Read the Official Description

OVERSIGT

Takket være den tillægsprotokollen til samarbejdsaftalen mellem IEDE Business School (Headquarters Santiago de Chile) og universitetet i Lleida (Spanien), samt af 2 februar 2010, i Chile kan deltage i ph.d.-programmet for universitetet, undersøgelser kulminerede i forsvaret af ph.d.-afhandling i hovedkvarteret for det spanske universitet. Dette program har til formål at bidrage til udvikling og uddybning af viden og færdigheder af chilenske elever, der modtager anerkendelse af en grad, gyldigt europæisk område for videregående uddannelse vedhæftet automatisk i 47 lande.

The University of Lleida har jeg over 700 år, blev oprindeligt skabt af Bull af hans hellighed pave Bonifacius VIII, udstedt i Rom den 1. april i året 1297 og derefter af Real Privilege SM El Rey Don Jaime II, ydes i Zaragoza den 1 September 1300. Universitetet med omkring 10.000 studerende, er offentlig og er beliggende i byen Lleida, med over 135.000 indbyggere, er hovedstaden i provinsen og i den selvstyrende region Catalonien, og dens område af indflydelse end 200.000 indbyggere, ligger omkring 160 km. af byen Barcelona og omkring 450 km. de Madrid. De retsregler, der gælder for dette program er kongeligt dekret 1393/2007 af 29. oktober 2007 (statstidende nr 260, dateret den 30 oktober 2007), der giver ledelsen af ​​officiel universitet og om ophævelse af RO RO 55/2005 og 56/2005 (med forbehold for den overgangsperiode indtil 2015) og kongeligt dekret 99/2011, den 28. januar, hvorved de officielle lærdomme Doktorgrad (BOE af 10 regulerede februar 2011).

MÅL

Er udarbejdet Ph.d.-uddannelsen baseret på følgende mål:

 • Tilbyd et ph.d.-program af akademisk ekspertise og kvalitet inden for det europæiske område for videregående uddannelse, i byen Santiago de Chile.
 • Opret en intellektuel forum for analyse, diskussion og forskning om emner relateret til business administration og økonomi, både i den private sektor og regeringen.
 • Generer videnskabelig og informativ viden fra partnerskabet mellem akademikere og ph.d.-studerende ved afslutning og offentliggørelse af empiriske studier af interesse i den nationale, Latinamerika og / eller andre økonomier område.
 • Danne en gruppe af forskere, der vil løse manglen på læger i landet og er førere af organisatoriske ændringer i de faglige og akademiske område.

PROFIL TITULADO

Den studerende, der opnår graden af ​​Doctor fra University of Lleida vil toppe eksisterende akademisk grad inden for videregående uddannelser, som vil gøre det muligt:

 • Valider din evne til at udvikle den videnskabelige forskning inden for Generaldirektoratet for Erhvervspolitik.
 • At være i stand til at rejse flere linjer af forskning og hvordan man håndterer dem.
 • Mastering de teknikker til forskning, modellering og analyse, der vil gøre de nødvendige kontraster i en forskningsproces.
 • Samarbejd om forskergrupper inden for specialisering og endda i et tværfagligt felt.
 • Nå et niveau af dybde i motivet, der undersøges, kan vise en intens undervisning.

NØGLEFUNKTIONER

 • Spansk titel ved University of Lleida
 • Anerkendt af Det Europæiske område for videregående uddannelse, automatisk gyldig i 47 lande klæber
 • Gæsteprofessorer fra University of Lleida
 • Adgang til virtuelle bibliotek.
 • Eksklusiv adgang til EBSCO database, hvor du vil finde papirer og videnskabelige artikler relateret til programmet.

Profil anbefales:

Fagfolk, der på den ene side ønsker at uddybe og forbedre deres kendskab til den videnskabelige forskning på området for erhvervslivet, dels for at få mest, at den eksisterende akademisk grad i uddannelse.

Program taught in:
Spansk
This course is Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2020
End Date
Application deadline

Feb. 2020