Læs den officielle beskrivelse

SMU PhD i regnskab

Singapore Management University (SMU) ph.d. i regnskabsprogram giver studerende med indgående kendskab til regnskabsteori og praksis og relaterede områder som økonomi og økonomi. Studerende vil have evnen til at gennemføre original videnskabelig forskning inden for bogføring gennem teori-bygning og state-of-the-art kvantitative forskningsmetoder, og vil blive uddannet af fornemme fakultetets medlemmer inden for områder som finansiel regnskab, ledelsesregnskab, revision og skat. Vores program har til formål at udvikle højtuddannede og innovative tankeledere inden for regnskabsforskning og uddannelse til førende forskningsinriktade universiteter og industrier i denne region og i hele verden.

Ph.d. i regnskabsprogramstruktur

Ph.d. i Regnskab er et fuldtidsprogram med en femårig kandidateksamen. En ph.d.-studerende vil fokusere på kursusarbejde i de første to år efterfulgt af afhandling forskning i efterfølgende år.

Studerende er forpligtet til at sidde i en ph.d. Qualifying Examination (QE) for at vurdere deres beherskelse af grundlæggende begreber og teorier. På en vellykket afslutning af QE, vil den studerende være klar til at gå i gang med afhandlingen, som er baseret på original, uafhængig forskning.

Framework

• Grundkurser (9 kursusenheder)

• Valgfag (5 kursusenheder)

• Første års sommerforskningsprojekt

• Overseas Exchange

• Dissertation (28 kursusenheder)

Mundtlig Forsvar af afhandling forslag

Dette er en mundtlig præsentation af det foreslåede emne til en afhandling udvalg. En skriftlig afhandling forslag skal indsendes inden præsentationen. En vejleder, med ekspertise i det valgte emne, vil blive udpeget. Han eller hun vejleder og mentorer den studerende gennem hele afhandlingen arbejde.

Mundtlig forsvar og Afslutning af ph.d.-afhandling

Dette er en mundtlig præsentation af den skriftlige afhandling rapport til udvalget. Efter eventuel revision (er) til rapporten og efter opfyldelsen af ​​alle nødvendige krav, vil udvalget anbefale til universitetet om tildeling af ph.d.-graden.

Adgangskrav

• Mindst en god bachelorgrad med en høj GPA

• Erfaring er foretrukket, men ikke nødvendig

• Gode GMAT-resultater

• Gode TOEFL- eller IELTS-score (for ansøgere, hvis undervisningsmateriale på bachelor- / kandidatniveau ikke var på engelsk)

Ph.d.-studerende 'Professional Development

Eleverne er også faglig uddannelse. Disse omfatter undervisning, engelsk kommunikation og præsentationsteknik, samt karriereudvikling workshops såsom interview forberedelse. Desuden har de studerende også muligheder for at dele deres forskningsbidrag med den internationale forskningsverden gennem velrenommerede referee forskningskonferencer, i Singapore og i udlandet. SMU yder støtte til vores studerende til at deltage i sådanne konferencer.

Program undervist i:
Engelsk
Singapore Management University

Se 4 flere kurser fra Singapore Management University »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
4 - 5 år
Fuldtid
Price
- Stipendier til rådighed
Deadline
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
End Date