Læs den officielle beskrivelse

Ph.d.-studerende vil opdage det unikke af sin slags forskning grad og deltage i dem, give dem værdifuld erfaring, store muligheder for gode jobs og vidunderlige og rentabel inden for Computer Science and Engineering, hvilket øger efterspørgslen efter det dag efter dag.

Det tilbyder et ph.d.-program i Computer Science and Engineering, Special Hamad bin Khalifa University, en stærk fundamental og avanceret uddannelse for studerende, samt forskning erfaring og forståelse for områder relateret til datalogi og arkitektur videre. Programmet sigter mod at udstyre de studerende med den viden og cutting-edge avancerede inden for Computer Science and Engineering, ud over de teknologiske midler og værktøjer og teknikker, der er nødvendige for at udforske dette hastigt udviklende område. Programmet giver også undervisning på en bred og tværfaglig omfang og fokuserer på intensiv forskning i datalogi og arkitektur, så tendenser af specialisering i de moderne områder af stor betydning for verden, og big-relateret Staten Qatar, såsom: edb sikkerhedssystemer, software engineering, videnskab computer og computer arkitektur, integrerede elektroniske kredsløb, robotteknologi, sensorteknologi, og samspillet mellem menneske og computer, og analysen af ​​de massive data, læring automatiseret, kunstig intelligens, computer vision, og designer grafik og mobile computere, og Alihus Af trådløse netværk. De studerende fik mulighed for at foretage målinger i regi af en verdensklasse undervisere, der anses for ledere, både inden for sit felt. Studerende kan få adgang til de nyeste laboratorier og faciliteter inden Hamad bin Khalifa University, herunder særlige Hamad bin Khalifa University forskningsinstitutter. De studerende arbejder på deres færdigheder, der kvalificerer dem til at påtage sig de højeste stillinger i dette aktive felt undtagelsesvis der konkurrerer kraftigt i udvikling på arbejdsmarkedet.

Med hensyn til de studerende, der ikke har modtaget en kandidatgrad, og forudsat fremragende præstationer i at opnå en bachelorgrad godkendt, kan de tilmelde ph.d.-program, forudsat adgang til en række kurser (9) yderligere kredit timer (herunder 3 valgfrie kurser).

Studerende skal der ønsker at tilmelde sig ph.d. bestå prøven for at køre programmet efter afslutningen af ​​andet halvår, og succes i diskussionen om videnskabelig Otrouhthm forelægges udvalget diskussion efter fjerde semester for dem på universitetet.

Program fokus:

Programmet fokuserer på de centrale færdigheder, der kræves for at opbygge en succesfuld karriere avancerede inden for Computer Science and Engineering og relaterede teknologiske områder. Desuden udforsker de forskningsmetoder og avancerede algoritmer og datastrukturer, og computer arkitektur, integreret kredsløb, etik og teknisk skriftligt, og en række relaterede discipliner.

Eleverne skal foretage en original og instrueret forskning under fakultet tilsyn, med fokus på aktuelle problemstillinger inden for datalogi og arkitektur, af stor betydning for verden, og big-relateret Staten Qatar.

Uddannelsen kvalificerer de studerende til at forstå dette område på en sammenhængende måde, samt give fleksibilitet til at specialisere sig i nogen af ​​de nutidige og moderne privat datalogi og arkitektur felter.

Der er ingen tvivl om, at den tværfaglige tilgang i kraft i beslutninger, der tager sigte på at opbygge en grundlæggende viden udvikler sig i overensstemmelse med den udvikling, der sker inden for Computer Science and Engineering, og udstyre kandidater med de værktøjer og teknikker, der kræves, så de kan få store muligheder og mange forskellige jobs.

Adgangskrav og ansøgninger om indsendelse

Ansøgeren skal have opnået en kandidatgrad eller en bachelorgrad fra et anerkendt uddannelsesinstitution, i et af følgende områder: datalogi eller computer engineering eller elektronisk engineering eller elektroteknik, eller informationssystemer, eller hvilket som helst andet felt relateret til computer arkitektur videnskab. Studerende kan discipliner relevante for områderne teknik og matematik ejere, bør også gælde for dette program. Ansøgeren skal også rummer et universitet akademisk rekord tydelig præference for ansøgere med tidligere forskning erfaring og bør ansøgeren at have stærke beviser for, at han har de egenskaber at kvalificere ham til at blive en videnskabsmand og forsker og opfinder succes.

Ansøgere skal passere (IELTS) test eller (TOEFL), til at demonstrere færdigheder i det engelske sprog. Ansøgerne kan undtages fra dette krav, hvis de opfylder en af ​​betingelserne angivet nedenfor:

  • At ansøgeren har afsluttet sine universitetsstudier i en uddannelsesinstitution i landets modersmål er engelsk.
  • Den studerende skal indsende en formel skrivelse fra universitetet, som afsluttede sine studier, hvor; bekræfter at modtage en grad fra en institution til at være undervisningssproget er engelsk. (Hvis ikke fritaget for på anden måde).
  • At modersmål er engelsk Avanceret.

Det skal bemærkes, at GRE test (GRE) er ikke en forudsætning for optagelse på uddannelsen, men for at få en høj score, som hjælper med at fremme studerendes accept af dokumenter.

Program undervist i:
Engelsk
Hamad bin Khalifa University

Se 2 flere kurser fra Hamad bin Khalifa University »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 - 4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date