Læs den officielle beskrivelse

PhD i Business Administration

Koç Ph.d. programmets primære fokus er at uddanne de studerende til at blive indflydelsesrige forskning lærde i deres fagområde på de bedste universiteter i verden. Interesserede studerende skulle ønske en akademisk position på en top universitet, og har motivation og evne til at nå dette mål. Derfor vores program er ikke en hensigtsmæssig løsning for folk, der planlægger at arbejde i industrien.

Tre aspekter af programmet skiller sig ud for at bidrage til at nå sit primære mål for uddannelse af høj kvalitet forskere:

Kvaliteten af ​​fakultetet

Koç GSB Fakultetet medlemmer har PhD er fra velrenommerede ph.d.-programmer i hele verden, er forskning-aktiv og offentliggør i top tidsskrifter i deres område af ekspertise (klik her for en liste over de seneste publikationer). Derudover er en række fakultet repræsenteret i redaktionelle anmeldelse bestyrelser top tidsskrifter.

Program Structure

Koç University PhD i Business Administration program har en fleksibel struktur til at rumme elever med unikke mål og baggrunde. For eksempel kan ph.d.-kandidater i marketing fokuserer på forbrugernes adfærd, strategi, eller modellering, og tilpasse deres kursus arbejde i overensstemmelse hermed. Denne tilpasning kan indebære at tage kurser fra beslægtede discipliner, herunder økonomi og psykologi.

Bemærk, at vores programkrav fokus på at udvikle konceptuelle og metodiske færdigheder, som er afgørende for at producere akademisk forskning kvalitet.

Student support

Koç GSB Fakultetet er dedikeret til uddannelse af ph.d.-studerende, og samarbejde med dem på fælles projekter. Offentliggjort papirer, der førte fra sådanne samarbejder attestere succesen af ​​denne tilgang. Ph.d.-studerende har meget begrænset undervisning ansvar, så de kan fokusere på deres forskningsprogram og udvikle deres forskning færdigheder uden megen distraktion på deres tid.

For studerende interesseret i eksperimentelle metoder, er der en dedikeret marketing lab med enogtyve lab stationer. Dataindsamling er forenklet takket være specialiseret software, der håndterer undersøgelse meddelelser, deltager sign-ups og ekstra kredit opgaver.

Vi lægger vægt på en støttende kultur blandt vores ph.d.-studerende, og fokusere på den kollektive succes af gruppen snarere end enkelte elever. Resulterende støttende sociale miljø gør det muligt eleverne til at etablere værdifulde relationer med deres kolleger i programmet.

adgangskriterier

For at kunne anvende til ph.d.-uddannelsen, skal ansøgerne udfylde online ansøgning og uploade følgende; • GMAT / GRE, TOEFL og ales prøveresultater (GMAT og TOEFL score skal sendes til institutionen nummer 0163 og GRE score skal sendes til institutionen nummer 0668) Minimum scorer for testene er: GMAT 600 GRE 150 TOEFL 600 (PBT ), 250 (CBT), 100 (HIH) • En officiel akademisk udskrift fra alle universiteter deltog • En redegørelse for formålet beskriver din foreslåede område af undersøgelsen, og hvorfor du er forberedt til dette program.

• Tre (eller flere) Bogstaver i henstilling. Kandidaten bør give kontaktoplysninger på dem, der vil udfylde reference breve i online-ansøgning. De vil blive forsynet med det medfølgende link af henvisningen brev form via e-mail.

• Et curriculum vitae • Ansøgningsgebyr betaling slip Udvalgte ansøgere vil blive indkaldt til en samtale ved Graduate School of Business.

Scholarship

Studerende optaget vælge mellem de to følgende tilbud: Undervisningen afkald (49.000 TL / år) plus 1800 TL månedligt stipendium. De månedlige stipendium stiger til 2200 TL efter den studerende passerer ph.d. kvalifikationskamp.

Yderligere fordele:

1.. Alle studerende får en bærbar computer og privat sygeforsikring.

  1. Studerende med succes stående modtage rejse midler til at deltage i videnskabelige konferencer og møder.

  2. Ph.d.-studerende kan tilbydes månedlige stipendium på op til 3.000 TL gennem eksternt finansierede forskningsbevillinger og projekter.

Studerende, der modtager deres stipendium fra andre kilder (ligesom TUBITAK stipendier eller eksternt finansierede forskningsbevillinger og projekter) er berettiget til følgende fordele, som universitetet: Forskning Award: 1800 TLC. Boligydelse: 525 TL / måned for studerende, der ikke bruger det frie boligstøtte.

Program undervist i:
Engelsk

Se 14 flere kurser fra Koc University - Istanbul Turkey »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 - 5 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date