Oversigt

Doktorgradsprogrammet i teknik forbereder næste generations ingeniørledere til at tackle nogle af de mest skræmmende og komplekse problemer i vores samfund.

Ingeniør doktorgrad producerer kandidater, der er genstand for eksperter inden for et videnområde inden for en ingeniørdisciplin. I stedet for at begrænse kandidater til individuelle ingeniørfelter, er ingeniørfaglig ph.d. giver de studerende fleksibilitet til at blive disciplinspecifikke fageksperter og ingeniørinitiatorer i et åbent arkitekturmiljø, der fremmer intellektuel vækst langs begge tværfaglige Pathways og inden for rammerne af konventionelle ingeniørdiscipliner. Med denne tilgang udvikler programmet forskere fra verdensklasse, der kan udnytte de mest lovende opdagelser og innovationer, uanset deres oprindelse inden for ingeniørområdet, for at udvikle tværfaglige løsninger til virkelige udfordringer.

Doktorgrad i ingeniørvirksomhed kræver, at hver elev behandler grundlæggende tekniske problemer af national og global betydning for det 21. århundrede . Fire vigtige industrier - sundhedspleje, kommunikation, energi og transport - er specielt behandlet. Disse applikationsområder påvirker alle enkeltpersoner på planeten og er fokusområderne, som ph.d.-kandidater og fakulteter bidrager til gennem undersøgelse og forskning.

Kollegiet har identificeret en række teknologiforskningsstyrker, herunder: fremstilling og materialer, signal- og billedbehandling, robotik og mekatronik, varmeoverførsel og termovæsker, ydeevne og strømbevidste computere, adgangs- og hjælpemidler, simulering, modellering og optimering, sikkerhed og sikkerhed og nano-videnskab og teknik. Studerende samarbejder med fakultetets medlemmer fra en række tekniske discipliner for at bringe disse teknologier styrker til at løse problemer med global betydning i applikationsdomænerne.

Studieplan

Læreplanen for ph.d.-doktorgraden giver disciplinære og tværfaglige kurser , forskningseminorier og ingeniørfokus-seminarer. Studerende forventes at have en disciplinær roteret teknisk styrke til at gennemføre og afslutte uafhængige, originale og nye samarbejder tværfaglige forskning, der bidrager til et af de fire industrielle og / eller samfundsmæssige fokusområder. Programmet består af 66 kredit timer: 18 kerneuddannelser, 9 disciplingrundlagskreditter, 9 industrifokusområder og 30 forskningsbevillinger

Kernekurser

Studerende gennemfører følgende kerne kurser: Interdisciplinære Forskningsmetoder (ENGR-701), Engineering Analytics Foundation (ENGR-707), Oversættelse af Opdagelse til Practice (ENGR-702), en teknisk analyse valgfag og doktorseminar.

Disciplin foundation kurser

Grundkurser bygger dybde inden for et disciplinært område inden for ingeniørvidenskab, såsom maskinteknik, elektroteknik og mikroelektronik, computerteknik, industri og systemteknik, kemiteknik eller biomedicinsk teknik.

Application domæne kurser

Dette strenge sæt af ingeniørkurser giver eleverne en omfattende dækning af tekniske udfordringer og løsningsmetoder i et af de fire nøglesektorområder, der er forbundet med programmet: sundhedspleje, energi, kommunikation og transport. Studerende vælger et fokusområde og arbejder med programdirektøren for at identificere et sæt fokusområder, der passer til deres forskning og faglige interesser. Studerende kan også tage yderligere kurser fra deres valgte industri som valgfag.

Kvalificerende eksamen

Studerende gennemfører en kvalifikationseksamen i slutningen af deres første studieår. Prøven evaluerer den studerendes evne, potentiale og kompetence til at udføre ph.d. niveau forskning.

Dissertation forslag og kandidatur eksamen

Studerende skal fremlægge et afhandlingsforslag til deres afhandlingskomité senest seks måneder efter eksamen og mindst tolv måneder før afhandlingseksamen. Forslaget giver mulighed for, at den studerende kan uddybe deres forskningsplaner og få feedback om retningen og tilgangen til deres forskning fra sit afhandlingsudvalg.

Forskningsvurderingsmøder

Forskningsvurderingsmøder giver en omfattende tilbagemelding til den studerende om deres dissertationsforskning og forventede resultater inden forsvaret af deres fulde afhandling. Forskningsvurderingsmøder skal afholdes mindst hvert halve år efter afslutningen af afhandlingsforslag og kandidateksamen indtil afhandlingsforsvaret.

Dissertation præsentation og forsvar

Hver doktorand forbereder en original, teknisk forsvarlig og velskrevet afhandling. De præsenterer og forsvarer deres dissertation og ledsagende forskning til deres afhandlingskomité.

Adgangskrav

At blive betragtet for optagelse til ph.d. kandidatuddannelsen skal opfylde følgende krav:

  • Udfyld en kandidat ansøgning .
  • Hold en baccalaureate grad (eller tilsvarende) fra et akkrediteret universitet eller college i en ingeniør disciplin.
  • Indsend officielle transkripter (på engelsk) for alle tidligere afsluttede bachelor- og kandidatuddannelser.
  • Har mindst Kumulativ GPA på 3,0 (eller tilsvarende).
  • Indsend scoringer fra GRE.
  • Indsend en erklæring om forskning, der beskriver ansøgerens (a) interesse i et af de fire anvendelsesområder inden for transport, energi, kommunikation eller sundhedspleje; b) områder af teknologistyrke i overensstemmelse med kollegiums fakultet og c) disciplinært grundlag.
  • Indsend en aktuel CV eller curriculum vitae, der fremhæver uddannelsesmæssig baggrund og erfaringer.
  • Indsend mindst to bogstaver med faglig og / eller faglig henstilling. Brev til ph.d.-kandidater skal være fortrolige og skal indsendes direkte fra dommeren til RIT.
  • Deltage i en på-campus eller telefonkonferencesamtale (når det er relevant).
  • Internationale ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk, skal indsende scoringer fra TOEFL, IELTS eller PTE. Der kræves et minimum af TOEFL score på 94 (internetbaseret). En minimum IELTS score på 7.0 er påkrævet. Det engelsksprogede testkrav er frafaldet for engelsksprogede eller for de indleverede transkripsjoner fra grader tjent på amerikanske institutioner.

Yderligere information

Residency

Alle studerende i programmet skal bruge mindst tre år i bopæl inden afslutningen af graden.

Program undervist i:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

Se 7 flere kurser fra Rochester Institute of Technology (RIT) »

Senest opdateret July 16, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 26, 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
1,980 USD
undervisning pr. kredit time
Deadline
Kontakt skolen
Priority deadline January 15, rolling thereafter.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 26, 2019
End Date
Maj 2023
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Priority deadline January 15, rolling thereafter.

Aug 26, 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Priority deadline January 15, rolling thereafter.
End Date
Maj 2023