Ph.d.-uddannelsen

NHH Norwegian School of Economics

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d.-uddannelsen

NHH Norwegian School of Economics

PhD i NHH

Ph.d.-uddannelsen ved NHH er designet til dem, der søger en specialisering inden for områderne økonomi og business administration for udfordrende job i den private og offentlige sektor. Selvom de fleste af vores ph.d.-kandidater går videre til at arbejde i akademiske institutioner, et stigende antal kandidater tage positioner i ledelse, rådgivning og større organisationer.

Den NHH Ph.d.-programmet tilbyder specialisering inden seks forskellige områder:

  • regnskab
  • økonomi
  • finansiering
  • Ledelsesvidenskab
  • Strategi og Ledelse
  • Professionel og Interkulturel Kommunikation

Som ung forsker ved NHH du vil arbejde tæt sammen med førende professorer inden for dit valgte område, har adgang til den sofistikerede forskningsressourcer og blomstrende intellektuelle samfund, der vil hjælpe med at udvikle dine faglige interesser.

NHHs Ph.d. programmet starter hvert år i august. NHH Ph.d. stipendier er fuldt finansieret i fire år på meget konkurrencedygtige vilkår.

Ph.d. stipendier omfatter en forpligtelse til at arbejde 25% som undervisning og / eller forskning assistent for skolen, mens indskrevet på ph.d.-uddannelsen. Den årlige løn for ph.d. Research Scholarships er i øjeblikket 52 USD 500. NHH giver generøse forskningsmidler til rejser og konferencedeltagelse, og en bonus for publikationer i top internationale tidsskrifter.

"Jeg er aldrig på tab for inspiration eller motivation. Jeg finder det hver dag i mine kolleger og arbejdsmiljøet, de forskningsressourcer, der arbejder som forskningsassistent, frihed til at udforske mine interesser og selvfølgelig Bergen selv og den omgivende natur. Som ph.d.-studerende du behandles som fakultetet og du virkelig føler, at dine bidrag er velkomne og værdsat. "
YUN TANG, ph.d.-studerende ved NHH
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Feb. 1, 2019
Locations
Norge - Bergen, Hordaland
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Feb. 1, 2019
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Norge - Bergen, Hordaland
Ansøgningsfrist Feb. 1, 2019
Slutdato Kontakt skolen