• Undersøgelser Varighed (år): 3 år
 • Undersøgelse Titel: Ph.d. i offentlig administration
 • Kvalifikationsniveau: Ph.D. (3rd cyklusser)
 • Undervisning Sprog: Ph.d.-studerende har mulighed for at skrive specialet og undersøgelsen enten på græsk eller engelsk
 • Processtudier: Fuld / delvis fremmøde
 • Minimum Credits: 90
 • Minimum europæiske Credits (ECTS): 180

programbeskrivelse

The University of Nicosia tilbyder ph.d.-program i offentlig administration, der fører til Doktorgrad (ph.d.) i offentlig administration.

Programmet er designet til at give den videnskabelige viden på det højeste faglige niveau og forberede de studerende til en karriere inden for videregående uddannelse, videnskabelig forskning og offentlig administration (Public Service, semi-statslige organisationer, lokale myndigheder (kommuner og Fællesskaber), offentlige organisationer og organer, ikke-statslige organisationer). Formålet med ph.d.-program i offentlig administration er at producere forskere, der vil gennemføre banebrydende forskning, foreslå innovative og gennemførlige løsninger og erobre ledende stillinger inden for den offentlige forvaltning. Programmet dirigerer de studerende til at bruge de mest moderne metoder til tværfaglig forskning i produktion og anvendelse af viden i teoretisk og praktisk niveau.

Forskningen af ​​de ph.d.-studerende, der er rettet til områder af direkte interesse for den offentlige tjeneste, såsom den strategiske analyse og planlægning, offentlige programmer, e-forvaltning, administrativ planlægning og organisering af de offentlige tjenester, udøvelse af offentlig politik og forvaltning af menneskelige ressourcer . Programmet er struktureret på en sådan måde, der giver eleverne mulighed for at specialisere sig i områder af særlig interesse, at have som baggrund viden og / eller erfaring inden for den offentlige forvaltning.

karrieremuligheder

De ph.d.-studerende, der fuldføre programmet vil være i stand til:

 1. Forstå Statens fakultet i de videregående uddannelser.
 2. Til at spille en ledende rolle på uddannelsesområdet, fx lederstilling på skoleniveau eller Undervisningsministeriet og Kulturministeriet.
 3. At arbejde som ledende medarbejdere i afdelinger i ministeriet for uddannelse og kultur (f.eks Pædagogisk Institut, Program Development Service).
 4. Foretage højere administrativ / akademisk / rådgivende rolle til private uddannelsesinstitutioner, forskningscentre eller rådgivningscentre.

Adgang til yderligere undersøgelser

Den ph.d.-studerende, der fuldfører sine studier kan forfølge postdoc studier i højere uddannelsesinstitution i landet eller i udlandet.

læringsresultater

Ved afslutningen af ​​ph.d.-programmet i offentlig administration er ph.d.ers:

 1. De vil få viden om de nyeste teorier og metoder på offentlig administration.
 2. De vil bygge specialiserede evner og færdigheder i studiet af komplekse teoretiske og praktiske problemer, og vil være i stand til at producere brugbare løsninger på disse problemer.
 3. De vil specialisere sig i søgningen, studere og forståelse af de problemområder i den offentlige forvaltning og i anvendelsen af ​​innovative metoder til håndtering.
 4. Overvåge udviklingen i den kognitive felt og den praksis følges i offentlig administration på globalt plan, og vil være i stand til at anbefale og implementere de bedste metoder og praksis for modernisering af den offentlige forvaltning på lokalt plan.
Program undervist i:
 • Græsk
 • Engelsk
University of Nicosia

Se 15 flere kurser fra University of Nicosia »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Contact school
Duration
3 - 8 år
Deltid
Fuldtid
Price
13,500 EUR
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Contact school

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school