PhD i engelsk sprog

University of Ostrava

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

PhD i engelsk sprog

University of Ostrava

Formålet med programmet:

  • at uddanne højt kvalificerede sproglige eksperter, som vil være i stand til at beskæftige sig selvstændigt med metodiske og praktiske spørgsmål i synkrone og diakrone lingvistik.
  • at forbedre den nuværende struktur i forskning / undervisning hold på universitetet og tilbyde eksisterende lærere mulighed for at erhverve yderligere kvalifikationer.

Indlæggelser procedurer:

Betingelserne nedenfor er fastsat af dekanen for Det Humanistiske Fakultet, Universitetet i Ostrava i henhold til § 49, underafdeling 1-5, Lov nr. 111/1998 Sb. på højere læreanstalter, med senere ændringer.

Ansøgningsskemaet (i elektronisk form, med en forkortet udgave, der skal udskrives ud efter afslutningen af ​​form afleveringsfristen er generelt den 31. august hvert år) skal ledsages af følgende dokumentation:

  • ansøgerens Curriculum Vitae
  • et dokument, der viser ansøgerens statsborgerskab
  • en bekræftet kopi af et dokument, der viser, at ansøgeren er indehaver af en universitetsuddannelse på kandidatniveau (Mgr. / MA eller tilsvarende)
  • et overblik over ansøgerens forskning til dato (f.eks publikationer, studiebesøg, kurser, konferencer etc.)
  • en plan for den påtænkte emne og struktur af ansøgerens afhandling (på engelsk)
  • en henvisning fra et medlem af undervisningen / forskningsverdenen

Proceduren for indlæggelser involverer et interview (på engelsk). Ansøgere skal forklare deres valg af emne for deres planlagte afhandling, der viser et godt kendskab til den relevante sproglige litteratur om det pågældende emne; afhandlingen kan fokusere på emner relateret til professionelle sprog og faglig diskurs. Det forventes også, at ansøgeren vil være i stand til at demonstrere et højt niveau af viden, når at reagere på forskellige spørgsmål om sproglige discipliner, der traditionelt indgår i filologisk læseplaner på universitet engelsk lingvistik afdelinger.

Interviewet foregår i person; den kan ikke gennemføres af korrespondance og elektronisk kommunikation. Datoen for interviewet (som regel i september) er annonceret af dekanen for fakultetet efter indstilling fra formanden for Udvalget for ph.d.-programmet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Ostrava, Moravian-Silesian Region
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tjekkiet - Ostrava, Moravian-Silesian Region
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen