Læs den officielle beskrivelse

PhD i økonomi

Ph.D. program i økonomi har til formål at forberede de studerende til fremragende forskning i økonomi. Efter eksamen, vil vores studerende være i stand til at forfølge en karriere i fremtrædende universiteter, forskningsinstitutioner og offentlige institutioner i Tyrkiet og i udlandet.
Det første år af programmet etablerer et solidt fundament i økonomisk teori og økonometri, mens i løbet af deres andet år, studerende tage mere avancerede kurser inden for deres eget valg. Efter at have afsluttet deres kurser, de studerende begynde deres egen forskning og afsætte det meste af deres tid til at skrive deres ph.d. afhandling.

Koç Universitet er et af de bedste steder at få en Ph. d. grad i økonomi. The Economics fakultet på Koç Universitet har et solidt ry som bidragydere til grænserne for viden i Tyrkiet og i udlandet. Senest har afdelingen været rangeret nummer 1 i Tyrkiet og fortsætter med at forbedre sin placering i Europa og verden.

Studerende er understøttet af forskning og undervisning assistentophold. De vil få mulighed for at deltage i forskningsprojekter af videnskabelige medarbejdere og undervise deres egne klasser, således at de kan udvikle deres undervisningskompetencer yderligere.


Adgangskriterier

Ansøgning Krav til ph.d. i økonomi:

  • Grad fra Economics BA / MA eller et beslægtet program.
  • Et minimum GPA på 3,00 / 4,00 for ansøgere med bachelor-grad.
  • Et minimum GPA på 3,25 / 4,00 for ansøgere med kandidatgrad.
  • ALES: (For indfødte ansøgere) minimum 70 fra EW (Lige så Vægtet)
  • GRE: Minimum 685/154 (kvantitativ)
Program undervist i:
Engelsk

Se 14 flere kurser fra Koc University - Istanbul Turkey »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
33,500 TRY
pris pr
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date