omfang og metode for undersøgelsen
 • Giv oplysninger om relevansen eller betydning for forskningsemne
 • Indeholde en kort indledende litteraturgennemgang.

- Navne og kontaktoplysninger på to dommere, der kan vurdere dine intellektuelle evner, modenhed og motivation.

- Hvis engelsk ikke er dit modersmål (medmindre du har gjort dit primære grad gennem engelsk), en engelsk kvalifikationer er påkrævet, fx IELTS / TOEFL:

 • IELTS: En samlet score på 6,5, med et minimum af 6 i hvert afsnit.
 • TOEFL: Mindst 100 på internet-baseret test, 250 på den computer baseret test, eller 600 på den papirbaserede test.

- Kan der anmodes om en Graduate Management Admissions Test (GMAT) score for nogle ph.d.-studier - hvor det er relevant, vil du blive rådgivet i overensstemmelse hermed.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Irland - Dublin, County Dublin
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Irland - Dublin, County Dublin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen