PhD i ledelse

Estonian Business School (EBS)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

PhD i ledelse

Estonian Business School (EBS)

Ph.d.-program i Management, med fokus på forskning for erhvervslivet, offentlige og civilsamfundets organisationer, er det eneste ph.d.-uddannelsen i ledelse i Estland, og tilbyder et omfattende perspektiv på ledelse. Programmet blev fuldt akkrediteret i juni 2009.

Kontinuiteten af ​​F & U gennemføres på EBS er garanteret af programmet, som alle elever er integreret i in-house forskningsaktiviteter ved deres lokale vejleder. Programmet er undervises på engelsk og studerende involverer studerende fra flere lande.

Programmet forvaltes af Forskningsråd EBS, der er ansvarlig for den løbende udvikling og kvalitetssikring. Ph.d.-studerende har en undersøgelse konsulent, der hjælper dem med at planlægge deres studier.

Program

Den samlede mængde af ph.d.-program i ledelse er 240 ECTS, hvoraf de undersøgelser giver 60 ECTS og forskningsaktivitet 180 ECTS. Undersøgelser består af obligatoriske kurser (33 ECTS), valgfag (12 ECTS), ph.d.-seminarer (9 ECTS) og pædagogisk praktik (6 ECTS). Programmet pensum tjener som en rettesnor for ph.d.-studerende, men hver studerende har ret og pligt til at sammensætte en individuel studieplan, erklære hvert semester alle afvigelser fra de nominelle studier.

Alle ph.d.-studerende har mulighed for at gå på udveksling med det mål at passere en del af deres studier eller forsker i et udenlandsk universitet. Sådan udveksling er meget opmuntret.

Forskning af ph.d.-studerende er udført i henhold til individuel studieplan under vejledning af vejleder. Forløbet af ph.d.-studerende evalueres årligt af bedømmelsesudvalget dannet af Forskningsråd.

Den ph.d.-afhandling præsenteres i for at ansøge om lægens grad kan være i form af en selvstændig afhandling, en serie publikationer, der følger med sammenfattende oversigtsartikel, eller en offentliggjort monografi.

Obligatoriske kurser af ph.d.-programmet er:

 • Filosofi og metode for Videnskab;
 • Kvalitative forskningsmetoder;
 • Kvantitative forskningsmetoder;
 • Institutionelle Economics;
 • Forskning Design;
 • Sociale systemer og organisatoriske teorier;
 • Moderne Paradigmer af Social Science;
 • Ledelsesteorier;
 • Systems Science.

Der er tre forskellige muligheder for at opbygge din doktorafhandling:

 1. Serie af publikationer (minimum 3) med en afgørende artikel, der er udgivet af EBS som en afhandling. Publikationerne skal være i overensstemmelse med nedenstående liste, og hvis en artikel har mere end én forfatter de enkelte bidrag skal forklares.
 2. Monografi udgivet af EBS som en afhandling. Monografi skal peer reviewed af mindst to internationalt anerkendte og uafhængige forskere. Forudsætning for denne mulighed er mindst en publikation kompatibel med listen nedenfor.
 3. Højt niveau peer-reviewed monografi udgivet af kendte internationale forlag.

Efter publikationsliste anses for passende til udgivelse dit ph.d.-forskning:

 1. Videnskabelige artikler publiceret i tidsskrifter indekseret af Thomson Reuters Web of Science;
 2. Videnskabelige artikler publiceret i tidsskrifter indekseret af europæisk reference indeks humaniora kategorierne INT1 og int2;
 3. Videnskabelige artikler udgivet i andre peer-reviewed internationale forskningstidsskrifter med et ISSN-kode og international redaktion, som er rundsendt internationalt, og er åben for internationale bidrag;
 4. Artikler / kapitler i bøger udgivet af kendte internationale forlag;
 5. Højt niveau peer-reviewed forskning monografier.

undervisning

Hver ph.d.-studerende skal bestå praktikken i undervisningen på universitetet i volumen på 6 ECTS. Pædagogisk praktik finder normalt sted i hjemmet universitetet (EBS) under tilsyn af en professor. Formålet med denne er at give de ph.d.-studerende, der er nødvendige kompetencer og erfaring med at undervise på universitetsniveau. Mængden og periode med praktik ligger i den individuelle studieplan.

