Læs den officielle beskrivelse

PhD i Filosofi

Institut for Filosofi s kandidatuddannelse i sociale, politiske, etiske og juridiske filosofi (SPEL) giver de studerende avancerede kurser og individuel forskning i klassisk, moderne og nutidig social og politisk filosofi, samt etik og retsfilosofi. SPEL anerkender og respekterer både den anglo-amerikanske (analytisk) og Continental (europæiske) traditioner, samt forskellige ikke-vestlige traditioner, feministisk filosofi og kritisk løb teori, og andre nye områder af filosofi. Studerende med en række filosofiske interesser er velkomne til at gælde for SPEL programmet.

Vores program byder på en terminal Master of Arts (MA) og en Doctor of Philosophy (ph.d.) spor, med specialisering i sociale, politiske, etiske og / eller juridisk filosofi. Den MA er ofte forfulgt af studerende, der er interesseret i postgraduate karriere i loven, erhvervslivet eller den offentlige orden. Ph.d. forbereder de studerende til specialisering inden de mest efterspurgte og hurtigst voksende områder i moderne filosofi i gymnasier og universiteter. Vores afdeling nyder meget vellykket placering satser og aggressiv faglig udvikling.

Seneste ph.d. graduate placeringer omfatter: assisterende professor ved Southern Illinois University, adjunkt i Antiokia College, assisterende professor ved Mardin Artuklu University i Tyrkiet, assisterende professor ved Universidad Jorge Tadeo Lozano i Colombia og postdoc stipendium på Seton Hall University.

SPEL kandidatuddannelse

Kandidatuddannelsen i sociale, politiske, etiske og juridiske Filosofi (SPEL) tilbyder studerende avancerede kurser og individuel forskning i klassisk, moderne og nutidig social og politisk filosofi, etik og retsfilosofi. SPEL anerkender og respekterer arbejde i både den anglo-amerikanske (analytisk) og Continental (europæiske) traditioner, såvel som i forskellige ikke-vestlige traditioner, i feministisk filosofi og kritisk løb teori, og i andre nye områder af filosofi. Studerende med en række filosofiske interesser skal føle sig velkomne til at gælde for SPEL programmet.

Ph.D. i SPEL

Krav til Ph.D. omfatter Mesterens krav (eller en MA fra en anden institution), yderligere seks seminarer, sprogkundskaber, en adgangsgivende eksamen, og en afhandling med mundtligt forsvar. Der kan være yderligere krav til dem, der kommer ind med en MA, som ikke tidligere er specialiserede i Spel felter.

Det er muligt for de studerende at skrive en afhandling om et emne i filosofi, der ikke er i sociale, politiske, etiske eller retsfilosofi. Hvis du vælger at arbejde med en sådan et emne, og har efter aftale med en rådgiver, kan du erstatte en eksamen på dit forskningsområde for en af ​​de SPEL MA Omfattende eksamener. Du kan også erstatte en filosofi kursus for enhver obligatorisk kursus, bortset fra de første år Spel seminarer.

I øjeblikket er vores gennemsnitlige tid-til-grad fra bachelor til ph.d.-studium er 5,7 år, hvilket er omkring tre år mindre end den nationale norm. Men vores nuværende forventning er, at de studerende er færdig i fem år, og vi arbejder med de studerende til at hjælpe dem med at opnå dette.

Professionel udvikling

Binghamton s kandidatuddannelse i filosofi går ud over de historiske emner fra hele verden. Medlemmer af vores fornemme fakultet give et solidt fundament i begreber, samtidig fremhæver deres links til aktuelle debatter. Vi kalder vores program SPEL, stående i sociale, politiske, etiske og juridiske filosofi. Gennem en kombination af workshops, foredrag, konferencer og læsning grupper forsøger vi at hjælpe eleverne til at overveje større systemer og deres operationelle mål, og hvordan problemerne i dem kan løses. Studieforløb er meget individualiseret, og give studerende mulighed for at udvikle deres interesser med vejledning af et fakultet rådgiver.

