Read the Official Description

Engineering Ph.D.

Programoversigt

Doktorgraden semesterpraktik forbereder den næste generation af tekniske ledere til at løse nogle af de mest skræmmende og komplekse problemer, som vores samfund står over for.

Programmets mål er at producere civilingeniører, som emne eksperter i et vidensdomæne inden for en teknisk disciplin, og som kan konkurrere med dem, der har tjent fagspecifikke doktorgrader i teknik. I stedet for at begrænse kandidater til de enkelte tekniske områder (f.eks, kemiske, computer, elektriske, industrielle, mekanisk osv.) Programmet giver de studerende mulighed for at blive emne eksperter og tekniske innovatorer i en åben arkitektur miljø, fremme intellektuel vækst sammen både tværfaglige stier og inden for rammerne af konventionelle ingeniørdiscipliner. Med denne fremgangsmåde, som programmet udvikler forskere i verdensklasse, der kan udnytte de mest lovende opdagelser og nyskabelser, uanset deres oprindelse inden for ingeniørområdet, at udvikle tværfaglige løsninger til den virkelige verden udfordringer.

Ph.D. i teknik kræver, at hver elev til at løse fundamentale tekniske problemer af national og global betydning for det 21. århundrede. Fire vigtige industrier-sundhedspleje, kommunikation, energi og transport-behandles specifikt. Disse industrier påvirker ethvert individ på planeten og er indsatsområderne ph.d.-studerende og fakultetet vil bidrage til gennem studier og forskning.

Curriculum

Studieordningen for doktorgraden i teknik giver faglige og tværfaglige kurser, forskning mentorskab og teknik fokusområde seminarer. De studerende forventes at have en disciplinær rodfæstet teknisk styrke til at gennemføre og fuldføre uafhængig, original og roman samarbejde tværfaglig forskning bidrager til en af ​​de fire industrielle og / eller samfundsmæssige indsatsområder. Programmet består af 66 kredit timer: 30 kursus kreditter, 6 ingeniør fokusområde kreditter og 30 forskningsprojekter kreditter.

Kernekurser

Studerende vil fuldføre følgende centrale kurser: Interdisciplinary Research Methods, Engineering Analytics Foundation og Engineering Analytics valgfrie.

Disciplin grundkurser

Grundkurser opbygge dybde inden for en disciplinær område af ingeniørarbejde, såsom maskinindustrien, elektrisk og mikroelektronik engineering, computer engineering, industri-og systemudvikling, kemiingeniør eller biomedicinsk teknik.

Branchefokus området kurser

Begyndende med kurset Oversættelse Discovery i praksis, denne strenge sæt af fire ingeniøruddannelser giver de studerende med omfattende dækning af tekniske udfordringer og løsningsmetoder i de fire centrale industri områder i forbindelse med programmet: sundhedspleje, energi, kommunikation og transport. Eleverne vælger et fokusområde og fuldføre tilsvarende sæt af kurser. Studerende kan også tage yderligere kurser fra deres udvalgte industri som valgfag.

Fokusområde valgfag

Studerende gennemfører mindst tre fokusområder valgfag. Disse kurser, der er udvalgt fra kurser inden for de nuværende RIT uddannelser og forbundet med fokusområdet undersøgelse selvvalgt, yde specialiseret viden og færdigheder-sæt er relevante for den studerendes afhandling forskning.

Omfattende eksamen

Studerende gennemfører en omfattende eksamen ved afslutningen af ​​deres første studieår. Eksamen evaluerer den studerendes evner, potentiale og kompetence i at gennemføre Ph.D. forskning.

afhandling forslag

Eleverne skal præsentere en afhandling forslag til deres afhandling udvalg tidligst seks måneder efter den omfattende eksamen og mindst seks måneder forud for kandidatur eksamen. Forslaget giver mulighed for den studerende at uddybe deres forskning planer og for at få feedback på retning og tilgang til deres forskning fra hans / hendes afhandling udvalg.

Kandidatur eksamen

Kandidatur eksamen giver omfattende feedback til den studerende om deres afhandling forskning fremskridt og forventede resultater inden forsvar for deres fulde afhandling.

Afhandling præsentation og forsvar

Hver ph.d.-kandidat vil forberede en original, teknisk forsvarlig, og velskrevet afhandling. De vil præsentere og forsvare deres afhandling og dens ledsagende forskning til deres afhandling udvalg.

Adgangskrav

At komme i betragtning til optagelse på Ph.D. semesterpraktik, skal kandidaterne opfylde følgende krav:

  • Hold en studentereksamen grad i en teknisk disciplin fra et godkendt universitet,
  • Indsend et CV fremhæve uddannelsesmæssige baggrund og erfaringer,
  • Indsend en redegørelse for formålet for forskning,
  • Indsend scores fra Graduate Record Examination (GRE),
  • Indsend officielle udskrifter (på engelsk) for alle tidligere gennemført bachelor-og kandidatniveau selvfølgelig arbejde,
  • Har en GPA på 3,0 eller højere (eller et minimum GPA på 3,0 i grundforløb arbejde),
  • Indsend mindst to breve af akademisk og / eller faglig anbefaling. Dommere skal sende anbefaling breve via e-mail til gradinfo@rit.edu eller via postvæsenet direkte til Graduate Tilmelding Services.
  • Deltag i en on-campus eller telekonference interview (hvis relevant), og
  • fuldføre en kandidat ansøgning.
  • For internationale ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk, skal indsende scores fra Test af engelsk som fremmedsprog. Minimum score på 587 (papirbaserede) eller 94 (Internet-baseret) er påkrævet. International English Language Testing System (IELTS) scorer vil blive accepteret i stedet for TOEFL eksamen. Mindste score vil variere, men det absolutte minimum score kræves for ubetinget accept er 6,5.

Yderligere oplysninger

Residency

Alle studerende i programmet skal bruge mindst tre år som bosiddende fuldtidsstuderende inden afslutningen af ​​den grad.

Program taught in:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

See 7 more programs offered by Rochester Institute of Technology (RIT) »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date