Singapore Management University (SMU) Ph.d. i psykologi program udstyre elever med doktor-niveau viden inden for indholdsområder i psykologi og forskningsmetodik med brede forskningsstyrker, der omfatter kognitive; Kulturel; evolutionær; Industrielle og organisatoriske; Og social-personlighed.

Studerende vil lære, fra både kursusaktiviteter og hands-on forskning erfaringer, at forbinde psykologisk teori, studiedesign, måling og analyse af data med henblik på at foretage indholdsmæssige slutninger og evidensbaserede anbefalinger til teori og praksis, der er videnskabeligt forsvarligt. Studerende i programmet har præsenteret deres arbejde på internationale konferencer og offentliggjort deres forskning i top tidsskrifter i psykologi.

Kandidater af programmet vil blive godt rustet til psykologi og psykologi-relaterede karriere i den akademiske verden og industrien.

PhD i psykologi Uddannelsens opbygning

Ph.d. i psykologi er en fuldtids-program, med en maksimal kandidatur fem år. I de første to års studier, vil de studerende tilmelde sig intensive kurser til at bygge deres forskning dybde og bredde. De kursusaktiviteter er at lægge grunden til forberedelse af afhandlingen forskning. En studerende i programmet vil være forpligtet til at afslutte et speciale ved at indsende den skriftlige afhandling og mundtligt forsvare det. Den studerende vil derefter nødt til at sidde for en ph.d. Qualifying Examination (QE), som vil vurdere hans eller hendes beherskelse af fundamentet kræves til den næste fase af ph.d.-uddannelsen - afhandlingen. Afhandlingen er en studerendes oprindelige arbejde i hans eller hendes specialiserede område gennem uafhængig forskning.

Framework

 • 6 Grundkurser (6 Kursus Units) - 2 Valgfag (2 Kursus Units) - Empirisk forskningsprojekt (1 Kursus Unit) - Kandidatspeciale (12 Kursus Units) - 3 Advanced Research Emner (ARTS) kurser (3 Kursus Units) - ph.d.-afhandling (28 Kursus Units)

Mundtlig Forsvar af afhandling forslag

Dette er en mundtlig præsentation af det foreslåede emne til en afhandling udvalg. En skriftlig afhandling forslag skal indsendes inden præsentationen. En vejleder, med ekspertise i det valgte emne, vil blive udpeget. Han eller hun vejleder og mentorer den studerende gennem hele afhandlingen arbejde.

Mundtlig forsvar og Afslutning af ph.d.-afhandling
Dette er en mundtlig præsentation af den skriftlige afhandling rapport til udvalget. Efter eventuel revision (er) til rapporten og efter opfyldelsen af ​​alle nødvendige krav, vil udvalget anbefale til universitetet om tildeling af ph.d.-graden.

Adgangskrav

 • Mindst en god bachelorgrad i psykologi eller en relevant bacheloruddannelse.
 • God GRE resultater (den generelle undersøgelse skal tages inden for fem år før ansøgningen, GRE psykologi fag test er stærkt opfordret til ansøgere, der ikke har en bachelorgrad i psykologi).
 • God TOEFL eller IELTS score (for ansøgere, hvis undervisningssprog på bachelor- / kandidatniveau ikke var på engelsk).

Ph.d.-studerende 'Professional Development

Eleverne er også faglig uddannelse. Disse omfatter undervisning, engelsk kommunikation og præsentationsteknik, samt karriereudvikling workshops såsom interview forberedelse. Desuden har de studerende også muligheder for at dele deres forskningsbidrag med den internationale forskningsverden gennem velrenommerede referee forskningskonferencer, i Singapore og i udlandet. SMU yder støtte til vores studerende til at deltage i sådanne konferencer.

Scolarships

Stipendier til rådighed

Singapore Management University (SMU) Ph.d.-programmer: Forskning Excellence på tværs af Management, Social Science & Computing

Et førende universitet i Asien, Singapore Management University (SMU) er kendt internationalt for sin verdensklasse forskning og fremtrædende undervisning. Det genererer topforskning med global indvirkning, og har til formål at producere bredt baserede, kreative og igangsættende ledere. Hjem til over 8300 bachelor-og ph.d.-studerende, er SMU kendt for sin interaktiv og teknologisk-aktiveret pædagogik af seminar-stil undervisning i små klassestørrelser. Universitetet består af seks skoler - School of Bogføring, Lee Kong Chian School of Business, School of Economics, School of Information Systems, School of Law og School of Social Sciences - tilbyder en bred vifte af bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser i forskellige discipliner .

SMU tilbyder fire ph.d.-programmer:

 1. PhD i Business, med specialisering i:
 • finansiering
<li>   markedsf&oslash;ring</li>
<li>    Operations Management</li>
<li>    Organisatoriske Adf&aelig;rd &amp; Human Resources</li>
<li>    Strategisk ledelse &amp; Organisation</li>

Ph.d. i økonomi

  Ph.d. i psykologi

  Ph.d. i informationssystemer (databehandling samt ledelse)

Fordele ved Videreførelsen af ​​SMU Ph.d.

 • SMU forbereder vores ph.d.-studerende til at blive førende i verdensklasse akademiske eller industri tanke ledere på deres specialiserede områder ved at give mulighed for dybere integration på tværs af ledelse, samfundsvidenskab og computing. Vores studerende er godt rustet til at skabe eller generere slagkraftige og den virkelige verden løsninger. SMU opfordrer vores studerende til at gennemføre tværfaglig forskning under deres ph.d.-rejse.
 • Der er også mange muligheder for vores ph.d.-studerende til at deltage i forskning og undervisning teams på skolerne samt SMU forskningscentre og institutter omfatter internationalt kendte videnskabelige medarbejdere, der er eksperter inden for deres specialiserede områder.
 • Ud over akademisk uddannelse, SMU ph.d.-studerende deltager også i faglige udviklingsaktiviteter (såsom præsentation og undervisningskompetencer uddannelse). Denne uddannelse er nyttigt for dem i løbet af deres ph.d.-studier samt efter endt uddannelse.
 • At være i en by campus, ph.d.-studerende har let adgang til industriens partnere, der leverer forskningsdata og validering platforme samt SMU forsknings- faciliteter, som omfatter proprietære og offentliggjorte databaser.
 • SMU giver vores ph.d.-studerende med stipendier, der dækker studieafgift og give levende stipendier samt giver generøs konference finansiering til studerende til at dele deres forskningsbidrag med den internationale forskningsverden.
 • Vores ph.d. kandidater har fundet gode placeringer på prestigefyldte akademiske institutioner og brancheorganisationer.
Program undervist i:
Engelsk
Singapore Management University

Se 4 flere kurser fra Singapore Management University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 - 5 år
Fuldtid
Price
- Stipendier til rådighed
Deadline
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
End Date