PhD i Business Administration

Generelt

Program beskrivelse

PhDBA

Dette er et program designet til højt motiverede studerende, der ønsker at erhverve avanceret forskning og intellektuelle (analytiske) færdigheder inden for business administration. Formålet med programmet er at forberede en generation af meget effektive ph.d.-stipendiater til formål at forfølge en karriere i den akademiske verden eller rådgivning i den private eller offentlige sektor. Programmet giver de studerende med en solid teoretisk baggrund og mulighed for at foretage innovative, meget fokuseret forskning i business administration, med det formål at skabe ny viden.

Mål & Resultater

Generelle mål

At give uddannelse til ph.d.-kandidater til at være uafhængige videnskabsmænd og forskere, der kan arbejde på et lokalt eller internationalt niveau. Programmet er forskningsbaseret og fokuserer på kvalitative og kvantitative færdigheder og globale perspektiver - gør det muligt studerende til at engagere sig i forskningsprojekter med fakultet tidligt i ph.d.-program. Læseplanen foregiver at forberede folk til at stimulere en karriere på universiteter og forskningsinstitutioner, i offentlige og private organisationer og agenturer, samt forberede topledere for at kunne håndtere inden komplekse og dynamiske erhvervsmiljøer. Gennem dette ph.d.-program School of Business leverer den højeste kvalitet lederuddannelse søger for yderligere at forbedre de ph.d.-studerendes forskning og ledelsesmæssige færdigheder og viden om erhvervslivet og ledelsesmæssige spørgsmål ved at tilbyde kurser om, hvordan organisationer og deres topledere kan bedst styre interne og eksterne udfordringer .

Specifikke mål

 • For at forberede lille, udvalgt gruppe af ekstraordinære studerende til at holde universitetets fakultet positioner eller adfærd original forskning i virksomhedernes eller offentlige sektor, eller få høj stillinger i industrien.
 • For at hjælpe eleverne opnår kritisk vurdering af de begreber og teorier, der ligger til grund for natur og praksis i forvaltningen videnskab og udvidelsen af ​​de processer undersøgelsesudvalg (problemløsning, kritisk tænkning og forskning) til udvikling og afprøvning af viden.
 • At udsætte, coach og mentor studerende til at genkende og forstå de forskellige områder af specialiseret og avanceret praksis i ledelse, styret af den aktuelle viden og samfundsmæssige / forretningsmæssige behov.
 • At give de studerende lære grundlaget for den fortsatte udvikling af den viden, både i ledelse videnskab og i andre relaterede discipliner.
 • At dyrke blandt de studerende, at deres studier, der fokuserer på forskning og videreudvikling af viden, kræver en høj grad af undersøgelse og udvikling af et samarbejde indsats og ånd mellem fakultetet og de studerende.
 • At fremme og natur de forskelligartede og varierende uddannelsesmæssige, personlige og kulturelle baggrunde og erfaringer studerende i en pædagogisk miljø, der tilskynder til og fremmer den frie udveksling blandt forskere og mellem lærere og elever.
 • For at imødekomme det stigende behov for kvalificeret, strengt uddannet business fakultet samt give givende karrieremuligheder for studerende.

Learning Outcomes

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, bør den studerende være i stand til:

 • Har erhvervet en generel forståelse af fundamentale begreber og teorier samt en grundig forståelse og beherskelse af aktuelle problemstillinger ved grænserne for viden i deres valgte specialisering.
 • Har udviklet evnen til at udføre uafhængig og original forskning samt den samlede være effektive forsker og motiverende undervisere, er som mange forventes at fortsætte i deres karriere med akademiske institutioner.
 • Generer viden, der er opfindsomme og grundigt testet inden for deres valgte område af specialisering i Management Science
 • Giv lederskab i Management videnskab samt i forskellige faglige og offentlige grupper.
 • Test, generere og udvide viden relevant for ledelsespraksis inden for en bred vifte af forretnings- og samfundsmæssige indstillinger.
 • Har erhvervet flere perspektiver i at kende og også erkende tværfaglige bidrag til viden generationer
 • Brug kritisk og reflekterende analyse af deres videre og livslang læring. De vil lære at lære.
 • Kommuniker effektivt, både mundtligt og skriftligt, i privat og offentligt.

Jobmuligheder

Ph.d. kandidater vil tilegne sig de nødvendige begrebsmæssige færdigheder til at forfølge en karriere i en akademisk og / eller forskningsmiljø på Cypern og i udlandet. De metodiske færdigheder, de vil erhverve, kombineret med den innovative karakter af deres afhandling kvalificerer vores ph.d. kandidater med karrieremuligheder i rådgivning og høj ledelsesniveau.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study.

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study. Minimer