Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. om ledelse

Det er med stor glæde at vi præsenterer en ny udgave af ph.d.-programmet i ledelse. Succesen fra tidligere udgaver er opnået gennem afslutningen af ​​gode forskningsprojekter og den deraf følgende offentliggørelse af deres resultater i konferencer og bl.a. Peer reviewed papirer udgivet i gode ranking internationale tidsskrifter. Disse fakta berettiger vores entusiasme og engagement i lanceringen af ​​denne udgave.

Gennem sin eksistens har School of Economics and Management (ISEG) haft et grundlæggende bidrag til uddannelse af kadre og ledere af portugisiske organisationer og internationale. ISEGs fakultet og ph.d.-alumner viser en god udgivelses- og citatregistrering.


Doktorsprogrammet i ledelse sigter mod at give doktorand en dyb forståelse af ledelsesproblemer og en stærk baggrund i metoder og anvendt ledelsesforskningsteknik. Indførelsen i netværk af forskere fremmes ikke kun gennem samarbejde mellem lærere og forskere fra flere europæiske og nordlige og sydamerikanske universiteter, men også ved at udnytte ISEGs medlemskab af EIASMs akademiske råd - Det Europæiske Institut for Avancerede Studier i Ledelse, med base i Bruxelles, og blandt andet IMP (Industrial Marketing and Purchasing).


Denne ph.d. vil give dig den nyeste viden om forretnings- og ledelsesteori og de nødvendige værktøjer, metoder og forskningsstrategier til at udvikle relevant og effektiv forskning i dit specifikke område af interesse for erhvervslivet eller ledelsen. Udviklingen af ​​programmet, selv om det kræver ret både for fuld tid og deltidsstuderende, er kompatibel med at holde på professionel eller industriel aktivitet. Skolernes faciliteter er fremragende, og professorerne er meget kvalificerede, kompetente og venlige.

Indgangsvilkår og kriterier


Ansøgninger er velkomne fra kandidater fra ISEG Masters i økonomi, eller en tilsvarende Masters. Ansøgere, der har en kandidat eller tilsvarende grad i et andet felt, kan indrømmes, men først efter at have bestået for pensum i 1. semester af ISEG-masterne i økonomi. Udvælgelsen af ​​kandidater er lavet af Ph.d.-programmets videnskabelige bestyrelse, baseret på følgende kriterier: Masters og respektive slutkursus; Bachelorer og respektive afsluttende karakter Videnskabelig læseplan og relevant erhvervserfaring.

Target


Dem, der søger en avanceret uddannelse, og som ønsker at udføre forskning inden for økonomi som forberedelse til en højt kvalificeret rolle i den offentlige sektor eller den private sektor. En sådan holdning omfatter universitetsundervisning og forskning, ledelse og ledelse af nationale og internationale organisationer, rådgivning, uddannelse og forskningsprojekter og studier.

Operationelt Regime


Klasser og seminarer er hovedsagelig på mandage (eftermiddage og tidlig aften) og tirsdag og onsdag aftener.

På samme tid som ansøgningen eller efter tilmelding kan kandidaten søge stipendium fra Stiftelsen for Videnskab og Teknologi, hvis ansøgningsfrister er forenelige med dem, der er tilmeldt programmet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra ISEG - Lisbon School of Economics & Management »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
7,000 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date