Udvekslingsstudier

Hver ph.d.-studerende på EBS har mulighed for at besøge et udenlandsk universitet eller forskningsinstitution med et mål om at tage kurser og udføre forskning. Hosting institution vælges af den ph.d.-studerende selv eller med vejledning af vejlederen, og derefter koordineret med hjem universitet. Målet med udvekslingen er at øge omsætningen af ​​viden og etablere faglige kontakter. Længde af udvekslingen kan variere fra en til fem måneder.

Forskning udveksling kan finansieres ved på legater fra Dora og Kristjan Jaak programmer. Mere information om deadlines, krav, udvælgelsesprocessen og størrelse af stipendier kan blive bedt om fra Akademisk sekretær på skolen.

Optagelse

Forudsætningen for ansøgning til ph.d.-programmet i ledelse er en kandidatgrad i samfundsvidenskab eller erhvervsadministration (eller tilsvarende kvalifikation).

Dokumenter kan indsendes hele året rundt, men nye ph.d.-studerende optages to gange årligt - i den sidste uge af august og januar.

Følgende dokumenter skal indsendes til anvendelse:

 • anvendelse
 • Curriculum vitae
 • universitetseksamensbeviser og diplom kosttilskud
 • abstrakt af ph.d.-projektet
 • pas eller id-kort

Beslutning om optagelse er lavet af Rådet for EBS Research baseret på forskning fokus for EBS, motivation af ph.d.-studerende og argumentation fremlagt i forslaget.

Adgang til studieår 2017/2018 er nu forbi. Indtastningsfrist for studieår 2018/2019

For EU-kandidater er 5. januar 2018 og 1. juli 2018.

For kandidater uden for EU er den 10. april 2018. Til optagelse skal du lave 5 minutters præsentation af dit forskningsforslag og besvare spørgsmålene fra adgangskomitéen. Præsentationen kan ske via skype (for de udenlandske kandidater, er den tid, arrangeret individuelt) eller i EBS. Næste interviews finder sted den 29. januar 2017 .

For mere detaljeret information besøg venligst: http://www.ebs.ee/en/research-and-doctoral-studies/admission

Adgangskrav

Kandidatuddannelsen i samfundsvidenskab eller erhvervsadministration eller anden tilsvarende kvalifikation er obligatorisk. Desuden:
 • Skriftlig henstilling-aftale fra ph.d.-afhandling
 • Forskningsforslag af den fremtidige ph.d.-afhandling (emne, skitseret forskningsproblem, beskrivelse af forskningsmetode);
Indgangskvalifikationsdokumenterne accepteres på følgende sprog: Engelsk. Ofte kan du få en passende udskrift fra din skole. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du officielle oversættelser sammen med verificerede kopier af originalen.

Sprogkrav

engelsk Accepteret bevis på færdigheder: FCE eller CAE, IELTS 6+ eller TOEFL 79+ Minimum
 • TOEFL score på 550 point;
 • IELTS score på 6,0 point;
 • Eller andet officielt accepteret mundtligt og skriftligt engelsk testresultat vil blive accepteret.

Andre krav

 • Der skal gives mindst 1 reference (r).
 • Skriftlig anbefaling-aftale fra ph.d.-afhandling.
 • Et motivationsbrev skal tilføjes til din ansøgning.
Desuden:
 • CV (uddannelse, faglig udvikling, forskning og udvikling);
 • Kopier af id eller pas
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Estland - Tallinn, Harju County
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Estland - Tallinn, Harju County
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen