Læs den officielle beskrivelse

PhD i Mechanical Engineering

Institut for Mekanisk Teknologi tilbyder programmer, der fører til Master of Science (MS), Master of Engineering (Meng) og PhD inden for maskinkonstruktion. Vores pensum omfatter teori, design og laboratorium erfaring inden for termiske væsker, mekanik, dynamiske systemer, og design og materialer. Vores program søger at uddanne elever til at blive fremtidens ledere i branchen.

MS sporet giver en afbalanceret studium, der omfatter avanceret teori og praktisk viden ansøgning. Studerende vil være tilstrækkeligt forberedt på at forfølge en karriere i industrien eller indtast et ph.d.-program. Den Meng sporet forbereder de studerende til professionel praksis og kræver ingen afhandling eller projekt. Ph.d.-uddannelsen er en forskningsbaseret intensivt, tværfagligt program. Finansiering er tilgængelig i form af undervisning og forskning assistentophold. Mange af vores assistentophold omfatter union og sundhedsmæssige fordele.

Add-on certifikater og accelererede programmer som en BS + MS og en fast track BS + MBA er også tilgængelige.

Graduate Academic Program Information

Den Mekanik Institut tilbyder kandidatuddannelser i det brede felt af maskinindustrien, og er en del af universitetet hele, tværfaglig Materials Science & Engineering. Ph.d.-uddannelsen forbereder de studerende til grundlæggende og anvendt forskning i maskinindustrien gennem tværfaglige forskningsområder reflekterende interesser ME fakultet.

ph.d.-programmer

Ph.d.-programmer forberede de studerende til grundforskning og anvendt forskning i maskinindustrien eller materialevidenskab & teknik. Forskningsområder er tværfaglige og afspejle interesser Watson School fakultet.

Studerende kan specialisere sig i et af følgende områder:

 • Mekanik og Design
 • Dynamic Systems og Akustik
 • materialer
 • Transport fænomener

Professionel udvikling

Kandidatuddannelsen i maskinindustrien har en fleksibel og tværfaglig læseplan, der opfordrer eleverne til at udforske muligheder, der kan berige deres faglige erfaring. Samtidig, det fremmer relationer med branchens giganter som Samsung samt samarbejde læseplaner med universiteter i udlandet. Laboratorieundersøgelser faciliteter på campus er nye og state-of-the-art.

Ph.d.-uddannelsen omfatter følgende forskningsområder:

 • Mekanik og design, med vægt på faststofmekanik / stress analyse, vibrationer og tribologi
 • Thermofluids, med vægt på varmeoverførsel, smøring, materialer, forarbejdning og miljømæssige / biologiske transport fænomener
 • Materialer, med vægt på mikrostrukturel / ejendom relationer og elektroniske emballagematerialer
 • Computational Mechanics, med vægt på asymptotiske metoder og hybride analytiske / beregningsmetoder

Watson Karriere og Alumni Connections tilbyder professionel rådgivning og tjenester såsom interview vejledning, følgebrev kritikker og netværksmuligheder. Den Mechanical Engineering Graduate Student Organization er også tilgængelig til at hjælpe nye og nuværende studerende til akademiske eller generelle spørgsmål om samfundet.

Efter du opgradere

På grund af omsættelighed af en avanceret grad i maskinindustrien, alumner let overgang til en bred vifte af karrieremuligheder. Kandidater af programmet har fået positioner i konkurrencedygtige virksomheder som Apple, Microsoft, Samsung, Ford, Texas Instruments, General Electric, Toyota, Lockheed Martin og CISCO. Ph.d. kandidater kan indtaste den akademiske verden ved at blive professorer i institutioner som Northeastern University.

Indlæggelser Krav

For at være berettiget til kandidatoverbygningen, skal du:

 • Giv et komplet sæt af din bachelor (og, hvis relevant, kandidat) udskrifter viser en af ​​følgende:
  • Du har tjent en bachelorgrad (eller tilsvarende) fra et nationalt eller regionalt akkrediteret kollegium eller universitet
  • Du er inden for et akademisk år for at tjene en bachelorgrad (eller tilsvarende) fra et nationalt eller regionalt akkrediteret kollegium eller universitet
  • Du er berettiget til at ansøge som en del af et aftalememorandum mellem din nuværende institution og Binghamton University
 • Har tjent som minimum et af følgende:
  • En 3,0 GPA i hele din bachelor karriere
  • En 3,0 GPA under din sidste 60 semester kreditter eller 90 kvartal kreditter af din bachelor-grad, med de fleste kurser sorterede regelmæssigt (ikke som "bestået / ikke bestået")
  • En 3,0 GPA i en kandidatgrad, med de fleste kurser sorterede regelmæssigt (ikke som "bestået / ikke bestået")
  • I betragtning af de forskellige karakterskala anvendes rundt om i verden, hvert akademiske afdeling vurderer internationale udskrifter til at afgøre fra sag til sag, om de viser en af ​​de ovenstående krav.

Hvis du vil anvende, skal du indsende følgende materialer. For generelle retningslinjer for disse materialer, se Adgangskrav hjemmeside.

 • Online kandidatgrad program med kandidatgrad ansøgningsgebyr
 • Udskrifter fra hver skole eller universitet, du har deltaget
 • Personlig erklæring 2 til 3 sider, der beskriver dine grunde til at forfølge kandidatoverbygningen, dine karriereønsker, dine særlige interesser inden for dit felt, og eventuelle usædvanlige funktioner i din baggrund, der måske har brug for forklaring eller være af interesse for den kandidat optagelsesudvalg
 • Genoptag eller Curriculum Vitae
 • Tre breve af anbefaling
 • Officielle GRE scoringer

Internationale studerende skal også indsende følgende materialer. For mere information om disse materialer, se International Students sektion af Adgangskrav hjemmeside.

 • International Student Financial Statement (ISFS) formular
 • Støtte finansiel dokumentation (såsom kontoudtog, legat eller sponsor breve mv)
 • Bevis for engelsk sprogfærdighed (såsom officielle TOEFL / IELTS / PTE Academic scores)

Disse oplysninger er med forbehold for ændringer. Mens vi gør alt for at opdatere disse program-sider, anbefaler vi, at du kontakter afdelingen med spørgsmål om programspecifikke krav.

klasse Profile

GRE Verbal: 95% GPA: 3,44

* Disse scores repræsenterer gennemsnittet for nylig indrømmede klasse; scorer lavere ikke medfører automatisk afvisning og lave højere garanterer ikke accept.

Tidsfrister

Fall: Rullende (februar 1-finansiering)

Forår: Rolling (oktober 15 Finansiering)

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Binghamton University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 - 6 år
Fuldtid
Price
12,921 USD
(Resident); $ 24,261 (Non-Resident)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date