Read the Official Description

PhD i økonomi - med en fuldtids stipendium på DIW Graduate center

Hvem er vi
Det tyske institut for økonomisk forskning (DIW Berlin) er en af ​​de førende økonomiske forskningsinstitutter i Tyskland. Vi er en uafhængig, non-profit institut involveret i økonomisk forskning, service og politisk rådgivning. Ud over samarbejder tæt sammen med universiteter i Berlin og Brandenburg, vi er også aktive i internationale faglige netværk.

Målet med DIW Graduate Center er at give fremragende ph.d.-studerende med et forskningsmiljø og en uddannelse struktur, der vil udvikle deres talenter på eksemplarisk vis. Det giver dem til en dyb forståelse af de økonomiske og sociale processer samtidig tilbyde dem mulighed for at anvende deres viden inden for det professionelle forskningsmiljø af en af ​​de førende økonomiske tænketanke i Tyskland.

Hvem er vi på udkig efter
Den DIW Graduate Center (GC) ved det tyske institut for økonomisk forskning hilser ansøgninger fra højt kvalificerede ph.d.-studerende fra hele verden til at tilmelde sig sit struktureret ph.d.-program i økonomi.

Hvad vi tilbyder
The Graduate Center tilbyder en 4-årigt program for en grundig uddannelse i økonomi, der fører til en ph.d. fra et af Berlins universiteter. Den studerende vil gå igennem et højt niveau kurser pensum og modtage on-the-job træning i DIW Berlins forskningsafdelinger. Studerendes forskning bør fokusere på teoretiske og / eller anvendt emner inden Økonomi og relaterede samfundsvidenskab. Både uddannelse og forskning ved GC har en stærk empirisk komponent. Ph.d.-uddannelsen omfatter også sponsorerede praktikophold på prestigefyldte institutioner, såsom Den Internationale Valutafond, Verdensbanken og ministerier.

Efter en vellykket afslutning af programmet studerende vil have indsendt en række papirer til referee videnskabelige tidsskrifter. De vil modtage et certifikat, der bekræfter deltagelsen sammen med en ph.d.-grad.

FINANSIERING
Den DIW Graduate Center tilbyder fire års finansiering og betaler en standard legat på 1.200 € per måned. Efter at have afsluttet det første år, er ph.d.-studerende tilknyttet forsknings- afdelinger i instituttet. Forskerstillinger tilbydes afhængigt af mængden af ​​forskningsprojekter under arbejdet.

Krav
Ansøgere skal have en kandidatgrad eller diplom i økonomi for at ansøge om økonomisk træningsprogram. Grader fra andre relaterede områder (såsom civilingeniør, statistik eller kvantitative samfundsvidenskab) kan også opfylde krav til programmet, hvis ansøgeren har en tilstrækkelig baggrund i økonomi.

Ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk, skal demonstrere engelsk sprogfærdighed, medmindre de har en grad fra et universitet i et engelsktalende land eller kan dokumentere mindst et års studier på et engelsktalende universitet. Tilstrækkelige beviser for en god beherskelse af engelsk er en høj score på TOEFL eller IELTS test. Kendskab til tysk er ikke en nødvendig forudsætning for en vellykket ansøgning, men de studerende opfordres til at lære og forbedre deres færdigheder.

Frist for ansøgning: Marts 31, 2017. Ansøgningsprocedure og yderligere information, se venligst her.

Program taught in:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
- Fuldt finansieret
Deadline
Kontakt skolen
Subject to change
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Kontakt skolen
Subject to change

Okt. 2019

Location
Application deadline
Kontakt skolen
Subject to change
End Date