Read the Official Description

Betingelser for indtastning

a) Indehavere af kandidatgrad eller tilsvarende i arkitektur eller beslægtede områder b) bacheloruddannelser indehavere, indehavere af en relevant akademisk eller videnskabelig pensum anerkendt som attesterer kapacitet til at udføre denne EF af C. C .fra SCAIT -ULHT og DC-FCATI ULP; c) Indehavere af en akademisk, videnskabelig eller faglig pensum anerkendt som attesterer kapacitet til at udføre denne EF ved DC og DC SCAIT Den FCATI.

Det er hensigten at fange en studerende profil: 1) interesseret i forskning i integration af arkitektur i samfundet, i betragtning af de områder, der interagerer med den, især fra det socialt synspunkt, kulturelle, tekniske og økonomiske; 2) åben for tværfaglig viden; 3) forpligtet sig til at fremme, i akademiske og eller faglige sammenhænge, ​​teknologiske, sociale eller kulturelle fremskridt.

Ansøgere vil blive genstand for en omhyggelig udvælgelsesproces.

målsætninger

Den PhD i Arkitektur portugisisktalende Universitet Porto har som hovedformål at uddanne forskere og undervisere inden for arkitektur. Dette forslag søger at imødekomme behovet for en innovativ og kreativ uddannelse i landet og i portugisisktalende plads i deres område af ekspertise, arkitektur.

Den centrale formål ph.d. i Arkitektur er at forske i integration af arkitektur i samfundet, i betragtning af de områder, der interagerer med den, især fra det socialt synspunkt, kulturelle, tekniske og økonomiske.

I denne forstand afhandlingen skal foretages af indskrevet i doktorgrad kan være teoretisk eller teoretisk natur / praksis, navnlig med henblik i arkitektonisk design.

Det er endvidere formålet med dette ph.d. styrkelse forskningskapacitet og uddannelse af Institut for Arkitektur SCAIT - Skole for Kommunikation, Arkitektur, Kunst og informationsteknologi ULHT og FCATI - Det Kommunikation, Arkitektur, Kunst og informationsteknologi i ULP .

Viden, evner og færdigheder, der skal erhverves

Ph.d. i Arkitektur, University of Porto portugisisktalende til formål at give følgende kompetencer: - Evne til at udvikle et forskningsprojekt inden for arkitektur; - Analyse og integration af resultater og data om stade for objektet område og især gennem en unik og innovativ arkitektonisk udformning - Udvikle en arkitektonisk forskningsprogram teoretisk og / eller praktisk projekt, der integrerer viden fra kurset del af kurset; - Rapport kritisk med deres akademiske jævnaldrende; - Overførsel avanceret og innovativ viden, herunder målrettede forskningsprojekter inden for arkitektur; - Forståelse og kritisk evaluering af de processer af arkitektonisk design og arkitektonisk teori i den moderne kontekst.

Udstyr og faciliteter

Faciliteterne er en garanti for den følelse af identitet og selvfølgelig den afgørende gennemføre pensum. I den forstand, den generelle organisation og rumlig artikulation, bør rummet være det sted i krydset af didaktiske og pædagogiske eksperimenter, udtrykt i den vertikale og horisontale koordinering af videnskabelige områder af pensum. Denne unikke plads vil være tilgængelig i begge institutioner i tid grundlag tillader udvidet arbejde i faciliteter uden for skoletiden. At påpege eksistensen af ​​rum "atelier", hvor eleverne kan udvikle deres arbejde samt at være ledsaget af lærere. Selv om disse rum til at fokusere meget af det udstyr til rådighed for arkitektstuderende, der er andre områder / udstyr i at arbejde steder cyklus, essentielle for at udvikle deres aktiviteter, såsom biblioteker, computerrum, kopiere butikker, boghandlere og arbejdscentre teknologi.

Program taught in:
Portuguese (Portugal)
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
6 semestre
Fuldtid
Price
270 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date