Read the Official Description

Den doktorgrad har til formål at udvikle de færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for at kunne udføre et solidt forskningsorienterede innovative strategier og nye korrigerende og forebyggende genererede konsekvenser af miljøteknologier Geston forskningsaktivitet.

Disse undersøgelser består af en praktikperiode, der består af en kandidatgrad eller 60 point, der indgår i et eller flere univesitarios masteruddannelser, ifølge University forslag træning.

Når bestået bevillingerne til deres uddannelse i deres personlige rejseplan oprettet af ph.d. udvalg kan indlede forskning periode, og udarbejdelse af doktorafhandling.

Denne PhD formål at uddanne førende forskere inden for miljømæssig bæredygtighed og er baseret på en officiel ph.d.-program i miljøet i henhold til RD 99/2011 tillader en helhedsorienteret forskning fra alle aspekter af miljøet.

Samarbejde organisationer:

 1. Højere Råd for Videnskabelig Forskning (CSIC):
  • Pyrenæiske Institut for Økologi (IPE)
  • Institut for Kul Kemi (ICB)
  • Aula Dei Experimental Station (EEAD)
  • Fluid Dynamics Research Laboratory og forbrændingsteknik Technology (LIFTEC)
 2. Katolske Universitet i Portugal
 3. Carlos III Health Institute
 4. Université de Lorraine, Jean Lamour Institute
 5. Højere Teknisk Skole i Agricultural Engineering. University of Lleida
 6. ICRA Catalan Institute for Water Research
 7. Université de Pau et des Pays de l'Adour (Uppa).
 8. Center for Forskning og fødevareteknologi af Aragonien (CITA)
 9. UNESCO Chair i School of International Trade (ESCI-UPF)

Forskning Lines

Ph.d. Program tilbyder ph.d. forskning linjer udviklet af Institut for Miljø ved University of San Jorge og samarbejder enheder, som er inddelt i to hovedlinjer:

 • Globale ændringer og bæredygtig udvikling
 • Sundhed og bæredygtig fødevareproduktion

Dirigido en:

I betragtning af den tværfaglige og tværgående karakter af disse undersøgelser, er ph.d.-uddannelsen fokuserer både nyuddannede inden for videnskab og teknik, som de studerende eksamen i andre, hvor miljø- indhold, de ønsker at starte en karriere i den givne inden for miljøforskning.

Det er også rettet mod unge fagfolk, der ønsker at erhverve en solid ekspertise i metoder, strategier og innovative miljøteknologier.

Mål:

De generelle mål for uddannelsen, der fører til den officielle titel af Doctor / Doctor San Jorge University er:

 • Tog forskere inden for miljø.
 • Udvikle i eleverne færdigheder, evner og holdninger på videnskabelig forskning.

De specifikke mål for uddannelsen, der fører til den officielle titel af Doctor / Doctor San Jorge University er:

 • Tog studerende i viden om det teoretiske grundlag, som den videnskabelige metode og eksperimentel forskning er baseret, samt brugen af ​​metoden og kilder til oplysninger til brug for videnskabelig forskning inden for miljø.
 • Aktiver studerende til at udtænke, planlægge og gennemføre en proces med forskning inden for miljøområdet
 • Motivér eleverne deres kritiske analyse, evaluering og syntese af nye og komplekse ideer.
 • Træne de studerende for formidling af forskningsresultater inden for miljø.
 • Udvikle i eleverne færdigheder, evner og holdninger kompetent forsker, både fra det videnskabelige synspunkt og fra et synspunkt om etik.

Den ph.d.-programmet er baseret på de forskellige linjer af forskning udført af anerkendt af regeringen koncern Anvendt Forskning af Aragonien, GIMACES University San Jorge og linjer af forskellige forskergrupper bidraget med de samarbejdende enheder Den forskerhold Doctoral Program Miljø er:

 • Global Change og bæredygtig udvikling.
 • Sundhed og Bæredygtig fødevareproduktion

regler

1. ADGANG.

a) Generelt skal du være i besiddelse af den spanske officielle grad eller tilsvarende, og Master.

b) også kan få adgang til dem, der er i en af ​​følgende tilfælde:

 • At være i besiddelse af en spansk embedsmand universitetsgrad eller et andet medlemsland i Den Europæiske område for videregående uddannelse, der giver adgang til Master i overensstemmelse med bestemmelserne i artikel 16 i kongeligt dekret 1393/2007 af 29. oktober og har bestået mindst 300 ECTS-point på alle officielle universitetsstudier, hvoraf mindst 60, vil der være master niveau.
 • At være i besiddelse af en spansk officielle titel af kandidat eller kandidat, hvis varighed, i overensstemmelse med reglerne i fællesskabsretten, er mindst 300 ECTS-point. Disse kandidater skal tage obligatorisk uddannelse supplerer artikel 7.2 i denne standard, medmindre læseplanen for den tilsvarende bachelor-grad omfatter kreditter af forskeruddannelsen, svarende pædagogiske værdi til kredit forskning fra bekymringer Master undersøgelser.
 • Kandidater, der, efter at have indhentet en plads i uddannelse i den tilsvarende test adgang til steder af specialiserede medicinsk uddannelse, har bestået med positiv evaluering mindst to års træning i et program for at opnå den officielle titel på en af ​​specialiteter Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
 • At være i besiddelse af et eksamensbevis opnået i overensstemmelse med udenlandske uddannelsessystemer uden deres godkendelse, efter kontrol af universitetet, at det akkrediterer et niveau svarende til det af den spanske officielle titlen Master og berettiger det udstedende land træning kvalifikation til optagelse på ph.d.-studier. Denne optagelse er ikke ensbetydende med i alle tilfælde godkendelse af den tidligere titel i besiddelse af ansøgeren eller anerkendelse til andre formål end adgang til ph.d.-programmer formål.
 • At være i besiddelse af en anden spansk ph.d. opnået under tidligere universitet ordinationer.

2. STØTTEBERETTIGELSE

Universiteterne, gennem Academic udvalg artikel 8.3 i kongeligt dekret 99/2011 af 28. januar, der er nævnt kan fastsætte yderligere krav og kriterier for udvælgelse og optagelse af studerende til et bestemt ph.d.-program. Adgang til ph.d.-programmer kan omfatte krav specifikke uddannelse kosttilskud.

Program taught in:
Spansk

See 1 more programs offered by San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date