Universitetets Fleishman Center for Karriere og faglig udvikling er en ekstra ressource for studerende. Centret indeholder mange nyttige tjenester, at støtte faglig udvikling, herunder mock interviews, CV kritik, og karriere workshops.

Efter du opgradere

Kandidater i vores kandidatuddannelse har haft fremragende placering satser i ph.d.-programmer, mens mange ph.d. kandidater har opnået positioner på prestigefyldte gymnasier og universiteter. Erfaringerne som undervisningsassistenter og kandidatstuderende assistenter i løbet af deres studie kan give værdifuld uddannelse, uddannelsesinstitutioner aktive søge i kandidater. Andre alumner har fortsat deres uddannelse i jura og fandt arbejde som advokater eller juridiske medarbejdere. Resten har indtastet den private sektor i forretning og forvaltning kapacitet.

Indlæggelser Krav

For at være berettiget til kandidatoverbygningen, skal du:

 • Giv et komplet sæt af din bachelor (og, hvis relevant, kandidat) udskrifter viser en af ​​følgende:
  • Du har tjent en bachelorgrad (eller tilsvarende) fra et nationalt eller regionalt akkrediteret kollegium eller universitet
  • Du er inden for et akademisk år for at tjene en bachelorgrad (eller tilsvarende) fra et nationalt eller regionalt akkrediteret kollegium eller universitet
  • Du er berettiget til at ansøge som en del af et aftalememorandum mellem din nuværende institution og Binghamton University
 • Har tjent som minimum et af følgende:
  • En 3,0 GPA i hele din bachelor karriere
  • En 3,0 GPA under din sidste 60 semester kreditter eller 90 kvartal kreditter af din bachelor-grad, med de fleste kurser sorterede regelmæssigt (ikke som "bestået / ikke bestået")
  • En 3,0 GPA i en kandidatgrad, med de fleste kurser sorterede regelmæssigt (ikke som "bestået / ikke bestået")
  • I betragtning af de forskellige karakterskala anvendes rundt om i verden, hvert akademiske afdeling vurderer internationale udskrifter til at afgøre fra sag til sag, om de viser en af ​​de ovenstående krav.

Hvis du vil anvende, skal du indsende følgende materialer. For generelle retningslinjer for disse materialer, se Adgangskrav hjemmeside.

 • Online kandidatgrad program med kandidatgrad ansøgningsgebyr
 • Udskrifter fra hver skole eller universitet, du har deltaget
 • Personlig erklæring 2 til 3 sider, der beskriver dine grunde til at forfølge kandidatoverbygningen, dine karriereønsker, dine særlige interesser inden for dit felt, og eventuelle usædvanlige funktioner i din baggrund, der måske har brug for forklaring eller være af interesse for den kandidat optagelsesudvalg
 • Genoptag eller Curriculum Vitae
 • Breve af anbefaling (2 til MA ansøgere, 3 for ph.d. ansøgere)
 • Officielle GRE scoringer

Internationale studerende skal også indsende følgende materialer. For mere information om disse materialer, se International Students sektion af Adgangskrav hjemmeside.

 • International Student Financial Statement (ISFS) formular
 • Støtte finansiel dokumentation (såsom kontoudtog, legat eller sponsor breve mv)
 • Bevis for engelsk sprogfærdighed (såsom officielle TOEFL / IELTS / PTE Academic scores)

Disse oplysninger er med forbehold for ændringer. Mens vi gør alt for at opdatere disse program-sider, anbefaler vi, at du kontakter afdelingen med spørgsmål om programspecifikke krav.

klasse Profile

Samlet Tilmelding: 37 International / Non-Citizen Tilmelding: 20% GRE Verbal: 81% GPA: 3,74

* Score (r) repræsenterer gennemsnittet for de senest indrømmede klasse. Scoring lavere vil ikke resultere i automatisk afvisning af ansøgningen, og scoring højere garanterer ikke accept.

Tidsfrister

Fall: 1 februar

Forår: 15 oktober

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Binghamton University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
6 år
Fuldtid
Price
12,921 USD
(Resident); $ 24,261 (Non-Resident)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date