PhD i økonomi

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Formålet med Ph.D. program i økonomi ved østlige Middelhav Universitet er at udstyre sine kandidater med de færdigheder i økonomisk teori, kvantitative metoder og politiske analyser for at kunne undervise i økonomi på et avanceret niveau, og til at gennemføre den økonomiske forskning og analysere økonomiske problemer og politikker med højeste niveau af professionalisme.

Kandidater til Doctor of Philosophy grad i økonomi skal udfylde otte kurser (24 kredit-timer) og en afhandling. Programmet består af fire krævede centrale kurser. Desuden skal de studerende gennemføre fire valgfrie kurser i økonomi. Efter at have afsluttet alle de nødvendige kurser, er man forpligtet til at videregive fire kvalificerende eksamen i Mikroøkonomi, makroøkonomi, økonometri, og det område, hvor de har valgt deres afhandling emne. Efter at have gennemført disse undersøgelser man skal udfylde en Ph.D. afhandling og har en artikel offentliggjort fra afhandlingen på en kvalificeret tidsskrift for at opnå ph.d. grad.

Studerende, der ønsker at forfølge Ph.D. program i økonomi, men har gennemført en kandidatuddannelse i et andet felt kan blive optaget til programmet, at emnet vellykket gennemførelse valgte forudsætning bachelor og kandidatniveau økonomi kurser.

Adgangskrav

Ansøgninger til ph.d.-uddannelsen på Institut for Økonomi accepteres to gange om året, forud for begyndelsen af ​​hvert semester. Alle ansøgere, for hvem engelsk er et andet sprog kan være forpligtet til at videregive en sprogfærdighedseksam undersøgelse, eller udgøre en nylig TOEFL score over 550 for ph.d.-kandidater. Ph.d. program krav ud over Mesterens kvalifikation forud for indrejse, varierer afhængigt af programmet.

Potentielle ansøgere er forpligtet til at udfylde et ansøgningsskema findes på Studiekontoret, og indsende den udfyldte formular sammen med et brev af reference og en officiel udskrift af al kandidat og bachelor kurser afsluttet op til ansøgningstidspunktet. Kandidater, der ikke er statsborgere i Den Tyrkiske Republik Nordcypern eller Republikken Tyrkiet, er der kræves ud over at fremlægge et dokument af finansiel garanti, som viser at der er tilstrækkelige midler til rådighed til undervisning og leveomkostninger.

Karrieremuligheder

Kandidater har et bredt område af beskæftigelsesmuligheder. Deres viden og færdigheder i økonomi samt deres god beherskelse af engelsk og edb-applikationer, samt fortrolighed med globale spørgsmål åbner beskæftigelsesmuligheder i internationale organisationer, multinationale virksomheder og offentlige tjenester, og i private virksomheder.

Senest opdateret Okt 2015

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The Eastern Mediterranean University is the largest university on the island of Cyprus. The university has its roots in the Higher Technological Institute, a vocational training college established in ... Læs mere

The Eastern Mediterranean University is the largest university on the island of Cyprus. The university has its roots in the Higher Technological Institute, a vocational training college established in 1979. Minimer
Den tyrkiske republik Nord Cypern , Famagusta + 1 Mere Mindre