Read the Official Description

Department of Economics tilbyder en PhD i økonomi for personer, der ønsker at fortsætte deres studier i anvendt økonomi ud over master-niveau og til at udføre forskning inden for politisk orienterede emner under vejledning af fakultetet med nationale omdømme i sundhed, arbejde, offentlig økonomi, og miljø undersøgelser. Det er et innovativt program, der giver de studerende med en beherskelse af avancerede empiriske og analytiske metoder, så de kan udføre forskning af høj kvalitet og bidrager til videngrundlaget i erhvervslivet, offentlige, non-profit, og forskning indstillinger. Instituttet udfører nationalt anerkendte forskning, der understøtter sine akademiske programmer, fremmer økonomisk forståelse, og fremmer den økonomiske udvikling i Triad og staten.

Klasser på ph.d.-niveau er små, og de studerende drage fordel af direkte og hyppige interaktioner med fakultet. Eleverne begynder at arbejde i anvendt forskning tidligt i deres programmer og opfordres til at arbejde med fakultetet for at identificere de politiske problemer, som de ønsker at undersøge gennem afhandlingen. Vores ph.d.-studerende arbejder ofte med fakultetet om tilskudsfinansieret forskningsvirksomhed og co-forfatter papirer til præsentation på regionalt og nationalt faglige møder.

ph.d. Entré

For at blive optaget på ph.d.-uddannelsen i økonomi, skal du har optjent en MA i økonomi sammenlignes med MA i Applied Economics tilbydes på UNCG. For at en MA grad at blive betragtet sammenlignes med UNCG MA, skal din graduate kurser omfatter følgende:

  • To graduate-niveau kurser i mikroøkonomi
  • To graduate-niveau kurser i økonometri
  • En kandidat-niveau kursus i makroøkonomi

Afgørelsen om optagelse er baseret på en vurdering af fire hovedkriterier:

  • GRE score (kvantitativ score skulle falde over den 70. percentil)
  • Tre breve af anbefaling
  • Overlegen præstation i graduate økonomi kurser
  • Den personlige opgørelse over mål.

Din ansøgning skal indeholde en 1-2 side redegørelse, hvordan din faglige baggrund har forberedt dig til at forfølge graduate arbejde i økonomi, og hvordan modtager en doktorgrad i anvendt økonomi vil hjælpe dig med at nå dine karrieremål.

Hvis du mangler nogle af de nødvendige kurser, kan du tage MA kurser i det første år af ph.d.-undersøgelse for at supplere din tidligere arbejde.

Ph.d. Grad krav

Ph.d. i økonomi kræver 60 semester timers kurser, herunder afhandling forskning. Op til 18 timer efter 60 timer kan accepteres fra MA i Applied Economics på UNCG eller tilsvarende kandidatgrad i økonomi program.

Første år

Studerende generelt tager 6-9 semester timer hvert semester. Under dit første efterårssemestret, vil du begynde at tage ph.d. centrale kurser, der vil give dig med avanceret uddannelse i mikroøkonomi teori og økonometri. I løbet af foråret semester, vil du tage forskning værktøjer kurser og måske også begynde at tage feltkurser i arbejdskraft økonomi, offentlig økonomi, sundhedsøkonomi, miljøøkonomi eller økonomi for innovation og teknologi.

Kvalificerede Eksamen

Kvalificerede eksamener dækker økonomisk teori og økonometri administreres i januar efter afslutningen af ​​det første års kurser. Du skal bestå hver eksamen med en lødighed på B- eller bedre. Hvis du ikke består en eksamen, kan du igen tage eksamen én gang.

andet år

I løbet af dette år, vil du begynde at tage felt naturligvis arbejde. På dette tidspunkt i programmet, kan du begynde at forgrene sig ud i områder af specialisering i anvendt økonomi. Du kan, efter samråd med direktøren for kandidatstudier, vælge at forfølge særlige interesser ved at tage kurser uden for Økonomisk Institut i andre graduate afdelinger, herunder Business Administration, Educational Research Methodology, Sundhed, statskundskab, eller Information Systems. Du har også mulighed for at tage feltkurser gennem økonomiske fakulteter på University of North Carolina i Chapel Hill eller Duke University under North Carolina interinstitutionelle registrering programmet.

I løbet af andet år af ph.d.-arbejde, skal du identificere et medlem af graduate fakultetet at tjene som formanden for din afhandling udvalg. I samråd med udvalget stol, vil du også vælge de videnskabelige medarbejdere til at tjene på din afhandling udvalg.

Tredje år

Under dit tredje år ph.d. studie, mens du kan fortsætte med at tage feltkurser relevante for dine interesseområder, vil dit primære fokus være på at identificere inden for forskning og emne eller emner, du gerne vil tage fat i din afhandling. Din naturligvis arbejde vil omfatte undersøgelser af litteratur i dit valgte område. Du kan også begynde at identificere og indsamle data for en eller flere empiriske forskningsprojekter.

Foreløbige Omfattende Eksamen

Når du har afsluttet din feltkurser, din afhandling rådgiver, i samråd med udvalget, vil administrere skriftlige og mundtlige eksaminer, der dækker dine studieområder. Efter en vellykket gennemførelse af disse eksaminer og godkendelse af din afhandling emne, vil du blive indlagt på kandidatur til doktorgraden.

Fjerde og efterfølgende år

Når du er optaget på kandidatur, vil du tilmelde afhandling kredit og forberede og præsentere en afhandling, der afspejler en uafhængig undersøgelse af en økonomisk emne godkendt af din afhandling udvalg.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by University of North Carolina Greensboro »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
Free
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date