Read the Official Description

PhD i kemi

Binghamton University kandidatuddannelse i kemi tilbyder Master of Arts (MA), Master of Science (MS) og dr.phil (ph.d.) grader i kemi for studerende, der er innovativ, konkurrencedygtig og meget motiveret i de traditionelle områder af analytisk, uorganisk, organisk og fysisk kemi, samt andre relevante tværfaglige emner.

Ved udgangen af ​​det første år, er hver elev parret med et fakultet rådgiver baseret på forskningsinteresser og tilgængelighed. Vores afdeling rådgivere vejlede de studerende i hele deres akademiske karriere, fra valg af kurser til forskning udvikling.

Vores studerende jævnligt anerkendt for ekstraordinære akademisk præstation og forskningsindsats gennem forskellige priser og legater. Andre finansieringsmuligheder såsom undervisning assistentophold, forskning assistentophold og stipendier er også tilgængelige.

læge i filosofi

Ph.d. tildeles primært til en oprindelig undersøgelse, som resulterer i et betydeligt fremskridt i viden i et område med kemi. En klar forståelse af de grundlæggende principper, eksperimentelle teknikker og aktuelle teorier om kemi er også påkrævet, og en omfattende række kurser og seminarer hjælper med at holde den studerende sig ajour med den seneste udvikling på mange områder. Eleverne skal demonstrere en bredde af forståelse over mange områder af kemi, et perspektiv på forholdet i kemi til andre områder og ekspertise i valgt til afhandlingen forskningsområde. Vi forventer de fleste studerende til at færdiggøre deres ph.d.-programmer i fire år.

Færdigheder i et specialiseret område etableres ved kumulative undersøgelser (almindeligvis benævnt "cums"), tilbød 10 gange om året i et af følgende områder: analytisk, uorganisk, organisk eller fysisk kemi. Studerende er forpligtet til at videregive tre ud af otte af disse eksamener i deres vigtige områder. Undersøgelserne kan dække stort set ethvert emne inden for det fastlagte, og give den kandidat pensum udvalget med en vurdering af den studerendes vækst som en kemiker. Disse eksamener begynde senest det andet år af bopæl.

En studerende kan, sammen med hans eller hendes fakultet rådgiver, udarbejde et forslag, med begrundelse for en alternativ omfattende undersøgelse, og indsende forslag til kandidat pensum udvalget til godkendelse. Hvis det godkendes, forskning rådgiver og den studerende udpege en vejledning bestående af mindst fem videnskabelige medarbejdere, herunder mindst én fastansatte kemi fakultet medlem, der ikke er afhandlingen forskning rådgiver, med en udpeget formand, der ikke er afhandlingen forskning rådgiver. Efter godkendelse i graduate pensum udvalget, bliver vejledningen udvalg ansvarlige for at administrere en omfattende undersøgelse af det aftalte format, og for at overvåge elevens fremskridt i retning graden.

Ved afslutningen af ​​de "cums," hver elev tager en mundtlig eksamen før en afhandling udvalg, som bruger denne undersøgelse for at fastslå, om den studerende har udviklet til det punkt, hvor uafhængig forskning kan passende udføres. Tilfredsstillende afslutning af denne undersøgelse er den sidste forhindring før afslutningen af ​​forskning og præsentation af et speciale.

Den vigtigste og tidskrævende del af ph.d.-uddannelsen er naturligvis, forskningen. Hver elev er forpligtet til at gennemføre en betydelig stykke videnskabelig undersøgelse, skrive en afhandling, der beskriver arbejdet og de konklusioner, der kan drages af dette arbejde, og derefter forsvare arbejdet før et udvalg af kemi og ikke-kemi fakultet.

Biological Chemistry og Biokemi Track

Kandidatuddannelsen i biologisk kemi og biokemi er et program for studerende, der ønsker at specialisere sig i kemien i biologiske systemer. Studerende ind dette program tage en biokemi placering undersøgelse i stedet for en organisk, uorganisk eller analytisk placering eksamen. Desuden er et separat sæt kumulative undersøgelser givet, og de studerende kan tælle et ekstra kursus uden for afdelingen mod minimum seks til otte kurser, der er nødvendige for ph.d.-graden.

Materialekemi Track

Et tværfagligt kandidatuddannelse i materialer kemi er blevet godkendt af fakultetet. Studerende kan tage et materiale og solid-state placering undersøgelse i stedet for de organiske og analytiske placering undersøgelser. Relevante kumulative undersøgelser er givet, og kurser uden afdelingen er påkrævet mod de minimumskrav kurser er nødvendige for MS og ph.d.-grader.

Efter du opgradere

Ph.d. kandidater har fået aftaler på Harvard Medical School, Cornell University og stipendier på institutioner som National Institutes of Health, Atotech USA Inc. og Warner Babcock Institut for grøn kemi.

Optagelse Information for Graduate Study i kemi

Kandidatuddannelsen i kemi mener eleverne på løbende basis i løbet af året. Både September og januar optagelse er mulig. Adgang til kandidatuddannelsen er baseret på udskrifter, breve af anbefaling og GRE scoringer. er også anmodet Emnet test i kemi. Særlige overvejelser er også taget i betragtning.

Sprog og GRE krav

Internationale studerende, hvis modersmål ikke er engelsk, er også forpligtet til at indsende deres TOEFL score; applikationer med en TOEFL under 80 (internet-baseret test), vil ikke blive behandlet. Du opfordres til at søge online på Graduate School.

Optagelse af internationale studerende er yderst konkurrencedygtig. For at være konkurrencedygtig du får brug for en TOEFL score på mindst 90 (internet-baseret test), og en kombineret mundtlig og kvantitativ GRE score på over 1200 (gamle system) eller 310 (ny ordning effektiv november 2011). En høj score på emnet test vil også hjælpe.

Hvor ansøges

Alle ansøgere skal ansøge online via ph.d.-skolens hjemmeside.

klasse Profile

GRE Kvantitativ: 65% GPA: 3.3 International / Non-Citizen Tilmelding: 64%

* Score (r) repræsenterer gennemsnittet for de nyligt indrømmede klasse; scorer lavere ikke medfører automatisk afvisning og lave højere garanterer ikke accept.

Tidsfrister

Fall: 1 februar

Forår: Rullende

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by Binghamton University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
12,921 USD
(Resident); $ 24,261 (Non-Resident)
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date